Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@spideman3 Εκανα πίσω αφού είδα ότι παρά την προσπάθεια μου, σιωπηλά με απορρίψατε... Τι άλλο να έκανα; Σας εξέθεσα ένα σωρό ιδέες αλλά εσείς παραμείνατε κολλημένοι στον κωλοτουμπα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καληνύχτεςςςςς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ξέρω τι λέτε για το Gearbest, εμένα πάντως μου κάνουν 10€ επιστροφή επειδή ξέχασαν να βάλουν ευρωπαϊκό ανταπτορα και αναγκάστηκα ο καημένος να δώσω 1€ για να πάρω έναν!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Αααστο που σου λέω μην συγκρίνεις μπρίκι με αντικολλητικό τηγάνι grill!!!! @spideman3 *Honor 9

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Δες εδώ! Με ανοιχτή την λειτουργία light εξοικονόμησης. Μικρή διαφορά στην απόδοση του τηλεφώνου και η μπαταρία είναι ΑΤΕΛΕΊΩΤΗ!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οταν γουστάρεις να παραγγέλνεις πράγματα αλλά δεν σε βοηθάει και η τσέπη σου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχω ένα της μορφης LVSXXXXXXXXXXXXXXXX το οποίο όταν το τοποθετώ σε αυτό το σάιτ Parcel Search έχω το αποτέλεσμα της φωτογραφίας....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!!! =============== Δεκ 6th 2017, 12:48pm =============== Επέλεξα untracked(0€) και έχω αυτό...δεν είναι όντως untracked εε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Όχι ρε συ απλά γυρνάω πολύ αυτές τις μέρες και δεν έχω χρόνο να μπω. Θα επανέλθω

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Πετάει το honor!! Και η μπαταρία που την φοβόμουν τεσταριστηκε σκληρά σήμερα! Βγήκε από τον φορτιστή στις 9 το πρωί και αυτή τη στιγμή έχει 5% με 5 ώρες και 40 λεπτά sot και σχεδόν όλη μέρα ανοιχτα δεδομένα 4g και wifi(όχι ταυτόχρονα προφανώς).

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερες!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@vrs5 Την πόρτα να κλείσεις φεύγοντας. ” Καλό κλείδωμα και κλειστά παντζούρια!! Βάλε και κάνα συναγερμό για σιγουριά!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πιο τσακ δε γίνεται ίσα που παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σαλονιού και πρόλαβαν να φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα και ξεκλειδώνοντας την πόρτα άκουσα τον θόρυβο που άνοιξε την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας και πήδηξε από το μπαλκόνι (ημιόροφος). Το σπίτι πένα δεν ακουμπησαν τιποτα. Ίσα που έκλεισα τις μπαλκονόπορτες -η παραβιασμενη χρειάστηκε λίγη επιδιόρθωση σήμερα- πήρα τα λεφτά και σηκώθηκα έφυγα κηνυγημενος... Και πριν λίγο έμαθα ότι έκλεψαν 200€ από το σπίτι του γείτονα που μένει υπόγειο.…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες καλημερα/καλησπέρα έλειψα χθες όλη μέρα από το φόρουμ το κινητό ήρθε και είναι φωτιαααα. Επίσης χθες μπήκαν κλέφτες σπίτι μου δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα γιατί τους πρόλαβα. Αυτά από εμενα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΕΕΕ ΟΟΟ ΕΕΕ ΟΟΟ ΕΕΕ ΟΟΟ Ερχεται αυριο το τουφεκι!! Φανηκε Σαλονικα επιτελους!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εδω πως βρεθηκες λεει κλαιωωω! Το σκοτεινο σημειο του φορουμ, γκεττο εχουμε γινει... @spideman3 acs speedx συνεργαζεται εδω...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει φανει καν στην ελλαδα ακομα το μπουρ@#%@λο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι αλλα εγω εχω να κανω με κουριερ υποτιθεται!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε παιδια ειναι δυνατον δηλαδη τωρα; Απο 24.11 ερχεται απο βουλγαρια; Με τα ποδια θα το ειχα φερει ως τωρα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και να ηθελα ομως δεν προλαβαινα να παρω και τα 5...ενα με το ζορι!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για μια στιγμη ειχα σκεφτει οντως να παρω ενα για να το πουλησω γατι απ οτι εχω δει στο ινσομνια σφραγισμενα φευγουν 350+ αλλα δεν μπορουσα να δεσμευσω το κεφαλαιο...