Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@spideman3 Οι 5 συσκευες που ηταν στα 170€ εφυγαν σε δευτερολεπτα δεν προλαβαινα να το δωσω ρε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το κουπονι επαιξε για 5 συσκευες! Και ειχα ενημερωσει αλλα κανεις δεν ζητησε λεπτομεριες! Δε θα με βγαλεις και μονοφαγα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν το διαβασες στο greek-weather.org πεφτεις πολυ στα ματια μου! Αν αυτα που γραφεις οντως συμβουν θα σου στειλω ενα χριστογεννιατικο δωρακι! Ειμαι χιονο-καυλος πανω απο το οριο! ΥΓ απ οτι βλεπω εχει κλεισει το εν λογω σαιτ αλλα αυτο το κειμενο που εστειλες θυμιζει 100% τα κειμενα τους οποτε δυο ειναι οι περιπτωσεις: 1) εσυ ειχες το σαιτ, 2) το σαιτ ξαναανοιξε σε αλλη διευθυνση

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν δεν παραλαβω και αυριο θα τρελαθω!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποιο ρε; Το σαπιο το prixel; Ακομα και με το γεροs3 mini τον εχω!! Δεν αξιζει την αναμονη για να παω σε mi6 ρε μητσοτακη!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τωρα δηλαδη γιατι να γινεται αυτο; Φτασαμε μεχρι Σοφια στις 24/11 και εκ τοτε ειναι εκει...δεχομαι οτι μεσολαβησε σ/κ. Σημερα ομως επρεπε να φανει Σαλονικα και αυριο παραδοση, αντ΄αυτου παραμενει Σοφια...καλυτερα να πηγαινα να το παρω απο εκει αν ειναι να κανει μια βδομαδα για 5 ωρες δρομο

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Αμελητέα η διαφορα του με το honor! Το honor ειναι καλυτερο σε πιο απτους τομεις οπως η καμερα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φρικαρισμενες καλημερες μετα απο ενα 2ωρο μαθηματικων στα κινεζικα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Εχω να φαω απο χθες το απογευμα! Βλεπω τα ψαρια και

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν οχι αυριο τοτε μεθαυριο ερχεται το κινητο κι εγω ειμαι κολλημενος ΕΔΩ!(μην ρωτατε που, παρακαλω! )

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα παιδες!! Μετα απο ενα π/σ γεματο κραιπαλη και χωρις σωστο κινητο ωστε να μπορω να γραφω γυρναω σημερα σπιτι μου με γαστρεντεριτιδα και σας γραφω απο το pc(το οποιο για λογους ευκολιας και αμεσοτητας εχω μεταφερει στην τουαλετα)...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Απο πρωτη γυμνασιου και μετα(και παλι με διακριτικο ελεγχο, χωρις υπερβολες) ειναι οκ! Αυτο βεβαια αν θες να αποφυγεις να γινει σαν τα υπολοιπα ζαβλακωμενα που τριγυρνανε σαν ζομπι απο 10 χρονων! Εχουν χαλασει οι νεες γενιες! Μετα το '99 ολοι σκαρτοι εχουν βγει...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Δεν το πατησα...αν δεν ερχοταν σε 3 μερες το αλλο θα το ειχα παραγγειλει τωρα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε συ πολυ μικρες δεν ειναι για κινητα; Εχω κι εγω αδερφη 12 χρονων και ουτε που περναει απο το μυαλο της... Απλα οταν θελει παιζει λιγο στο δικο μου αν ειμαι εκει ή στης μανας μου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φτασαμε κιολας Βουλγαρια!!! Δευτερα ερχεται ο πυραυλος!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες καλησπερα! Σε λιγο θα παιξουν κουπονια με μεγαλες εκπτωσεις(εως και 50% off) απο gb για mi6 mi mix 2 κτλ...αλλα για ελαχιστα κομματια οποτε θελει αγωνα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Όχι απλά χάνουμε αλλά στην αλάνα τα πιτσιρίκια τα χαιβανια παίζουν καλύτερα. ” Εγω δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στο νοημα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis Τωρα το ειδα αδερφε! Αν θες κατι ειμαι κι εγω εδω!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημεριζω τα χαιβανια και μη του νηματος!! ΥΓ εχουμε κι εμεις οι αργοσχολοι δικαιωμα να απολαμβανουμε τον πρωινο καφε-τσιγαρο με λιγη ιντριγκα! Γι αυτο παρακαλω τους πρωινους εκτος απο την καλημερα σας να αφηνετε και λιγη σαλτσουλα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι εγω θα την πεσω σιγα σιγα! Καληνυχτω!!