Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
@gkalen ένα χρόνο τώρα τις ίδιες ρυθμίσεις κάνω ακόμη και μετά απο factory reset και δεν είχα θέμα. Ένας από τους οδηγούς που ακολούθησα ήταν αυτός εδώ, και οι διαφορές στα μενού ανάμεσα σε MIUI8 & 9 να είναι ελάχιστες, αλλά δεν είχα κανένα θέμα μέχρι σήμερα. Όλες οι εφαρμογές φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί σε λειτουργία εκτός της αναζήτησης που κάνει συνέχεια fc.
-
@gkalen όχι δεν έχω κάνει. Mε την πρώτη aroma που έβαλα πριν 3 εβδομάδες με factory reset, κατέβασα τα πάντα απο την αρχή και ακολούθησα πιστά όλους τους οδηγούς για τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και ενέργειας. Δεν είχα θέμα μέχρι τώρα...
-
Πέρασα κι εγώ χθες στην RedMi Pro (Omega) το aroma update. Το κατέβασα μέσω ΟΤΑ και περάστηκε μέσω TWRP, οι deafault ρυθμίσεις στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση, με Magisk και μετά την εγκατάσταση, έκανα και καθαρισμό cache & dalvik. Με μια απλή χρήση στο κινητό, κάνω κι εγώ τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την 7.11.30: 1) Η μπαταρία κρατάει λίιιιιγο περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες aroma roms όπως επίσης και η χρήση της RAM βελτιώθηκε αλλά πολύ ελάχιστα. Πριν την aroma είχα συνέχεια ελεύθερ…
-
Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση και όλα καλά για αρχή! Όντως και αυτή αλλά και η προηγούμενη αναβάθμιση MIIU9 τρώνε RAM και μπαταρία σαν καραμέλες! @MIUI_ART μετά την αναβάθμιση δεν άλλαξε τίποτα. Κράτησε ακόμη και το exposed που είχα περασμένο και ούτε καν το απενεργοποίησε. Ίσως γιατί το είχα περασμένο μέσα από το magisk και δεν το flashαρα από μόνο του, ε;
-
Παίδες, εγώ που έχω την προηγούμενη aroma στο Omega (7.11.9) και την έχω εγκαταστήσει με magisk, τώρα που θέλω να περάσω την 7.11.16, τι ακριβώς κάνω; Θα χάσω ότι ρυθμίσεις έχω κάνει και πρέπει να ξαναπερνάω magisk, exposed κτλ; Τι να επιλέξω στο τύπο εγκατάστασης;
-
Η aroma (Omega) από mail που ήρθε ειδοποίηση, λέει ότι δεν υπάρχει στη σελίδα...
-
Παιδιά έχω 3 μικρά "bugs" (νομίζω), να αναφέρω, που παρατήρησα στην 7.11.10 Aroma (RedMi Pro/Omega). 1) Το wifi για κάποιο λόγο είχε αποσυνδεθεί ενώ υπήρχε στην λίστα το δίκτυο μου και ενώ ήμουν συνδεμένος και παρατήρησα από τις ρυθμίσεις ότι για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκε (;) η αυτόματη σύνδεση. Μικρό το κακό και αφότου ξαναέβαλα την αυτόματη σύνδεση ξανά ως επιλογή, δεν μου επανεμφάνισε θέμα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποσυνδέθηκε. Επίσης νομίζω ότι μετά την αποσύνδεση, δημιουργήθηκε έ…
-
Παιδιά υπάρχει κάποιο θέμα με το τοπικό backup εφαρμογών; Γιατί σε αρκετές εφαρμογες που προσπαθώ να κάνω backup Μου εμφανίζει μήνυμα ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα και όταν τις κάνω μου δείχνει οτι έγινε 100% αλλά γράφτηκαν... 0 Bytes. Σε εσάς λειτουργούν κανονικά;
-
Καλησπέρα παιδιά! Την Περασμένη εβδομάδα έκανα κανονικά στο RedMi PRo (Omega) το XTRV update v7.11.2 μέσω του OTA update και όλα πήγαν τέλεια! Πριν λίγη ώρα κατέβασα και πέρασα και νέο 7.11.9 πάλι μέσω OTA και μετά την εγκατάσταση, ανοίγει το κινητό και ενώ έχω όλες τις εφαρμογές μου εγκατεστημένες, μοιάζει σαν να περάστηκαν μόλις στο κινητό. Δεν υπάρχουν πλέον τα login/ρυθμίσεις, τα εικονίδια έχουν ανακατευτεί και δεν είναι όπως τα είχα arranged, η αρχική οθόνη έχει τα εικονίδια που υπάρχουν όπ…
-
Κατάφερα στο Omega να περάσα την νέα ROM με το Magisk ΑΛΛΑ όταν ξεκινάω την εφαρμογή του magisk μου λέει να την κατεβάσω απο το Playstore... εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η εφαρμογή έχει αφαιρεθεί απο το store με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Υπάρχει πλάγιος τρόπος;
-
Εγώ πάντως εκεί που έκανα 2 μέρες να το φορτίσω με πλήρη χρήση, με τις ROM που είχαν κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, τώρα με την καινούρια σε 16 ώρες μέσα ρούφηξε όλη την μπαταρία χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα.
