Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Παράθεση από mplevris: “Τα ίδια έκανε και σε μένα γύρισα στην προηγούμενη 9.321 προς το παρόν και βλέπουμε ” Σε ευχαριστώ για το feedback, μου φάνηκε πολύ παράξενο να έχω τόσα μαζεμένα προβλήματα σε νέα εγκατάσταση. Θα κάνω λίγη υπομονή μήπως και απαντήσει κανείς ακόμα αλλιώς factory reset και ξαναπερνάω την αμέσως προηγούμενη... Μια ερώτηση ακόμα γιατί είναι τόσες οι ρυθμίσεις που μου έχει ξεφύγει, αυτή την όμορφη οθόνη φόρτισης που προστέθηκε πρόσφατα από που την ενεργοποιώ;

• Καλησπέρα, Η εγκατάσταση της 9.3.28 ολοκληρώθηκε επιτυχώς έχοντας εγκαταστήσει πρώτα την 9.3.21 μόλις μία ώρα πριν. Δεν είχα ρυθμίσει καν τις εφαρμογές μου ακόμα. Έχω λοιπόν πρόβλημα με μερικές εφαρμογές που απλά κρασάρουν και κλείνουν ζητώντας να στείλω αναφορά: Το Gmail αμέσως μόλις τελειώσω την προσθήκη του λογαριασμού μου με το που κάνει να φορτώσει inbox κλείνει αμέσως και επίσης δεν μπορώ να προσθέσω και το Hotmail μου, μόλις πατάω την επιλογή κλείνει η εφαρμογή πάλι. Το Facebook μόλις πάω…

• Καλησπέρα, Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά χρειάζεται προσοχή και διάβασμα για να μην προκύψει κάποιο σοβαρό σφάλμα με τις συσκευές μας. Γι'αυτό και όλοι είναι πολύ αναλυτικοί με τους οδηγούς τους γιατί καταλαβαίνεις τι ακούνε και βλέπουνε τόσα χρόνια. Εγώ θα το επιχειρήσω σήμερα καθώς σε λίγες ώρες ξεκλειδώνει επιτέλους ο bootloader μου και έχω προετοιμαστεί. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο και έχω φλασάρει πολλά κινητά στο παρελθόν από διάφορες εταιρείες αλλά χρειάστηκε να διαβάσω αρκετές φορές…

• Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω και αντίστοιχα να μου προτείνει κάποιος ένα σωστό tempered glass για το κινητό, κατά προτίμηση full screen. Έχω ήδη δοκιμάσει 2 και επειδή είμαι περίεργος μάλλον... δεν με κάλυψαν! Το ένα είναι απλό, όχι full screen και εκτός από το cut out του notch που δεν πέφτει ακριβώς (λεπτομέρεια αλλά μου χτυπάει στο μάτι), είναι κάτι χιλιοστά πιο στενό δεξιά-αριστερά από την ενεργή οθόνη από κάτω με αποτέλεσμα να κάνει κάτι ψιλοδιαθλάσεις στις γωνίες με το φώς, ειδικά ότα…

• Παράθεση από Costas Raitsos: “Σε τι τηλέφωνο; ” Εμένα λογικά ρωτάς, έχω το Redmi Note 6 Pro με την τρέχουσα Global Stable.

• Παράθεση από GreiverX: “Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσες ωρες απομενουν??? ” Και γω στο περίμενε για ξεκλείδωμα είμαι από την προηγούμενη εβδομάδα. Κάνεις την ίδια διαδικασία με το πρόγραμμα για unlock και σου εμφανίζει στο τέλος το ίδιο μήνυμα αλλά με τις ώρες που απομένουν!

• Καλησπέρα, Σχετικά με το Facemoji keyboard μόλις βρήκα αυτή τη μέθοδο και το απεγκατέστησα επιτυχώς! how can i remove com.facemoji.lite.xiaomi package? - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Ουσιαστικά το άφησα 2-3 λεπτά ανοιχτό στις ρυθμίσεις του εκεί που διαλέγεις θέματα κλπ και μετά από λίγο εμφανίζεται στη λίστα των εφαρμογών που κατανάλωσαν μπαταρία και μπορείς να το επιλέξεις.