Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.

• Αν το ρεύμα φόρτισης είναι το μόνο που σε χαλάει μπορείς να το λύσεις φορτίζοντας το με αντάπτορα που παρέχει λιγότερα αμπέρ. Αν δε κάνω λάθος αυτός που έρχεται με το τηλέφωνο βγάζει 2 αμπέρ. Με τόσα θα φορτίζει. Αν θες λιγότερα βάζεις ακόμα μικρότερο ή το φορτίζεις από υπολογιστή λάπτοπ κλπ.

• Και καλά κάνουν από την μία... Από την άλλη όμως ένα ιντερνετικο κατάστημα κρίνεται και από τους τρόπους αποστολής. Τέλος πάντων πάει αλλού ή κουβέντα και θα βγούμε offtopic. Όπως είπα και παραπάνω θέλει υπομονή κι αυτό κάνουμε όταν αγοράζουμε από την άλλη άκρη του πλανήτη.

• RE:

MyLord - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Track & Trace - Česká pošta Δοκιμάστε να βάλετε το track number εδώ.” Τίποτα κι εκεί. Δεν έχω άγχος όμως μιας και είμαι παλιά καραβανα στις αγορές από εξω. Απλά υπομονή θέλει αλλά είναι σπαστικο κάθε τόσο να αλλάζουν τρόπους αποστολής.

• Τα ίδια κι εμένα από gearbest με cz κι από της 19 του μήνα ακόμα δε φαίνεται πουθενά...

• Καλημέρα. Έχω την 7.5.1.0 και ενώ όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά που και που μαυρίζει ή οθόνη για ένα δύο δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται μόνη της. Το κάνει σε τυχαίες στιγμές και δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τπτ ανάλογο?

• Γεια χαρά κι απο εμένα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό από Ελληνικό κατάστημα και φοράει την MIUI Global 7.3 stable 7.3.2.0.0 και βλέπω οτι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.... τι κάνω? Edit: Τελικά ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και μετά ξεκλείδωσα κανονικά τον bootloader με το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en και προχώρησα στο φλασάρισμα της Ελληνικής rom χωρίς προβλήματα!