τι εννοουσε το παλικαρι αν αλλαξει πολιτικη η revolut με τους 12 μηνες αλλαζει κατι η απλα ετσι καταλαβα?και κατι ακομα μπορω να βαλω καυσιμα με την καρτα της revolut κατευθειαν με μηχανιμα που εχουν τα πρατηρια?
ΠΑΙΔΙΑ Η PAYPAL ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΤΗΣΑ CONFIRM CARD ΣΤΗΝ PAYPAL ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 1.33 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?
Παιδια μια ακόμα ερώτηση σας έχω πρηξει το ξέρω θέλω να ρωτησω ποσο καιρό παιρνει για να σου στείλει η paypal τιν κωδικό στην revolut?μέσα στο πρόγραμμα της revolut εκεί που σου κανει την δοκιμαστική χρέωση λέει pending απο την paypal.
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ REVOLUT LTD ΕΓΡΑΨΑ ΣΚΕΤΟ REVOLUT ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ REVOLUT ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