Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 149.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Θα δοκιμάσω τις Developer ROM από την κοινότητα μας και θα σας πω. Είχα ξαναδοκιμάσει μια προηγούμενη και είχα πρόβλημα με το σήμα μετά γι' αυτό λέω... ” Καλύτερα να κάνεις κατευθείαν καθαρή εγκατάσταση με factory reset. ” Να κάνω Factory Reset την 6.5.19 από Xiaomi.eu μέσω TWRP 2.8.6/7 κάτι έτσι, και μετά flash μεσώ TWRP την δικιά μας Developer? Ότι μπορώ να πάρω από το κινητούλι μου με updates να το πάρω !!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Αν όμως δώσω το κινητό με 7.1.5 και γίνει Factory Reset θα δουλεύει η SIM κανονικά; Τη δεδομένη στιγμή είμαι σε 6.5.19 τελευταία MIUI7 Developer ROM Rooted από xiaomi.eu ” Εκτός από το ότι θα χαθούν οι εφαρμογές που αντί στο /system περνιούνται στο /data για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω, κανονικά όχι δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα με τις SIM. Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα με την ROM, όλο και κάποιος άλλος θα το είχε αναφέρει. ” Θα δοκιμάσω τις Develop…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Μιας και κάνετε τον κόπο και μας δίνετε αναβαθμίσεις για το Redmi Note 3G, μπορείτε να το διορθώσετε έτσι ώστε αν κάνω Factory Reset της 7.1.5 και δώσω το κινητό στον επόμενο, να δουλεύουν όλα κανονικά; Άμα κάνω Factory Reset μετά δεν έχω σήμα !!! Δουλεύουν όλα κανονικά μόνο από αναβάθμιση MIUI7 σε MIUI8. @MIUI_ART ” Το note3g δεν χωράει πλέον τα πάντα μέσα στο system γιατί έχει "ξεχειλώσει" η ROM και έχουν γίνει μερικές αλλαγές έτσι ώστε να μην χρει…
-
Μιας και κάνετε τον κόπο και μας δίνετε αναβαθμίσεις για το Redmi Note 3G, μπορείτε να το διορθώσετε έτσι ώστε αν κάνω Factory Reset της 7.1.5 και δώσω το κινητό στον επόμενο, να δουλεύουν όλα κανονικά; Άμα κάνω Factory Reset μετά δεν έχω σήμα !!! Δουλεύουν όλα κανονικά μόνο από αναβάθμιση MIUI7 σε MIUI8. @MIUI_ART
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Πολύ απλό μου ακούγεται! Συνήθως νόμιζα ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ROM (6.5.19 σε 6.12.15) ίσως χρειαζόμουν Factory Reset. Στηρίζομαι πάνω σου Σε ευχαριστώ !!! ” Πάντα το προτείνουμε αυτό και πάντα είναι προτιμότερο, αλλά και έτσι να την βάλεις από πάνω δεν θα έχεις πρόβλημα. Εκεί που είναι υποχρεωτικό είναι όταν αλλάζουμε από stable σε developer ή το ανάποδο. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για άλλους που ίσως διαβάζου…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Δηλαδή θα κάνει απευθείας αναβάθμιση χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα; Θα έχω αυτόματα και αναβάθμιση του TWRP 2.8.7 σε TWRP 3+ και την MIUI8 μαζί με ότι έχω στο κινητό; ” Καλημέρα, Ναι κανένα πρόβλημα. To twrp όμως είναι το ίδιο. ” Πολύ απλό μου ακούγεται! Συνήθως νόμιζα ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ROM (6.5.19 σε 6.12.15) ίσως χρειαζόμουν Factory Reset. Στηρίζομαι πάνω σου Σε ευχαριστώ !!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Είναι παλιά συσκευή φίλε μου και δεν την έχω δουλέψει, νομίζω χρειαζόμαστε το βαρύ πυροβολικό @MIUI_ART ” Συγγνώμη αν ήμουν λίγο απότομος σε άλλο μου ποστ. Ναι είναι παλιά καραβάνα το RN3G αλλά και ο MIUI_ART. =============== Δεκ 19th 2016, 11:51pm =============== Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από CyNote: “Γεια σας, Είμαι κάτοχος του Xiaomi Redmi Note 3G και είμαι στην DEV ROM 6.5.19 από Xiaomi.EU ! Εκεί μου λένε οτι για να κάνω οποιαδήποτε αναβάθμιση πρέπει να κάνω "…
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Βαλε μία fastboot rom και μετά την εγκατάσταση factory reset ανοίγει το κινητό κάνεις αρχικές ρυθμίσεις για να μπεις στο κινητό βάλε την ελληνική rom και μέσα από το update συσκευής κάνε αναβάθμιση. Αν δεν σε βρίσκει την rom ονόμασε την update. Αυτά κάνω στα δικά μου κινητά (Mi3 & Mi5) νομιζω και σε εσένα. Αν έχει η συσκευή σου cpu MTK η εγκατάσταση μέσω SP Tool γίνεται fastboot rom ” Σας ευχαριστώ όλους όσους μου απαντήσατε και είπατε να με βοηθήσετε, αλλά νομίζω αν κάν…
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα αυτό που σε λέει ο NasDrive είναι ότι πρέπει να κάνεις εγκατάσταση μία fastrom rom μέσω του miflash tool.Αυτο γίνεται για να ξανά περαστεί ξανά το λειτουργικό και να διαγράψει το re partition. Και μετά θα περάσεις την ελληνική rom. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος mod. ” Καλημέρα, δεν έχω κάνει το Re-Partition Script για να διαγραφεί...
