@spideman3 Εκανα πίσω αφού είδα ότι παρά την προσπάθεια μου, σιωπηλά με απορρίψατε... Τι άλλο να έκανα; Σας εξέθεσα ένα σωρό ιδέες αλλά εσείς παραμείνατε κολλημένοι στον κωλοτουμπα...
Δεν ξέρω τι λέτε για το Gearbest, εμένα πάντως μου κάνουν 10€ επιστροφή επειδή ξέχασαν να βάλουν ευρωπαϊκό ανταπτορα και αναγκάστηκα ο καημένος να δώσω 1€ για να πάρω έναν!!
@demakhs Πετάει το honor!! Και η μπαταρία που την φοβόμουν τεσταριστηκε σκληρά σήμερα! Βγήκε από τον φορτιστή στις 9 το πρωί και αυτή τη στιγμή έχει 5% με 5 ώρες και 40 λεπτά sot και σχεδόν όλη μέρα ανοιχτα δεδομένα 4g και wifi(όχι ταυτόχρονα προφανώς).
Πιο τσακ δε γίνεται ίσα που παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σαλονιού και πρόλαβαν να φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα και ξεκλειδώνοντας την πόρτα άκουσα τον θόρυβο που άνοιξε την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας και πήδηξε από το μπαλκόνι (ημιόροφος). Το σπίτι πένα δεν ακουμπησαν τιποτα. Ίσα που έκλεισα τις μπαλκονόπορτες -η παραβιασμενη χρειάστηκε λίγη επιδιόρθωση σήμερα- πήρα τα λεφτά και σηκώθηκα έφυγα κηνυγημενος... Και πριν λίγο έμαθα ότι έκλεψαν 200€ από το σπίτι του γείτονα που μένει υπόγειο.…
Μαγκες καλημερα/καλησπέρα έλειψα χθες όλη μέρα από το φόρουμ το κινητό ήρθε και είναι φωτιαααα. Επίσης χθες μπήκαν κλέφτες σπίτι μου δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα γιατί τους πρόλαβα. Αυτά από εμενα...
Εδω πως βρεθηκες λεει κλαιωωω! Το σκοτεινο σημειο του φορουμ, γκεττο εχουμε γινει... @spideman3 acs speedx συνεργαζεται εδω...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει φανει καν στην ελλαδα ακομα το μπουρ@#%@λο
Για μια στιγμη ειχα σκεφτει οντως να παρω ενα για να το πουλησω γατι απ οτι εχω δει στο ινσομνια σφραγισμενα φευγουν 350+ αλλα δεν μπορουσα να δεσμευσω το κεφαλαιο...