Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 149.

• Όποιος διαβάζει το συγκεκριμένο ποστ για το Redmi Note 3G, η τελευταία Stable ROM δουλεύει άψογα! xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_Stable-V8.0.1.0.zip

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από CyNote: “Θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατό λιγότερα, ” Το αγοράζεις, μου το δίνεις και το παίρνεις πίσω μόλις φτιαχτεί(άντε να θέλω λίγες ώρες το πολύ, φτάνει να έχουμε έγκριση ξεκλειδώματος) ” χαχαχαχα είσαι λεβέντης! Θα κανονίσουμε και καφέ μια μέρα, παίζει να είμαστε οι μόνοι Κύπριοι!

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να 'στε καλά και 'σεις που μας δίνετε δύναμη στην υπομονή!

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Είναι κίνηση ότι στην Ινδία δεν επιτρέπεται να πωλείται το MTK variant βασικά και επειδή είναι μεγάλη αγορά που ενδιαφέρει την Xiaomi τους έκαναν αυτό το "δώρο". Φυσικά και είναι κίνηση marketing 100%. ” Είσαι ευχαριστημένος με το Redmi Note 4;

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Το Gearbest δουλεύει. Εχτές παράγγειλα. Σήμερα τα έστειλαν κιόλας. Μικροπράγματα μην φανταστείς. ” Κάτι με Flat Rate Shipping είμαι εγω. Να δούμε πότε

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Προσωπικά είμαι με MediaTek με Redmi Note (το πρώτο), προς Mediatek πήγαινα, μετα είπα να περιμένω το Snapdragon αλλά με όσα είδα και διάβασα τώρα online με όλα αυτά τα καλώδια κλπ. Μάλλον Mediatek και ξερό ψωμί. Το Vickmall.com και το GearBest δουλεύουν κανονικά; Στο Vickmall δεν βλέπω καμία απάντηση προς τους πελάτες στις παραγγελίες. Απο το GearBest περιμένω ενα κινητό και έχει μείνει στο Processing 3 ημέρες τώρα.

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν είναι πρόβλημα το unlock, είτε MediaTek είτε SnapDragon αν κολλήσουν οι servers κόλλησαν...υπομονή θέλει το unlock... ” Θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατό λιγότερα, γιατι σκέφτομαι να παραγγείλω 2 Snapdragon και μάλλον θα έχουν την Official Global ROM (το 1 σίγουρα, πάει για γυναίκα) το άλλο για μένα λογικά, ως συνήθως... θα το πειράξω

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Επειδή βλέπω συντριπτική επικράτηση του Snapdragon variant, δηλαδή του Mido, ας κάνει ένα κόπο ο φίλος @CyNote να διαβάσει και αυτό. Μπορεί να μην είναι κάτι σπουδαίο αν το τηλέφωνο έρθει με ROM που ξεκλειδώνει ή παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά, αλλά αν έρθει με ROM που το εργαλείο κολλάει στο 50% ή ο updater βγάζει τα γνωστά μηνήματα "could not verify update", εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν αυτός που θα έπρεπε να φτιάξει ειδικό deep flash cable προκειμένου να βάλει τη…

• Επιλογή Κινητού

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

• Είναι θήριο, αν και το πρώτο Redmi Note. Το έχω ακόμη για να καταλάβεις..

• Παράθεση από pavlidisc: “Καλημέρα Μετά από πολλές επαναλήψεις, και αφού έσπασα την χολή του @pechr , κατάφερα να περάσω την τελευταία global και το TWRP 2.8.7.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29381/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29382/ Αυτή έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα, δεν έχει Play Strore...κλπ...κλπ... Για να περάσω την τελευταία XTVR Ελληνική (xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.0.1.0.zip) κάνω : 1) Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache 2)…

• Σωστός! Έχω το Redmi Note 3G Enhanced Edition με 6.5.19 MIUI 7 Developer ROM, η τελευταία Rooted MIUI 7. Απλά σκεφτόμουν για αναβάθμιση σε MIUI 8. Αλλά περισσότερο περιμένω το RN4 SD Edition.

