Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.

• Εχω ένα θέμα τον τελευταίο καιρο και δεβ ξερω αν είναι η συσκευή ή το firmware και γι αυτό το αναφερω εδώ. Αν ειναι λαθος section συγχωρεστε με. Εχω το Redmi Pro εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το σήμα του κινητου και το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες.. Πάντα βλέπω ότι έχω φουλ μπάρες στο σήμα. Γνωρίζω ότι το κινητό δεν είναι συμβατο με 4G αλλά και πάλι σε 3G δίκτυο σε περιοχή που υπάρχει, δεν μπορεί να συνδεθεί σε 3G. Το κάνει πολύ σπάνια και μόνο για λίγο. Όλες τις φορέ…

• Α μάλιστα! Πιστεύω έχουμε καιρό ακόμη εμείς με την Omega. Άρα εγώ θα καταλάβω αν κλείδωσε ή όχι ο booloader όταν κάνω την αναβάθμιση που αλλάζει την έκδοση android και όχι από πριν, έτσι; Άρα πρέπει να έχω έναν έτοιμο ξεκλειδωμένο λογαριασμό ώστε σε περίπτωση που κλειδώσει, να μπορώ να το ξεκλειδώσω άμεσα αλλιώς θα πρέπει να περιμένω για έγκριση και μέχρι τότε το τηλέφωνο δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω, σωστά;

• Όσοι είχαμε ξεκλείδωτο booloader, μπορεί να μας το ξανακλειδώσουν και αν ναι δεν υπάρχει τρόπος να το αποτρέψουμε αυτό; Τώρα κάθε φορά που θα κάνουμε κάποιο update της xtrv, θα πρέπει να ελέγχουμε αν είναι κλειδωμένος ή όχι ώστε να το προχωρήσουμε; Μπερδεύτηκα λίγο...

• Καμία λύση ή να λειτουργήσει με κάποιο τρόπο δεν υπάρχει, ε; Είναι άραγε θέμα συσκευής ή λόγω περιορισμών του λειτουργικού (MarshMallow); Είναι κρίμα τέτοιο κινητό και να μην λειτουργεί σωστά σε κάτι που τα παλαιότερα κινητά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα.

• Παράθεση από fkarvelas: “Καλησπέρα σε όλος και καλώς σας βρήκα όντας νέο μέλος. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σχετικά με την σύνδεση bluetooth με το ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Ενώ συνδέεται κανονικά το κινητό με το αυτοκίνητο (pair) και μπορώ να μιλήσω και να ακούσω τον συνομιλητή, τα πλήκτρα του ηχοσυστήματος δεν δίνουν εντολές. Ούτε μπορεί να απαντήσει μια κλήση, είτε να πραγματοποιήσει, ούτε να τερματήσει. Δηλαδή πρέπει να καλέσω από το κινητό και απλά θα πετάξει μετά στα ηχεία την κλήση. Το θέμα…

• Καταρχήν καλό θα ήταν να postάρεις ένα screenshot από το about του κινητού για να γνωρίζουν τα παιδιά περισσότερες λεπτομέρειες. Δες στα αρχικά posts πως. Μετά θα πρέπει να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader του κινητού. Για να απαντήσω τις ερωτήσεις σου: 1) Αν το κινητό είναι όντως με Ελληνικό μενού εγκατεστημένο, τότε έχει περασμένη κάποια unofficial ROM. Ανάλογα τώρα το τι θέλεις, καλό θα ήταν να τσεκάρεις τους οδηγούς στην αρχή του θέματος. Αν δεν σε πειράζει το Αγγλικό μενού, περνάς…

• Φίλε μου αν πήρες το ΟΚ για ξεκλείδωμα και το έκανες, θα ακολουθήσεις βήμα-βήμα τον πρώτο οδηγό που έγραψες πιο πάνω, για να κάνεις έλεγχο καλού-κακού οτι όντως έχεις ξεκλειδωμένο bootloader και θα περάσεις την official developer ROM αρχικά! Όταν το κάνεις αυτό και όλα είναι ΟΚ, τότε ακολουθείς τον 2ο οδηγό για να περάσεις την Ελληνική ROM. Αν τα λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος έμπειρος

• Εμπιστεύομαι τον παλιό και έχει πάει ήδη στη διαγραφή Ευχαριστώ!

