Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Ευτυχώς πρόλαβα να το ακυρώσω σήμερα γτ εκτός από την αναμονή μου έστειλαν ότι δεν μπορούσαν να το στείλουν με τον τρόπο που είχα επιλέξει και ότι έπρεπε να διαλέξω άλλον , με τον φόβο τελωνείου και με τον προβλημα του bootloader που προέκυψε , θεώρησα σωστό να ακυρώσω και να περιμένω κάτι σε global για σιγουριά.
-
Εαν έχεις account edl authorized και σου έχει Brick άρει το τηλέφωνο ,μπορείς να το ξανακλειδωσεις όμως με την China Version Rom και αφού το ανοίξεις και χρησιμοποιήσεις τα test points. Το κλείδωμα μπορεί να το κάνεις μόνο με την China Version .Με global Version δεν μπορείς κ εάν το κάνεις μπρικαρει ,γιαυτο φωνάζουν όλοι.
-
Καλή επιτυχία , ευχαριστούμε !
-
mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από Readiness: “Εχει χρωματιστο notification light? ” οχι δεν έχει χρωματιστό , αλλά μόνο λευκό χρώμα .
-
mi 8
ΜήνυμαΔε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία , το ξεκλείδωσε ο Κινέζος κ σου πέρασε global.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από atmosstore: “Ελπίζω να βρεθεί λύση ! ” Τσέκαρε τα εμαιλ σου, έχει σταλεί ήδη καινούργιο με διορθώσεις. ” Δοκίμασα τις Ρομ από το τελευταίο email που μου έστειλαν και είχα αυτό το αποτέλεσμα .Δε ξέρω; εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει την τελική λειτουργική Βερσιόν [/quote]
-
mi 8
ΜήνυμαΠαντος στα 395€ που το πέτυχα με δωρεάν μεταφορικά ,μαύρο 128GB /6GB , δύσκολο θα βρω κάτι άλλο ,συν ότι δεν βιάζομαι... Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το ταξίδι παντός!
-
mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από gregory_gr: “ωριστε παιδια η τελευταια μου συνομιλια στο Live chat πριν ακυρωσω την παραγγελια. και απο το πολυ κραξιμο που τους ερηξα μου δωσαν 200 gb wallet points.. prnt.sc/ka38fn ειχα πληρωσει στις 18 ιουλιου και 23 το βραδυ εγινε αυτη η συζητηση.. ” Έστειλα ερωτήση εχθές , και πήρα ακριβώς την ίδια απάντηση με εσένα ..7-15 εργάσιμες ημέρες .
-
mi 8
ΜήνυμαΑπο gear best που έχω παραγγείλει και εγώ από τίς 15.07 ακόμη δεν έχει σταλεί ,ούτε καν είναι στο πακετάρισμα .
-
mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Καλημεροκαλησπερες παιδια. Και εγω αγορασα σημερα απο Gearbest που το εχει σε sale σε μπλε χρωμα . Τωρα τι κανουμε ??? Μπορουμε να κανουμε αιτηση για ξεκλειδωμα πριν παραλαβουμε??? ” Παίζει να είναι ξεκλειδωμενο , στην περιγραφή του τηλ. που αγόρασες λέει Multilanguage and Google Store installed ,που σημαίνει Global Beta Rom installed ή μαγειρεμένη.Επισημα δεν έχει βγει ακόμη ,άρα μάλλον το ξεκλειδώνουν για να την περάσουν κ να στο στείλουν .
-
Παράθεση από kostas_7: “Έχει κάποιος πρόβλημα με τη μπαταρία μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ;την εχω περάσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και κάπου 4-5 μέρες τώρα, το κινητό φορτίζει γρήγορα και ξεφορτιζει γρήγορα. Όταν έκανε μιάμιση ώρα να φορτίσει πλήρως, τώρα κάνει 45 λεπτά. Όταν με φουλ ίντερνετ κρατούσε 4-5 ώρες ανοιχτό, τώρα σε 2 ώρες το πολύ η μπαταρία τελειώνει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω παρατηρήσει κ εγώ τα ίδια , γρήγορη φόρτιση κ αποφόρτιση συν ότι …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όπως και στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.19_v9-6.0 έτσι και στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0 παραμένουν: 1.Ένα Bug στην camera όταν επιλέγεις το διάφραγμα (σαν γραναζακι , για το Turn Focus adjustment) δεν αποθηκεύει την φωτογραφία και είναι ακριβώς λες και δεν την τράβηξες . 2.Φωτισμός, εάν κατά λάθος το πας στο τέρμα σκοτεινό όλα είναι μαύρα (στις προηγούμενες Not Global υπήρχε αμυδρό φως) .
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.19_v9-6.0 1.Ένα Bug στην camera όταν επιλέγεις το διάφραγμα (σαν γραναζακι , για το Turn Focus adjustment) δεν αποθηκεύει την φωτογραφία και είναι ακριβώς λες και δεν την τράβηξες . 2.Φωτισμός, εάν καταλαθος το πας στο τέρμα σκοτεινό όλα είναι μαύρα , στις προηγούμενες υπήρχε αμυδρό φως , την πατησα δυο φόρες και χρειάστηκε στήσιμο απτήν αρχή για να το διορθώσω . ?3.συνδεσιμότητά στα data ( με ερωτηματικό ,ίσως κάνω λάθος ) Μια ερώτηση για την κάμερα : πως αφαιρ…
-
Προχώρησα στην πληρωμή της υπηρεσίας,αλλά δεν άλλαξε κάτι (δεν με δείχνει VIP),ούτε mail έλαβα ,μόνο mail από το Paypal ότι η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Μπορεί κάποιος να το ελέγξει ? Ευχαριστώ Προκαταβολικά ΄!