Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.

• Προσπαθω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HM6Pro_9.9.3_v10-9.zip με TWRP tulip 3.3.1 red Αυτο που κανω ειναι Format Data >Reboot Recovery και μετα μολις ανοι3ει το κινητο , ενεργοποιω debugging και περναω με USB την ROM χυμα. Μετα προχωραω με τις εντολες στο CMD σωστα ?

• Τα wipes δεν ολοκληρώνονται σωστά κατά την τοποθέτηση της ROM και στο TWRP βγαίνει FAIL, Από εκεί συνεχίζω στο TWRP με 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) advanced->adb sideload- και ακολουθώ έπειτα τον Ελληνικός οδηγός Flash μέσω εντολών adb (adb sideload method) To Sideload δεν ξεκινάει, πετάει ERROR , όποτε τρέχω την εντολή ' adb push update.zip /sdcard/. ' και η ROM αρχίζει να περνάει στο κινητό. Αφού περάσει η ROM …

• Επανήλθα , ολοκλήρωσα την εγκατάσταση TWRP με τον δεύτερο τρόπο από τον οδηγό TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI και πλέον βλέπω την TWRP RED στην οθόνη μου και ξεκινάω με τον οδηγό Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi

• επίσης στον Υπολογιστή μου όταν ανοίγω το παράθυρο εντολών CMD μέσα από τον φάκελο με δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο του φακέλου και με πατημένο το shift και άνοιγμα παραθύρου ανοίγει το Windows Powershell και όχι το CMD και εκεί βάζω τις εντολές

• Global 10.3.6 stable και έβαλα τη TWRP 3.3.1_22-06-19 red , θα δοκιμάσω ξανά να δώσω την εντολή που λες και επανέρχομαι

• Προσπαθώ να περάσω τη ROM , έκανα όλα τα βήματα και βλέπω τον κωδικό με του αριθμους δίπλα από τη συσκευή μου στο CMD και σύμφωνα με το οδηγό γράφωστο CMD 'fast reboot' κρατώντας πατημένο το 'Volume UP' πριν δώσω την εντολή από το πληκτρολόγιο άλλα μπαίνω στο Mi Recovery αντί για TWRP , έχει 3 επιλογές 'Reboot , 'Wipe' και 'Connect with Mi Assistant'. Δοκίμασα το Reboot άλλα δεν μπήκε στο TWRP . Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω TWRP στη συσκευή μου και πρέπει να το περάσω ξανά ?

• Σε κάθε βήμα και μια ερώτηση έχω , ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας ,

• Και που κατεβάζω τη περίφημη ROM ? Στο thread ' Ελληνικές MUIU ROΜS XTRV ' δεν βλέπω να έχει κάτι για downloading.

• Ολοκληρώθηκε και το activation , Έχω προχωρήσει και έχω βάλει την TWRP Red , μου ζήτησε κωδικό και ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού και τώρα είμαι στην οθόνη στο TWRP οπου είναι ήδη επιλεγμένα τα ¨Prompt to install TWRP app " και "Install as sytem App " Μήπως πρέπει να μην τα επιλέξω πριν κάνω Swipe ?

• Unlocked Successfully επιτελούς ΑΛΛΆ μόλις έκανε restart η συσκευή μου ζητάει να κάνω 'Activate Device ', Ανοίγω το WI-FI και είναι πραγματικά απίστευτο , δεν μπορώ να κάνω activate με τον τηλ/κο αριθμό μου άλλα ούτε με τον Mi account αριθμό. 'Invalid Username or Password ' This Device is Locked !!!!

• Έκανα bound τον λογαριασμό Μi Account bound με τον αριθμό μου από υπολογιστή , έβγαλα/έβαλα SIM , άνοιξα τα δεδομένα και δοκίμασα ξανά με το " Unlock Tool " και έλαβα το μήνυμα ' Please unlock 4 hours later. Note that your device should be actively while you are waiting and make sure your device can connect to the network while using " Όποτε δοκιμάζω ξανά σε 4 ώρες και στο μεταξύ γράφω κάνα ,δυο comments στο Mi Community μιας και το Mi Forum έκλεισε. Σωστός ?

