Αν το διαβασες στο greek-weather.org πεφτεις πολυ στα ματια μου! Αν αυτα που γραφεις οντως συμβουν θα σου στειλω ενα χριστογεννιατικο δωρακι! Ειμαι χιονο-καυλος πανω απο το οριο! ΥΓ απ οτι βλεπω εχει κλεισει το εν λογω σαιτ αλλα αυτο το κειμενο που εστειλες θυμιζει 100% τα κειμενα τους οποτε δυο ειναι οι περιπτωσεις: 1) εσυ ειχες το σαιτ, 2) το σαιτ ξαναανοιξε σε αλλη διευθυνση
Τωρα δηλαδη γιατι να γινεται αυτο; Φτασαμε μεχρι Σοφια στις 24/11 και εκ τοτε ειναι εκει...δεχομαι οτι μεσολαβησε σ/κ. Σημερα ομως επρεπε να φανει Σαλονικα και αυριο παραδοση, αντ΄αυτου παραμενει Σοφια...καλυτερα να πηγαινα να το παρω απο εκει αν ειναι να κανει μια βδομαδα για 5 ωρες δρομο
Καλημερα παιδες!! Μετα απο ενα π/σ γεματο κραιπαλη και χωρις σωστο κινητο ωστε να μπορω να γραφω γυρναω σημερα σπιτι μου με γαστρεντεριτιδα και σας γραφω απο το pc(το οποιο για λογους ευκολιας και αμεσοτητας εχω μεταφερει στην τουαλετα)...
Απο πρωτη γυμνασιου και μετα(και παλι με διακριτικο ελεγχο, χωρις υπερβολες) ειναι οκ! Αυτο βεβαια αν θες να αποφυγεις να γινει σαν τα υπολοιπα ζαβλακωμενα που τριγυρνανε σαν ζομπι απο 10 χρονων! Εχουν χαλασει οι νεες γενιες! Μετα το '99 ολοι σκαρτοι εχουν βγει...
Ρε συ πολυ μικρες δεν ειναι για κινητα; Εχω κι εγω αδερφη 12 χρονων και ουτε που περναει απο το μυαλο της... Απλα οταν θελει παιζει λιγο στο δικο μου αν ειμαι εκει ή στης μανας μου...
Μαγκες καλησπερα! Σε λιγο θα παιξουν κουπονια με μεγαλες εκπτωσεις(εως και 50% off) απο gb για mi6 mi mix 2 κτλ...αλλα για ελαχιστα κομματια οποτε θελει αγωνα!!
Παράθεση από MarkosVL: “Όχι απλά χάνουμε αλλά στην αλάνα τα πιτσιρίκια τα χαιβανια παίζουν καλύτερα. ” Εγω δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στο νοημα...
Καλημεριζω τα χαιβανια και μη του νηματος!! ΥΓ εχουμε κι εμεις οι αργοσχολοι δικαιωμα να απολαμβανουμε τον πρωινο καφε-τσιγαρο με λιγη ιντριγκα! Γι αυτο παρακαλω τους πρωινους εκτος απο την καλημερα σας να αφηνετε και λιγη σαλτσουλα!!