Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.
-
@PALALOS ελπίζω να ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασης. Τις έχει και στο site του ο προγραμματιστής. Εγκατάσταση Ο Κίτσος στην πραγματικότητα είναι ένα add-on του Tasker, όποτε για να λειτουργήσει θα πρέπει να το έχεις εγκατεστημένο στη συσκευή σου. Εξαρτάται όμως και από άλλες υπηρεσίες και εφαρμογές τις οποίες θα βρεις παρακάτω: - Αναζήτηση Google: Πρέπει να έχεις ρυθμίσει τη 'Γλώσσα αναζήτησης' στα 'Ελληνικά' στην εφαρμογή της Google (Ρυθμίσεις > Γλώσσα αναζήτησης > Ελληνικά). - AutoVoice: Ε…
-
@PALALOS Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση ούτε στον tasker, ούτε στα υπόλοιποα προγράμματα (autovoice, autocontacts) αν τα εγκαταστήσεις.
-
Παράθεση από chdarmas: “επίσης να αλλάξει και όνομα στην εφαρμογή πες του dev, να βρει κατι πιο πιασαρικο 100.gif ”
-
Παιδιά το ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε όλους ή κάποιοι την θάβουν επειδή δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν λίγο τον οδηγό εγκατάστασης, δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι μάπα. Και στο fb αλλά και στο playstore, 9 στα δέκα μηνύματα είναι δεν "λειτουργεί η εφαρμογή" γιατί οι περισσότεροι απλά κατεβάζουν δίχως να ξοδέψουν 2-3 λεπτά να διαβάσουν τι χρειάζεται για να δουλέψει. Ο,τι και να είναι έχει ξοδευτεί προσωπικός χρόνος από το δημιουργό και ας το σεβαστούμε. Στο κάτω-κάτω ούτε τα λεφτά μας π…
-
Δουλεύει με ελάχιστα προβληματάκια απόκρισης και κάποιες φορές ενώ δίνεις εντολή "π.χ. τι καιρό θα κάνει αύριο" άλλες φορές ανοίγει κανονικά την αναζήτηση και άλλες δεν αποκρίνεται καθόλου. Είναι ακόμη η αρχή αλλά πολλά μπράβο στον δημιουργό!!! Edit: Μετά από κάποια ώρα χρήσης με την εφαρμογή, παρατήρησα κάποια "θεματάκια" αλλά πιστεύω ότι οφείλονται στα τρίτα προγράμματα που έχω εγκατεστημένα για τη σωστή λειτουργία του Κίτσου ή ίσως εγώ δεν κάνω κάτι σωστά! Η δοκιμή έγινε σε κινητό "Xiaomi Red…
-
Στο RedMi Pro πάντως δεν χρειάστηκε να το ξαναπεράσω το APN... μόνο θεματάκι έχω στη λήψη 4G σήματος.
-
Παράθεση από Panoslast: “μήπως πείραξες κάτι στις επιλογες για developers? ” Όχι, το μοναδικό που πείραξα από εκεί ήταν η ενεργοποίηση usb debug. Το απενεργοποίησησα αλλά δεν άλλαξε κάτι... Δηλαδή σε εσάς δεν το εμφανίζει; Πάντως στις φωτογραφίες που τραβάω με την κάμερα, δεν εμφανίζει τους κόκκινους αριθμούς πάνω τους.
-
@jgougos ευχαριστώ πολύ!
-
Ναι συγνώμη παιδιά ξέχασα να το αναφέρω αυτό: Κάνω μεταφορά απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ στην ΚΑΡΤΑ SD!!! Μήπως είναι αυτό το θέμα λόγω Android 6.0 και των περιορισμών που έχει;
-
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό το bug μόνο στη δική μου συσκευή όπως λες. αφού την ίδια έκδοση αναβαθμίζουμε όλοι εδώ. Και δεν εγκαθιστώ κάτι άλλο μέσα στο σύστημα... περίεργο!
