Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

MiLToS_666 - - Recoveries

Μήνυμα

Σε tulip με την τελευταία xtvr από χτες και το τελευταίο διαθέσιμο TWRP από την πρώτη σελίδα ζητάει κωδικό για decrypt. Το ίδιο και με το 3.2.3 που είχα από τον Απρίλιο.

• Σε tulip ΟΚ λειτουργικά εκτός από τις επαφές που παραμένει το αγγλικό αλφάβητο μόνο στα δεξιά και το θέμα με το Gmail που δεν φέρνει τα email μόνο του παρά μόνο αν το κάνω refresh εγώ! Κάποιος το έχει αναφέρει και στην προηγούμενη αυτό αλλά ίσως είναι θέμα του application ξέρω γω... Ευχαριστώ πολύ!!!

Μήνυμα

ΕΛΕΗCON!

Μήνυμα

Έβαλα ξανά την 3.2.3 30/3 και όντως όλα ΟΚ. Περίεργο!

Μήνυμα

Ναι, η πρώτη XTRV που πέρασα ήταν αυτή που βγήκε πρώτη φορά με Pie για το κινητό μου. Προχτές έκανα και backup κανονικά.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Η κάνεις φορμάτ η βάζεις το 30/03 ” Μα έχω κάνει format data όπως είπα από την αρχή που έστησα το κινητό με την ελληνική ρομ. Και τώρα μόλις είδα ότι δεν έχω το 30/3 αλλά το 3.3.0 13/04. Πάω να δοκιμάσω.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητό; Αν είναι redmi note 6 , κάτι άλλαξε η χιαομι... ” Redmi Note 6 Pro. Το θέμα είναι ότι το έκανε πριν περάσω την τελευταία ρομ ενώ δεν μου είχε ζητήσει ποτέ κωδικό. Πρέπει να κάνω κάτι τώρα;

Μήνυμα

Κατέβασα την 9.4.25 και κάνω το κλασσικό boot to recovery για να την περάσω και ξαφνικά βλέπω μου ζητάει να βάλω κωδικό για να κάνει decrypt. Πρώτη φορά μου το ζητάει και ούτε άλλαξα, ούτε πείραξα, ούτε εγκατέστησα κάτι. Την πέρασα μεν τη νέα ρομ αλλά τι φάση με τον κωδικό; Format Data έχω κάνει από την πρώτη στιγμή που πέρασα το TWRP.

• Παράθεση από mplevris: “Αυτό υπήρχε μέχρι πριν 3-4 αναβαθμίσεις αλλά μετά διορθώθηκε ” Ναι το θυμάμαι και όντως είχε διορθωθεί αλλά στο δικό μου είναι πάλι έτσι από την προηγούμενη τουλάχιστον. Δεν θυμάμαι αν στην 9.3.28 είχα το ίδιο, δεν τις πολυκοιτάω κιόλας τις επαφές.

• Όλα καλά με μια πρώτη ματιά και σε Redmi Note 6 Pro κλασσικά με αναβάθμιση από TWRP. Η αναζήτηση στις επαφές στα δεξιά έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες πάλι πάντως... Και στην 9.4.12 έτσι ήταν. Δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα γιατί βρίσκω ότι θέλω αλλά είναι μόνο "εμφανισιακό" πρόβλημα.

• Επεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι έχω δοκιμάσει ναι, τα ίδια. Καθαρισμό δεδομένων δεν έχω κάνει, στο Messenger ξέρω ότι δεν θα χάσει κάτι αλλά στο Viber φοβάμαι μήπως χαθούν τα μυνήματα και έχω γκρίνιες μετά. Να συμπληρώσω ότι στο Messenger αποστολή ηχητικού μυνήματος κάνει κανονικά οπότε η εφαρμογή ηχογραφεί ΟΚ με τον τρόπο αυτό.

• Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κανονικές τηλεφωνικές κλήσεις και επίσης όταν τραβάει βίντεο είναι ΟΚ ο ήχος. Η φωνητική πληκτρολόγηση στο Google keyboard την ακούει κανονικά και το OK Google δουλεύει. Δοκιμάζω h/w test και ενημερώνω. > όλα ΟΚ με το τεστ στο CIT, ηχογραφεί και ακούγεται κανονικά.

• Στο κινητό της κοπελιάς μου (Redmi 5) υπάρχει εδώ και καιρό το πρόβλημα που περιγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ εδώ κάποιος πολύ πρόσφατα: Voice call from messenger and viber: they cant hear me, without hands free - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Viber/Messenger call - they can't hear me - Redmi 5/Plus - Xiaomi MIUI Official Forum Στο FB Messenger δεν δουλεύει εδώ και μήνες το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια κλήσης και στο Viber ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα ξαφνικά δεν δουλεύει ούτε εκεί. Έχω κάνει όλους τους ε…

• Σε Redmi Note 6 Pro όλα καλά μέχρι στιγμής με αναβάθμιση από 9.3.28 μέσω TWRP!

• Παράθεση από kinezakias: “Εν τω μεταξύ το RN6 εξακολουθεί να αγνοείται επιδεικτικά στην λίστα με τις τον για 37 συσκευές. ” Έχεις φάει κόλλημα με τη φωτογραφία που δείχνει τη λίστα η οποία ξεκάθαρα είναι outdated και μπορείς να την αγνοήσεις επίσης! Ξέχνα τη λίστα αυτή, πατάς στον σύνδεσμο των server που δίνουν τα παιδιά κάθε φορά που βγαίνει νέα ROM και εκεί μέσα υπάρχει το κινητό σου να κατεβάσεις το zip! Απλά και όμορφα!

• Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από MiLToS_666: “Μια ερώτηση ακόμα γιατί είναι τόσες οι ρυθμίσεις που μου έχει ξεφύγει, αυτή την όμορφη οθόνη φόρτισης που προστέθηκε πρόσφατα από που την ενεργοποιώ; ” Στο note 5 εμφανίζεται μόνο όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή και κάνει επανεκκίνηση. Μετά δεν εμφανίζεται ξανά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λειτουργεί κανονικά και στο Note 6 Pro απλά έψαχνα για κάποια ρύθμιση ενώ δεν χρειάζεται, εμφανίζεται μόνο για 10-1…

Μήνυμα

Καλησπέρα! Αρχικά να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την τέλεια δουλειά με το TWRP και τις διαρκείς ενημερώσεις! Θέματα υποστηρίζονται στα builds σου Γιώργο; Αν ναι, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο για να είναι συμβατά; Το ξέρω ότι πρακτικά οι λειτουργίες είναι που κάνουν τη δουλειά αλλά για μένα (ίσως και για άλλους) παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση της εφαρμογής και ειδικά η γραμματοσειρά Comic Sans μου χτυπάει λίγο στο μάτι! Θα μπορούσα αν το επιθυμείς να βοηθήσω με τη δημιουργία ενός "offici…

• Μια ερώτηση ακόμα γιατί είναι τόσες οι ρυθμίσεις που μου έχει ξεφύγει, αυτή την όμορφη οθόνη φόρτισης που προστέθηκε πρόσφατα από που την ενεργοποιώ;

• Εμένα παίζουν όλα ΟΚ μετά από αυτό πάντως!

• Παράθεση από mplevris: “Αν έχεις κρατήσει back up από την προηγούμενη κάνεις flash μέσω TWRP την 21 και μετά κάνεις restore το backup από το TWRP ” Δεν είχα κάνει τίποτα ακόμα γιατί ξεκλείδωσε πριν λίγες ώρες ο bootloader και μόλις ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της 9.3.21 βλέπω ενημέρωση 9.3.28 και την πέρασα από πάνω αμέσως. Δεν με πειράζει να το ξαναστήσω αρκεί να είναι εντάξει. Νομίζω βρήκα τη λύση αλλά θα το δοκιμάσω με όλες τις εφαρμογές πρώτα, το Gmail έπαιξε πάντως! EDIT: OK παίζουν όλα αυτό…