Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 312.
-
Παράθεση από raniiti: “Με την 8.2 τη γίνεται με εμάς,ακόμη στην 8.1.3 Είμαστε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λίγο υπομονή η MIUI 8.2 China Stable V8.2.1.0.MHOCNDL for Redmi Note 3 SD για το Kenzo μόλις βγήκε =============== Φεβ 25th 2017, 11:55pm =============== Παράθεση από sso: “Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο. Επίσης ο δικός μου λογ/σμός είναι 9ψήφιος και όχι 10ψήφιος, που γράφεις Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που …
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από sso: “youtube.com/watch?v=1rkfycnUqSQ Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Λέω να το τολμήσω!!! ” Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα.Το ξεκόλλημα της Sim με το θερμοπίστολο έγινε για πλάκα σε χρόνο μηδέν. Όμως επειδή το συρταράκι του RN3 είναι πολύ "σφιχτό" έκανα τα επόμενα βήματα με μεγάλη προσοχή. Πήρα και μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύμετρο το πάχος του συρταριού με την SD μέσα. Μου το έβγαλέ 1,11mm. Βάζοντας και τη sim πάνω στην SD (με πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης) το πάχος γιν…
-
@aeriko7475 Ναι κάντο τώρα που το είπες το θυμήθηκα και εγώ είχα 2 λογαριασμούς και στο ένα με έβαλε να ζητήσω έγκριση πάλι ενώ στο άλλο δούλεψε
-
Εχει να κάνει με τον driver που χρησιμοποιούν τα 10, για κάποιο λόγο δεν είναι ο ίδιος σε όλα τα 10
-
Αν τα κάνεις όλα σωστά ή είναι πρόβλημα των server της xiomi ή είναι λάθος οι driver για την αναγνώριση του κινητού. Αν έχεις Window 10 θα σου πρότεινα να διαβάσεις εδώ Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) ή να δοκιμάσεις σε Windows 7 Εμένα στο device manager μου βγαζει Android Bootloder Interface οταν το συνδέσω fastboot με driver Google 7.1.0.0 Windows 7 64
-
Το mi pc suite δεν το έβλεπε ποτέ εκτός αν άλλξε κάτι τώρα τελευταία. Δοκιμάστε να ξεκλειδώσετε με την με την Official Global V8.1.1.0 που δούλευε σίγουρα. Σε μένα δεν ξεκλείδωνε με τίποτα μέχρι που την έβαλα
-
Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από jefm: “@aeriko7475 Αν δεν εχεις δοκιμάσει με την Official Global V8.1.1.0; Αν όχι βαλε και ξαναδοκίμασε ” Με αυτη την ROM παρελαβα το κινητο.. ωστοσο πριν παραλαβω την εγκριση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε αναβαθμιση σε Official Global V8.1.3.0 και την εβαλα αυτη.. και η 1η μου προσπαθεια ηταν να κανω προσπαθειες ξεκλειδωματος με την 8.1.3.0 αλλα ήταν ακαρπες.. Μετα εψαχνα σε διαφορους οδηγους διαφορετικες ROM για να πετυχω το ξεκλειδωμα. ” Βάλε την 8.1.1.0 με α…
-
@aeriko7475 Αν δεν εχεις δοκιμάσει με την Official Global V8.1.1.0; Αν όχι βαλε και ξαναδοκίμασε
-
Αυτά έβαλες; xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126 και XposedInstaller_3.1.1
-
Δεν είδα το συγκεκριμένο βίντεο αλλά ναι απο την αλλη μεριά δεν νομίζω ότι γίνεται δουλειά, ειναι μεγάλη επιφάνεια και είναι δύσκολο να λιμάρεις ίσια
-
Στην πλευρά που κολλάει η sim Την έβγαλα πάλι να δω για να σιγουρευτώ. ... αλτσχάιμερ
-
Εγώ λιμαρα την SD όσο έπαιρνε Το βασικό που είχα στο μυαλό μου ήταν οι επαφές του τηλεφωνου και μην σφηνώσει και δεν βγαίνει Παράθεση από Antretng: “Θεωρητικα ομως το βαζεις μια φορα και τελος. Δηλαδη δεν ειναι κατι που βαζεις βγαζεις συχνα. Αν για καποιον ειναι αναγκαιο να χει 2 sim + sd και πιανου λιγο τα χερια του το δοκιμαζει. Αλλιως ισως ηταν προτιμοτερο να παρει αλλη συσκευη που ειτε ειναι 64αρη ειτε υποστηριζει 2 sim + sd. ” Έτσι νόμιζα και γω αλλά χρειάστηκε να την βγάλω αρκετές φορές
-
Την φοβάμαι και για το παραπάνω πάχος αλλά και γιατί αν ξεκολλήσει στο βγάλε θα γίνει ζημιά, το καλό βέβαια είναι ότι ξεκολλάει πιο εύκολα από την κόλα οπότε δεν χαλάς την sd. Το ελάχιστο πάχος το θεωρώ βασικό για να μην υπάρχει πίεση στις επαφές στο τηλέφωνο.
-
@sso @nflo Ο αναπτήρας μια χαρά κανει την δουλειά, αμέσως μαζεύει το πλαστικο της sim και μετα το τραβάς με το χέρι, δοκιμάστε σε παλια sim πρώτα Το πάχος είναι οριακό ακόμα και η πιο λεπτή ταινία διπλής όψεως νομίζω ότι θα δυσκολέψει τα πράγματα
-
Το έχω κάνει, καπου πισω το έχω ξαναγράψει, θελει προσοχή αλλά γινεται forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30894/
-
Από εδώ εγώ το έβλεπα μια χαρά το PostNL ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACK
-
Βοήθεια παρακαλώ
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν σημαίνει ότι φταίει η Xiaomi μπορεί να στην έκανε το κατάστημα, γράψε τους να δεις τι θα σου πούνε αλλά είναι δυσκολα τα πράγματα