-
Παιδιά, με το Omega μου, παρατήρησα ότι αν κάνω μετακίνηση μία εικόνα μέσα από την εφαρμογή "Άλμπουμ", η εικόνα δείχνει να πηγαίνει στο φάκελο που θέλω να μπει. Αν όμως μπω στην εφαρμογή "Αρχεία" και πάω στο φάκελο που έχω στείλει την εικόνα, αυτή δεν υπάρχει εκεί και συνεχίζει να την εμφανίζει στον φάκελο οπού βρισκόταν αρχικά! Μετακινείται κανονικά ΜΟΝΟ αν κάνω την μετακίνηση μέσω της εφαρμογής "Αρχεία"... στο "Άλμπουμ" μοιάζει να κάνει εικονική μετακίνηση... Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug ή αν …
-
Παράθεση από NasDriver: “Βρήκες κάτι ? Δυστυχώς δεν έχω την συσκευή και δεν μπορώ να αναπαράγω αυτά που αναφέρεις ” Όχι φίλε μου δεν έχω βρει καμία απάντηση μέχρι τώρα... Για το πρώτο ερώτημα και να καταλάβετε καλύτερα ανέβασα screenshot... δείτε πάνω αριστερά στην εικόνα, είναι οι αριθμοί που ανέφερα. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω λειτουργίες της κάμερας μήπως και είναι κάτι τέτοιο αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Αν και καλύπτει την επιλογή για το φλας, συνεχίζει αυτό να είναι λειτουργικό αν το πα…
-
Καλησπέρα στην παρέα... Στο 64άρι RedMi Pro μου (με ξεκλείδωτο bootloader φυσικά), έχω περάσει την τελευταία XTRV Dev έκδοση 7.1.19. Πριν καιρό ακόμη και σε περασμένες εκδόσεις του firmware παρατήρησα κάτι στην κάμερα. Όταν την ανοίγω, πάνω αριστερά γράφει με κόκκινο χρώμα κάτι αριθμούς που αλλάζουν κάθε τόσο (-0+6 , -0+3, -0+0 κ.τ.λ.). Δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα ή κόλλημα το τηλέφωνο σε θέμα κάμερας αλλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτοί οι αριθμοί που αναγράφονται εκεί και δεν φεύγουν με τί…
-
Περάστηκε η 7.1.19 σε RedMi Pro (Omega). Έκανε κάτι κουλά το πρώτο 20λεπτο η συσκευή... δεν λειτουργούσε το lock screen button στα πλάγια και το Home button λειτουργούσε όποτε ήθελε, αλλά λίγο μετά έστρωσε και δείχνουν όλα φυσιολογικά προς το παρόν.
-
Είναι δεν είναι φίλε μου, οι ταχύτητες που πιάνω είναι απίστευτα αργές. Ακόμη και η πιο απλή σελίδα, κανει 10-15 δευτερόλεπτα να ανοίξει...
-
Το έχω κάνει το παραπάνω αλλά δεν κάνει κάτι. Η περιοχή μου είναι Λινδος - Ροδος. Δεν έχει παντού 4G αλλά περίμενα τουλάχιστον να πιάνει 3G που υπάρχει παντού. Και αυτό με τις κλήσεις καταντάει εκνευριστικό.
-
Είχα διαβάσει ότι υποστηρίζει μόνο μια μπάντα των 800ων αν θυμάμαι καλά και είχε θέμα με κάποιους παροχους στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνω και λάθος λοιπόν. Τον είχα ενεργοποιησει στην κάρτα το 4G με το προηγούμενο κινητό, δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνω ξανά με αυτό. Το έκανα τωρα αλλά μου λέει οτι είναι ήδη ενεργοποιημενο. Στο σημείο που βρίσκομαι τώρα δεν έχει 4G αλλά έχει σίγουρα 3G αλλά δεν πιάνει ποτέ. Μόνο H+ έχω το οποίο είναι απελπιστικά αργό.