Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 312.
-
Στην V9.2.3.0.MHRMIE το ξυπνητήρι το δικό της είναι οκ
-
Μετα από αρκετές μέρες με την V9.2.3.0.MHRMIEK έχω να πω ότι μου φαίνεται καλύτερη απο την V8.5.3.0.MHRMIED που είχα, και καλύτερο σήμα, από μπαταρία πολύ καλή, βέβαια δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό και έχω παγώσει αρκετές εφαρμογές που δεν θέλω μια και είμαι root forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51427/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51428/
-
Με την ZCX-TWRP μπορείς να κάνεις ενημέρωση και να μην χάσεις την ZCX-TWRP, χάνεις μόνο το SuperSu που όμως το ξαναβάζεις πανεύκολα απο την ZCX-TWRP
-
Και εγώ μια χαρά βρίσκω την 9.2.3.0, νομίζω ότι έχει καλύτερη αυτονομία απο την 8.5.3 που είχα αλλα την έχω μόνο 3 μέρες οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αυτό που είδα είναι ότι στον κατάλογο στο πλάι έχει τώρα Ελληνικά γράμματα για γρήγορη αναζήτηση κάτι που η 8 δεν είχε όταν το είχα δοκιμάσει, βέβαια είμαι μόνιμα σε Αγγλικό μενού και δεν θυμάμαι σε αν αυτό ισχύει για όλες τις μαμά miui 8, άλλο ένα καλό που έχει είναι η δυνατότητα να κλείνεις την οθόνη με συνεχές πάτημα κάποιου πλήκτρου αφής …
-
Επιτέλους, την έβαλε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Στην Beta είχα διαβάσει για αρκετά μειωμένη διάρκεια μπαταρίας
-
Ελλάδα όχι
-
Πρέπει να δεις τι νούμερο γράφουν πανω, το 30AWG είναι χειρότερο το 20 καλύτερο μεγαλύτερη διατομή καλώδιο λιγότερες αντιστάσεις απώλειεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50305/ Εγώ έχω πάρει αυτά, Tronsmart 20AWG Charge Gold Plated Premium Micro USB Cable Sync & Charging Cable 1M
-
Τα καλώδια USB έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την διατομή των καλωδίων που έχουν και επηρεάζουν την φόρτιση ειδικά στα μεγαλύτερα φορτία. Ριξε μια ματιά και εδώ cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722
-
Έχει κυκλοφόρησει η MIUI 9 Beta Global Stable V9.2.3.0.MHRMIEK for Redmi Note 3 SE όχι για όλους, αλλά λογικά όπου νάναι θα βγει και η stable
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
jefm - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤο VDSL είναι οκ, το 4G ανέκδοτο, στο Γαλάτσι σε κάποια σημεία ούτε τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις
-
Παράθεση από Loksias: “Αυτή είναι Official Global Stable; ” Όχι δεν έχει βγει ακόμα Official Global Stable
-
mab 1.1.1 com.xiaomi.ab
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠρέπει να είσαι root για να το παγώσεις, είναι στις εγκατεστημένες εφαρμογές
-
mab 1.1.1 com.xiaomi.ab
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑπό την μέρα που την βρήκα είναι frozen μόνιμα
-
Είχα παρόμοιο θέμα με το titanium backup πιο παλιά και λύθηκε με αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση
-
Μόλις τώρα είδα αυτό How to Unlock Band in any Qualcomm Devices - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Ο τύπος που το έγραψε υποστηρίζει ότι ξεκλειδώνει και η Β20 (στην 3η σελίδα απαντάει σε ερώτηση) Υπάρχει και στο xda Unlock all bands of your Qualcomm device! Use your phone globally! No bs! Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα γιατί έχω την Β20 αλλά αν ισχύει έστω και σε κάποια όχι όλα τα μοντέλα είναι πολύ ενδιαφέρον Ξέρει κανείς τιποτα;
-
Είναι να μη συνηθίσει κανείς σε miui, εγώ την έχω καταβρεί ειδικά με το second space, δεν νομίζω να υπάρχει αλλού, η 9 βέβαια περίμενα να έχει nougat Το ότι βγήκε σε marsmallow μάλλον σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε ποτέ nougat, βέβαια δεν με πειράζει και τόσο, αρκεί η miui 9 σε marsmallow να είναι σταθερή με σωστή διαχείριση μπαταρίας, καλό σήμα και γενικώς απροβλημάτιστη, καφέ ας μην φτιάχνει
-
Παράθεση από Chaos: “όχι ... Marshmallow ακόμα ” Είχα την εντύπωση ότι η αναβάθμιση σε miui 9 θα ήταν με nougat όπως στο note 4, λες να μείνουμε στο marshmallow;
-
Παράθεση από Chaos: “Παράθεση από jefm: “Πες μας εντυπώσεις όταν την βάλεις, εγώ θα περιμένω την κανονική γιατί την πάτησα μια φορά με beta..... ” Δυστυχώς οι διαφορές είναι ποκύ μικρές. Αυτό που άλλαξε ήταν τα animations(άνοιγμα εφαρμογής κτλ.) , το μενού του security(scan virus,boost κτλ) και ότι στην αρχική οθόνη έχεις το widget του καιρού.Το καλό όμως ότι ενημερώθηκε το security patch... ” Ειναι σε nougat, σωστα;
-
Πες μας εντυπώσεις όταν την βάλεις, εγώ θα περιμένω την κανονική γιατί την πάτησα μια φορά με beta.....