• Δεν γνώριζα σε ποιο section θα ταίριαζε το θέμα και γι' αυτό το βάζω εδώ. Αν είναι λάθος παρακαλώ ας μεταφερθεί. Πέρασα στο RedMi Pro που έχει την τελευταία XTRV Dev ROM, το Eset Mobile Security & Antivirus. Μετά από ένα γρήγορο scan, μου εμφάνισε ότι βρήκε "απειλή" την εφαρμογή Βίντεο του MIUI. Είναι φυσιολογικό ή παίζει κάτι άλλο; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24936/

• Βρήκα ένα fix στο xda αλλά δεν το έχω δοκιμάσει θέλει να το περάσω με recovery. Επίσης βρήκα άλλο ένα που μπαίνει μέσω Xposed αλλά σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι την πρόσβαση κάθε εφαρμογής ξεχωριστά. Δοκίμασα να κάνω edit και το αρχείο .xml όπως στο KitKat αλλά δεν... Ένα άλλο άσχετο που παρατήρησα, είναι ότι στη εφαρμογή facebook messenger δεν κρατάει την επιλογή "Εικόνες συνομιλητών" μετά από reboot. ΚΑΙ άλλο ένα άσχετο που παρατήρησα μόλις τώρα. Χωρίς να έχω ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα ή…

• Το αρχείο εικόνας με τον Μήτσο, έχει το ίδιο όνομα με το mail μου, iggyiguana9 χαχαχαχαχα ούτε παραγγελία να ήταν Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Και αν βρεθεί τπτ και για την SD card, ενημερώστε

• Να το κάνω μέσω recovery ή από τον MIUI updater επιλέγοντας το .zip ; Θα διαγραφούν ότι ρυθμίσεις έχω κάνει στο MIUI;

• @MIUI_ART το σκέφτηκα να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει μετά να ξαναεγκαταστήσω από την αρχή όλες τις εφαρμογές που κατέβασα από το playstore και τρώει χρόνο πολύ. Ότι πέρασα από το playstore θα πρέπει να το ξαναπεράσω από την αρχή;

• Όλα τα παραπάνω εκτός την εφαρμογή του forum τα έχω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε! Όσο για την SD, βλέπω που μου παρουσιάζει θέμα όταν πάω να περάσω κάτι από το PC στο κινητό. Από την εσωτερική μνήμη στην SD card δεν φαίνεται να έχει θέμα. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα ΑΥΤΟ το πρόγραμμα που το είχα και στο rooted S4 Mini με ΚΚ 4.4.2 και λειτουργούσε δίχως θέματα όταν ξεκλείδωσα την κάρτα. Σε RedMi Pro όμως δεν είναι ξεκλειδωμένη 100% όπως φαίνεται.

• Την έκανα format @NasDriver αλλά και πάλι τίποτα. Δείχνει ότι δεν έχει writable persmissions. Μπορώ να το αλλάξω πειράζοντας αρχεία με τον root explorer όπως στο KitKat ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το κάνει αυτόματα; Επίσης ποιες είναι οι προεγκατεστημένες εφαρμογές που έρχονται με την ROM; Θέλω να δω τι έχασα... Ευχαριστώ!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παιδιά έχω 2 θεματάκια με που με έχουν προβληματίσει. 1) Η κάρτα SD που έχω βάλει στο τηλέφωνο δεν έχει full write permissions. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα fix για το KitKat αλλά τώρα στο Marshmallow δεν βλέπω να δουλεύει. Διάβασα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω μέσα από τις από τις ρυθμίσεις εφαρμογών το "Documents" και τότε θα δουλέψει. Όντως κάτι ψιλοέγινε αλλά υπάρχουν διάφορα προγράμματα που δούλευαν πριν στο KK και τώρα όχι. Είχα ένα πρόγραμμα για να μεταφέρω αρχεία από και προς το κινητό μέσω WiFi …

• Ευχαριστώωωωωωω @heisenberg =============== Δεκ 3rd 2016, 2:35pm =============== Παιδιά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας! @NasDriver @Nikos5150 @heisenberg κατάφερα και πέρασα με επιτυχία στην XTRV Developer και είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!! Έχω κάποιες τελευταίες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε 1)Το μόνο που δεν έκανα στην όλη διαδικασία, ήταν το nandroid backup που μου πρότεινε ο Νίκος, γιατί δεν ήξερα πως να το κάνω. Θα έχω θέμα μελλοντικά; 2) Είδα ότι η ROM έχει προεγκατεστημένο …

• Παιδιά βοήθεια! Ακολούθησα τον οδηγό που βρίσκεται που βρίσκεται ΕΔΩ. Έκανε το κινητό boot σε TWRP αλλά όταν πάω να κάνω wipe σε dalvik art cahce, cache και data, μόλις κάνω swipe to wipe μου βγάζει σφάλματα και failed. Τι κάνω τώρα;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24871/

• Βλέπω ότι έχει διαφορετικές. GTV, XTRV, THUNDER... ποια περνάω και πως; Απ' ότι διάβασα η XTRV είναι η πιο καινούρια από τις GTV & THUNDER. Αν όντως ισχύει αυτό, ποια προτείνετε να περάσω; Ξέρω ότι η developer ίσως έχει θεματάκια αλλά προσφέρουν και οι δύο εκδόσεις (stable & developer) τα ίδια; Δλδ root κ.τ.λ;