Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 312.
-
Βοήθεια παρακαλώ
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν το πληρωσες με paypal να ανοίξεις case και να ζητήσεις τα λεφτά σου ή αντικατάσταση, αν έχεις κάνει και unboxing video (που θα έπρεπε) στείλε το και αυτό. Αν δεν πληρωσες με paypal σκούρα τα πράγματα..............
-
Παράθεση από emmstra: “Παρατήρησα ότι με το Textra δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα. Γίνεται μήπως και δεν μπορώ να το βρω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε πολλά προγράμματα sms ισχύει αυτό, βάλε ένα space Παράθεση από hellenicsun: “Σήμερα δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν διαθέσιμη η 8.2 για τη συσκευή μας; Έχω χάσει κάτι; ” Αρχίζει από 20/02 όχι για όλα τα μοντέλα στις 20/02 Δες το MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI Gene…
-
Την κατεβάζεις απο το play, το κλειδί το έχω αγοράσει, επίσης το titanium backup 7.6.1 pro δουλεύει αρα είχε θέμα η προηγούμενη έκδοση που είχα
-
Αντε με εβαλες στην διαδικασία, η 4.6.2 pro είναι οκ και παγώνει και ξεπαγώνει, θέλει ρουτ βέβαια
-
Δεν το εχω τώρα αλλά είμαι 99% σίγουρο ότι το κάνει τουλάχιστον το pro που είχα Με το titanium και γω έχω το ίδιο πρόβλημα ενώ δούλευε τώρα δεν παγώνει εφαρμογές, απλά δεν είχα χρονο να βάλω πάλι το SD Maid θα το δω και θα σου πω
-
@emmstra Δοκίμασε το SD Maid
-
Παράθεση από opolonos: “Μόλος του πέρασα την τελευταία 8.1.3.0 μέσω updater και συνεχίζει να ανάβει το Led. Αναβει μπλε, το περίεργο είναι πως όταν το βάζω στην φόρτιση γίνεται λευκό, όταν το βγάζω πάλι αναβει μόνιμα μπλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω ότι πρέπει να ξαναφλασάρεις από Fastboot με MiFlash αν εχεις ξεκλείδωτο bootloader είναι εύκολο αν δεν έχεις πρέπει να το κάνεις σε edl mode που έχει ένα ρίσκο. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις από εδω ρομ Xiaomi MIU…
-
en.miui.com/download-301.html#449 Η τελική V8.1.3.0.MHRMIDI είναι διαθέσιμη Αν την έχει βάλει κάποιος ας γράψει τις εντυπώσεις του Οι αλλαγές που αναφέρουν στην xiaomi ειναι · Optimization - Updated security patch (01-20) · Fix - Play Store downloads were slow (01-20) Αν δεν υπαρχει και κάτι αλλο δεν βλέπω το λόγο να αναβαθμίσω (βαριέμαι να ξανακάνω root, να βάλω xposed κλπ) εκτός αν κάποιος φίλος δεί καμιά ουσιαστική αλλαγή
-
Η lephee είναι μαρκα
-
Ρίχνεις καμιά ματιά εδώ en.miui.com/download-301.html#449 Τις beta δεν τις έχει
-
Η Stable V8.1.3.0.MHRMIDI είναι έκδοση beta και για αυτό δεν έχει πάει σε όλους, σε μένα ήρθε και δεν την έβαλα περιμένω την τελική Υπάρχει λόγος που θέλουμε την Stable και όχι την Dev, γιατι θέλετε την beta ντε και καλά; Δείτε και εδω Feedback:Beta Stable V8.1.3.0.MHRMIDI for Redmi Note 3 Special Edition Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΑΥΤΟ ειπα και γω, και άλλα μαγαζιά από την επίσημη Ελληνικη αντιπροσωπεία το έχουν στην ίδια τιμή αλλά δεν το καταλάβατε
-
Δηλαδή το You.gr πχ δεν έχει διετή; Αναφέρομαι σε Ελληνικά με διετή εγγύηση, είδα αρκετά και ρωτησα γιατί λέει μονο για ενα ο φίλος
-
Παράθεση από Thermaikos: “199 ευρω η εκδοση με τα 32GB Xiaomi Redmi Note 3 | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ” 199 το έχουν πολλά καταστήματα οπότε προς τι η αναφορά σε ενα
-
Smartphones with Dolby Audio
-
Μήπως πρέπει πριν ρωτήσουμε κάτι, πρέπει να χρησιμοποιούμε και την αναζήτηση του φόρουμ ή το Google =============== Φεβ 7th 2017, 4:01pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “@jefm δεν θα συμφωνήσω μαζί σου! Ουδέποτε είχα πρόβλημα επαναφοράς εφαρμογών ακόμη και μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Μόνο 2-3 εφαρμογές είχαν θέμα και ήθελαν ξανά κατέβασμα από το playstore ” Θα ξαναδοκιμάσω όταν χρειαστεί, όσες φορές το δοκίμασα (2-3) κόλλαγε και δεν εκάνε επαναφορά εφαρμογών, μόνο τα data όπως …
-
Το titanium backup στην miui κάνει μόνο για τα data των εφαρμογών, τις εφαρμογές δεν τις επαναφέρει, κολλάει
-
Η έκδοση είναι nightly που σημαίνει ότι δεν είναι τελική με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ΟΤΑ δεν το έχω κάνει για να σου πω αλλά οι οδηγίες στο pdf είναι με εικόνες