Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 312.
-
Γράφω τι κάνουν, δεν το είδες, δεν είναι ίδιες σε κάθε μοντέλο, δοκιμάζεις και βλέπεις ))
-
Δημιουργείστε ένα φάκελο με το όνομα lab_options_visible μεσα στον φάκελο DCIM - Camera (στην εσωτερική μνήμη, όχι στην SD) Στην συνέχεια στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής θα βρείτε έξτρα ρυθμίσεις Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι οι ίδιες σε όλα τα μοντέλα Σε Mi 9 lite με miui 11 XRTV εμφανίστηκαν οι εξης (το έχω σε Αγγλικά) 1. Internal magic tools 2. Face detection 3. Hide face detection automatically 4. Beautify in Portrait mode 5. Turn on dual camera 6. Turn on dual sat camera Dual SAT =…
-
Καλημέρα, split screen έχει και η 9.6.3.0, στην 9.5.7.0 δεν υπάρχει; Η 9.5.7.0 έχει καλύτερη αυτονομία από την 9.6.3.0, ξέρει κανείς;
-
Το Titanium θέλει να ασχοληθώ για να γίνει σωστά, το cloud όχι, είπα με έχουν πιάσει τεμπελιές
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από jefm: “Καλημέρα, από χθές προσπαθώ να κάνω backup στο Mi Cloud για να βάλω την 9.6.3.0 αλλά δεν ολοκληρώνεται, σταματάει στα 60ΜΒ περίπου και στο κομμάτι που έχει αποθηκευτεί στο cloud γράφει corrupted data, λογικά γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο backup. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το backup στο Mi Cloud; ” Γιατί δεν κάνεις τοπικό backup?Τα πάντα εκτός από εφαρμογές Πιο γρήγορα θα τις κάνεις εγκατάσταση από το play store ” Δεν βιάζομαι και αφού ειναι πρόβλημα τ…
-
Καλημέρα, από χθές προσπαθώ να κάνω backup στο Mi Cloud για να βάλω την 9.6.3.0 αλλά δεν ολοκληρώνεται, σταματάει στα 60ΜΒ περίπου και στο κομμάτι που έχει αποθηκευτεί στο cloud γράφει corrupted data, λογικά γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο backup. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το backup στο Mi Cloud;
-
Αντικατέστησε την 9.6.2.0 η οποία εδω και καιρό είχε σταματήσει να διατίθεται σαν ενημέρωση, άρα είχε κάποιο θέμα που ελπίζουμε να έλυσαν στην 9.6.3.0
-
Καλημέρα, έχει χρησιμοποιήσει κανένας την Red Wolf Recovery; Είναι για Kate και Kenzo και επιτρέπει OTA updates Την βρήκα και το σκέφτομαι από την μία αλλά από την άλλη είμαι οκ με την ZCX_TWRP και δεν έχω πάρει απόφαση αν αξίζει [RECOVERY][OFFICIAL][Kenzo/Kate][V3.2.1-026]… | Xiaomi Redmi Note 3
-
Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό, κλείνει κανονικά