• Εχω ενεργοποίησει τα dev options και στο menu >additional settings> mi unlock status παταω 'add account and device' μου ζητάει να συνδεθώ από data αντί για WIFI και λαμβάνω το μύνημα ότι συνδέθηκε. Αυτό εννοείς ότι δε διάβασα καλά ? Έκανα από την αρχη τις διαδικασίες με τον οδηγό αλλά ξανά 'your account isn't associated with a phone nnumber' Ξέχασα κάτι άλλο ? Θα αποσύνδεσω το λογαριασμό ΜI account από τη συσκευή , reboot και ξανά στο menu >additional settings> mi unlock status για 'add account …

• Με τη χρήση του USB Hub κατάφερα και πήγα λίγο πιο μακρυά , έλαβα όλες τις προηδοποιησεις σχετικά με τη διαγραφή δεδομένων από τη συσκευή , πάτησα το UNLOCK ANYWAY και εμφανίστηκε το μήνυμα " Cant unlock , your account isn't associated with a phone number ". Στο μενού , στις ρυθμίσεις της συσκευής μου , στο πεδίο Mi Account δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος σε MI λογαριασμό και σε αυτό τον λογαριασμό μπήκα στο Mi Unlock

• ο επεξεργαστής είναι AMD Ryzen 2400G

• Εκανα εγκατάσταση των drivers μέσω του αρχείου batch, μπήκα σε λειτουργία test mode στον Υπολογιστή, συνέδεσα κινητό , ανοίξα παράθυρο εντολών (CMD), έδωσα την εντολή"adb reboot bootloader", εμφανηστικε το μύνημα στην οθόνη του κινητού μου "Always allow from this computer (Να επιτρέπεται πάντα από αυτόν τον υπολογιστή)" και πάτησα ΟΚ. Μπηκα σε fastboot, ελέγξα πάλι το Device Manager και όλα είναι σωστά , το κινητό μου πλεον αναγνωρίζετε ως Android Bootloader Interface. Προφανώς πρέπει από αυτό α…

• Μπαινω στη λειτουργία fastboot αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα η συσκευή κάνει restart.

• Η συσκευή μου αναγνωρίζετε κανονικά με την ονομασία της στο device manager , κατέβασα το xiaomi unlock , έκανα log in , έγινε επαλήθευση στοιχείων , μπήκα σε fastboot και μόλις συνεδεσα το κινητό με υπολογιστή δε εμφανίστηκε μύνημα ' UNLOCK ' και η συσκευή άνοιξε μετά από λίγα δευτερόλεπτα μόνη της. Μήπως να περάσω τα drivers παρόλο που το PC αναγνωρίζει τη συσκευή? Εκτός από το USB Debugging έχω ενεργοποιήσει και τα OEM unlocking, USB Debugging security settings, verify apps over USB και tether…

• Σημερα θα το κάνω παιδιά, δε βρίσκω κάποιο λόγω προσωπικά να κάνω back up εκτός από τις επαφές μου αλλά σας ευχαριστώ πολυ για τις διευκρινίσεις.Μολις ξεκλειδώσω τη συσκευή ποιο είναι το αμέσως επόμενο βήμα ? Να βάλω ΡΟΜ ? Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το σωστό άρθρο / οδηγός για τη συσκευή μας ? Επίσης αναρωτιέμαι αν η ΡΟΜ περιέχει κάποια βελτίωση ή κάποιο νέο χαρακτηριστικό (όπως αυτές που βλέπω στο XDA forum). Σας ευχαριστώ πολύ.

• καλησπέρα σας , έχει σκεφτεί κανεις κάποιο σενάριο όπου να ενεργοποιηται ο συναγερμός μόλις φεύγω από το σπίτι ? έχω σενσορα κίνησης , 2 παγιδες σε πόρτες και το gateway , επίσης έχει κάποιος ασχοληθεί με Tasker και IFTTT για το Home Alarm ?

• Αντίγραφα από τι ? Δε θα περαστούν οι επαφές και εφαρμογές από το Play Store όπως όταν αγοράζεις νέα συσκευή ?