-
@MIUI_ART Όποιο και από τα 2 root να χρησιμοποιήσω κολλάει. Τα παίρνω μέσα απο το path που τα κάνει extract η xtrv.
-
Παιδιά, σε RedMi Pro (Omega) έχω θέμα. Κρασάρει όταν κάνω εγκατάσταση root (magisk ή supersu). Μένει κολλημένο στο XTRV logo. Δοκίμασα μέσω TWRP να κάνω fr/format αλλά και πάλι δεν βλέπω να διορθώνεται. Κάθε φορά που περνάω root, μετά το reboot, κολλάει. Καμία ιδέα;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από MindMaker: “Υπάρχει τρόπος να είναι ενεργοποιημένο το documents συνέχεια ακόμη και μετά από reboot; ” Στο απενεργοποιεί σε κάθε reboot? Αν βάλεις την εφαρμογή στο Autostart?” Ναι. Πρέπει να μπω στις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές και να το ενεργοποιήσω χειροκίνητα κάθε φορά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να είναι ενεργοποιημένο το documents συνέχεια ακόμη και μετά από reboot;
-
Διάβασα όλο το θέμα και βλ΄πεω μόνο θετικά σχόλια για τη νέα ROM Και σκέφτομαι να την περάσω αλλά με την μπαταρία στην 7.4.20 την έχω καταβρεί Μπορεί να κάνει κυριολεκτικά 4μιση-5 ώρες για να φορτίσει πλήρως αλλά μου κρατάει 2 ολόκληρες ημέρες!!! Η νέα ROM πως τα πάει σε αυτό το θέμα;;; Επίσης, επειδή έχω περασμένο magisk τώρα μέσα, απλά την περνάω την νέα από πάνω μέσω twrp και ξαναφλασάρω το magisk; Θα χάσω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο κινητό ή τα permissions που έχω δώσει στο magisk ή δεν …
-
Το Mario δεν στο εμφανίζει αν έχεις root. Πρέπει να το κατεβάσεις πριν rootαρεις το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, για την μπαταρία τελικά νομίζω ισχύει ότι έχει κάποια θέματα. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Τι εννοώ: Η μπαταρία μετά το 20% άρχισε να πέφτει πολύ απότομα και το κινητό ειδικά μετα το 12% έπεσε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά στο 4% ΧΩΡΊΣ να το χρησιμοποιώ και ενώ είχε σβηστή οθόνη και μόλις την άνοιξα το κινητό έσβησε ενώ ήταν στο 4%. Μόλις συνέδεσα τον φορτιστή και το άνοιξα ξανά έδειχνε 3% και όση ώρα το χρησιμοποιώ τώρα ενώ είναι στην πρίζα, αντί να ανεβαίνει, πέφτει και έχει μεί…
-
Πάντως παιδιά, παρά τα οποία προβλήματα που είχα αρχικά με την νέα ROM, τώρα έχει στρώσει για τα καλά και πετάει το κινητό. Προχθές που έγραψα ότι πρώτη φορά έκανε τόσο πολύ να φορτίσει (5 ώρες συνολικά, ενώ πάντα έκανε 1μιση-2 ώρες), τελικά άξιζε! Το κινητό έχω να το φορτίσω από προχθές το βράδυ και του έχω κάνει full χρήση μέχρι τώρα, παίζοντας βαριά games, browsing και με ένα σωρό apps να τρέχουν στο background (viber, fb, messenger, what's app, Κίτσος, Tapatalk κ.α), η μπαταρία αυτή τη στιγμ…
-
Παίδες, μόλις μου πέταξε update για το magisk στο playstore και αναβαθμίζει στην 4.3.2 από 4.3.1... το κάνω ή πάει όπως το SuperSU που δεν το αφήνω να αναβαθμίσει από το playstore;