• Σας χαιρετώ φίλοι μου! Απόψεις ρώτησα πρωτού κάνω το βήμα... Αν και στην τελική, αντί να ασχοληθώ με το RN3G περιμένω το Redmi Note 4 Pro Snapdragon Edition αλλά δεν το βρήκα ούτε VickMall ούτε GearBest ακόμη.

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Για άλλους που ίσως διαβάζουν το συγκεκριμένο ποστ, η καλύτερη ROM για το REDMI NOTE 3G είναι η 6.5.19 τελευταία DEVELOPER ROOTED MIUI7. ” Είμαι σίγουρος ότι αν κάποια στιγμή βρείς διαθέσιμο χρόνο και έχεις όρεξη για μια καθαρή εγκατάσταση (factory reset) χωρίς να επαναφέρεις εφαρμογές από backup αλλα στήσιμο από την αρχή, θα αλλάξεις γνώμη ” Πάντα κάνω καθαρές εγκαταστάσεις... Απλά το πρόβλημα που είχα με τη συγκεκριμένη ROM ήταν ότι δεν είχα σήμα μ…

• Παράθεση από gkalen: “@CyNote Πληροφορήθηκα λοιπόν για τη συσκευή σου. Το πρόβλημα σου λοιπόν δεν είναι η XTRV , η ρομ δουλεύει μία χαρά . Το πρόβλημα σου είναι ότι φοράς τη ρομ της EU που σου έχει αλλάξει τα partitions της συσκευής , γι'αυτό το λόγο Δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τη δικιά μας ρομ , εμείς δεν αλλάζουμε τα partitions . Για να γίνει εγκατάσταση της XTRV θα πρέπει να βάλεις μία fastboot rom για να σου διορθώσει τα partitions , αλλιώς μένεις με τις ρομ τις ΕU και δεν το κουνας απ…

• Έχει κανείς δοκιμάσει MIUI 8 στο Redmi Note 3G; Developer / XTRV / Stable Άν ναι, σχολιάστε σας παρακαλώ, θετικά/αρνητικά.

• Παράθεση από CyNote: “Τότε πάμε για αναβάθμιση !!! Να δώσουμε πνοή στο Redmi Note 3G μας... Σας ευχαριστώ όλους !!! ” Η αναβάθμιση με XTRV απέτυχε! TWRP 2.8.7 Παρόλα αυτά, ο φίλος @gkalen έμεινε μέχρι το τέλος και με βοήθησε να αναστήσω το τηλέφωνο μου ξανά! Το εκτιμώ, και σε ευχαριστώ, να 'σαι καλά !!!

• Παράθεση από NasDriver: “Ναι, στην πορεία, μόλις τελειώσουν οι δοκιμές θα γίνουν σκέτο XTRV - XTRV stable, χωρίς το beta1, beta2 κτλ ” Σκέφτομαι ποια Stable να περάσω στο Redmi Note 3G μου έτσι ώστε να πάρω μια γεύση απο MIUI8 και ίσως να έχω καλύτερη απόδοση μπαταρίας κλπ. Αν βάλω XTRVbeta1-Stable στο About θα λέει Beta1 Stable; Το φλασάρισμα θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο; TWRP 2.8.7 -> Factory Reset της υπάρχουσας ROM -> Install -> Select XTRV ROM -> Reboot ?? @gkalen

• Θα έχουμε πάντα και XTRV και κανονική Stable για τα κινητά μας;

• Παράθεση από NasDriver: “όπως το λέει ο τίτλος, beta1_stable...πρώτη δοκιμαστική stable...είναι οι νέες ελληνικές ρομ ” Ρωτάω για να ξέρω σε περίπτωση που θελήσω Stable ποια απο τις 2 να περάσω.