Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 312.
-
Ετοιμαστείτε MIUI 9 Global Public Beta ROM MIUI 9 Global Beta ROM 7.9.7 Released: Full Changelog and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από Chaos: “Παράθεση από Dimitriskots: “Γεια σας !Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το xiaomi note 3 Kate!Εσεις; ” Και εγώ ευχαριστημένος αν και το έχω γρατζουνίσει λίγο ” Αρα αυτό ειναι δυσαρεστημένο από σενα
-
Τώρα μόλις κοίταξα πάλι και ενω το πρωί δεν την έιχε τωρα την έχει MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αν την βάλεις γράψε εντυπώσεις
-
Η 8.2.4.0 nightly σταμάτησε να είναι διαθέσιμη σαν ενημέρωση, λογικά ετοιμάζουν την stable δεν νομίζω να αργήσει
-
Την 8.2.3.0 nightly δεν την είχα βάλει, αλλά και η stable 8.2.3.0 που έβαλα nightly ήταν
-
Εδώ και το θέμα για την Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly, οι περισσότεροι βέβαια που πάθανε με την Global Stable (λέμε τώρα) V8.2.3.0.MHRMID περιμένουν την τελική αλλά εγώ θα έλεγα να περιμένουν και μετά την κυκλοφορία της τελικής λίγο καιρό μην έχει απόσυρση πάλι, η V8.2.3.0 ήταν γρουσούζικη δεν τους βγήκε αλλά δεν φταίνε 8+2+3=13
-
Εμφανίστηκε νέα Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly for Redmi Note 3 SD σαν ενημέρωση, δεν την βάζω μέχρι να βγει η κανονική και να δοκιμαστεί, ελπίζω να τα καταφέρουν καλύτερα από την 8.2.3.0
-
Άγνωστο, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί λόγος, απλά την εξαφάνισαν απο τα κανονικά download αλλά υπάρχει ακόμα το θέμα της άμα θες να δοκιμάσεις, εγώ θα περίμενα στην θέση σου. MIUI 8.2 Global Stable V8.2.3.0.MHRMIDL Redmi Note 3 Special Edition: Download! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Όπως είπα εγώ έχω λίγο χειρότερο σήμα και λίγο χειρότερη αυτονομία, μετά την απόσυρση της beta stable V8.2.3.0 νόμιζα ότι όταν έβγαλαν την κανονική stable V8.2.3.0 θα είχαν διορθώσει τα προβλήματα αλλά…
-
Θα έπρεπε να το αναφέρει όμως στο θέμα της, όπως όταν έκανε ανάκληση στην beta stable V8.2.3.0
-
Εψαχνα να βρω τι έγινε με την V8.2.3.0.MHRMIDL Το θέμα της υπάρχει κανονικά MIUI 8.2 Global Stable V8.2.3.0.MHRMIDL Redmi Note 3 Special Edition: Download! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Περίεργο γιατί υπάρχει link με download αλλά στην σελίδα με τα download έχουν την προηγούμενη V8.1.3.0.MHRMIDI MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από thanosgk13: “Στο miui.com βλέπω απέσυραν την 8.2.3.0 και για το kate και έχουν αφήσει την 8.1.3.0. Είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα; Γιατί εγώ που την έχω δεν διαπίστωσα κάτι. ” Δίκιο έχεις απέσυραν την 8.2.3.0. Δεν βρήκα για ποιο λόγο αλλά σίγουρα θα υπάρχει Εγώ την έχω 8.2.3.0 και νομίζω ότι έχω λίγο χειρότερο σήμα και λίγο χειρότερη αυτονομία
-
Σήμερα πήγα από MIUI Global 8.1.1.0 σε Global Stable V8.2.3.0.MHRMIDL. Επειδή ήμουν root με xposed και xMIUI η αναβάθμιση έγινε με ZCX TWRP Είχα ένα άγχος μην χρειαστεί να στήσω όλο από την αρχή αλλά όλα καλά Ξαναπεράστηκε μόνο το SU και xposed framework και όλα ήταν όπως τα άφησα
-
Νέα MIUI 8.2 Beta Global Stable Version V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 SE Feedback:Beta Stable V8.2.3.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Διανομή μέσω ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες Αν κάποιος την έβαλε ας μας πει εντυπώσεις
-
Ειναι πρόγραμμα που αλλάζει το αρχείο build.prop (με προσοχή) θέλει root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor&hl=el
-
Παράθεση από emmstra: “Η απάντηση είναι απλή. Κάποιος που δεν παρακολουθεί από την αρχή το θέμα δεν είναι εύκολο να ψάξει όλα τα posts, ειδικά σε 260 σελίδες, σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που έχουμε γενικά. Οπότε, αυτοί που είναι από την αρχή σε αυτό το θέμα, νομίζω ότι είναι ανθρώπινο να δίνουν την πολιτιμη βοήθεια τους. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συμφωνώ αλλά είπα υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κραγμένες, πχ διαφορές kenzo kate, πριν το γράψεις στο google…
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί λίγοι κάνουν αναζήτηση πριν ρωτήσουν για κάτι που οι απαντήσεις υπάρχουν; ΠΧ είδα πρόσφατα θεμα με ερώτηση για τις διαφορές kenzo kate Το να ρωτήσεις για κάποιο πρόβλημα μπορεί να δικαιολογεί και θέμα, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις απλά πρέπει να ρωτήσεις σε κάποιο υπάρχων αλλά διαλέγουν την εύκολη λύση
-
Εγώ δεν την έχω βάλει αλλά διάβασα εδω Postponed:MIUI 8.2 Beta Stable V8.2.1.0.MHRMIDL for Redmi Note 3 Special Edition - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum λογικά δεν συμβαίνει σε όλους πρόβλημα
-
Παράθεση από makaros_ps: “Δηλαδή τη πρέπει να γράφει η ενημέρωση 8,2 για να είμαι σίγουρος ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όταν εμφανιστεί εδώ en.miui.com/download-301.html#449 τότε ξέρεις ότι είναι η τελική έκδοση =============== Μαρ 16th 2017, 3:08pm =============== Παράθεση από voudio: “Παράθεση από Victhor: “Η 8.2.1.0 που εμφανίστηκε σε κάποιους είναι η έκδοση Nightly (τύπου Beta, prerelease), δεν είναι η λεγόμενη Stable (σταθερή). Και πιθανών να έχει κάποια bug…
-
ερωτησεις - αποριες
ΜήνυμαΕίναι πρόβλημα των rom αυτό, μόνο οι Ελληνικές rom του φορουμ δεν το έχουν