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όντως, φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνω...περίμενε κάποιον άλλον να σου απαντήσει ” Θέλω από Developer ROM Xiaomi.EU να πάω σε Developer ROM MIUI-HELLAS και με προβληματίζει αν όντως πρέπει να φλασάρω το Re-Partition Script προτού βάλω την δικιά μας Developer ROM για να μην διαλύσω το κινητό μου απλά για να αναβαθμιστώ σε MIUI8.
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “για να γυρίσεις από eu σε official πας με miflash και fastboot rom οπότε έτσι κι αλλιώς θα στηθούν όλα από την αρχή ” Άρχισα καινούριο θέμα γιατί δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πάντα μέσω Recovery έκανα ότι έκανα.
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “To καλό είναι ότι η συσκευή είναι από τις παλιές και δεν χρειάζεται ξεκλειδώματα. Σε παραπέμπω στην πρώτη σελίδα της τρέχουσας εβδομάδας δες τι γράφει για την συσκευή σου: " Το Xiaomi.eu κατάργησε τις αναβαθμίσεις σε όλες τις Kit Kat ROM όπως το RedMi 1S - RedMi Note 4G - RedMi Note 4G DS - RedMi Note 3G - Mi-PAD. Εμείς όμως συνεχίζουμε την υποστήριξη παίρνοντας ως Source τις Global Developer ROMs εκεί που υπάρχουν διαθέσιμες, και China Developer για όσες δεν είναι διαθέ…
-
Τι προτείνετε;
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις δοκιμάσεις να πας σε νεότερη ρομ για την συσκευή σου ? ” Απολογούμαι για την καθυστέρηση, θέλω να έρθω στη δική μας Developer ROM αλλά είμαι με 6.5.19 από xiaomi.eu και εκεί λένε για να κάνω αναβάθμιση σε κάτι πιο καινούριο πρέπει να κάνω "Re-Partition". Αυτό το φοβάμαι λίγο για να είμαι ειλικρινής. Για να έρθω στο δικό μας Developer ROM τι πρέπει να κάνω; Είμαι με TWRP 2.8.6/7 αν θυμάμαι καλά που και αυτό μπήκε μόνο του όταν έβαλα την 6.5.19 από το xiaomi.eu =====…
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για την γυναίκα είπες έτσι Redmi3s δική σου επιλογή η έκδοση 2/16, 3/32. Redmi4 και εδώ 2/16, 3/32. Για εμένα δες τις εκδόσεις και στα δυο 3/32. Επίσης Mi5 την απλή ή 3/64. ” Σκέφτομαι το Redmi 4 Prime για την γυναίκα! Και εμένα κάποιος/κάποια να με βοηθήσει να φύγω από 6.5.19 Dev ROM (xiaomi.eu) και να αναβαθμιστώ σε Dev ROM (miui-hellas).
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “και εγώ πιστεύω οτι απλά δεν είχε τη σωστή έκδοση λειτουργικού....και κατηγορεί άδικα την καημένη την μπαταριουλα!! ” Άρα στο θέμα μας, δεν μπορούμε να πάρουμε κινητό με αφαιρούμενη μπαταρία! Χμμ... Για το δικό μου κινητό με 6.5.19 ROM απο xiaomi.eu μου είχαν πει από το συγκεκριμένο ιστότοπο ότι πρέπει να κάνω "Re-Partition" για να μπορώ να κάνω οποιαδήποτε αναβάθμιση. Ισχύει αυτό;
-
Επιλογή XIAOMI συσκευής
CyNote - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έτσι πρέπει να είναι φίλτατη ταραντούλα, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.... εδώ έχουμε παράλογες απαιτήσεις... να κρατήσει κάποιος τη σήμερον ημέρα κινητό, παραπάνω από το διάστημα που θα κρατήσει η μπαταρία του!!! στα σοβαρά φίλε, ναι, μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ζητάς από xiaomi μεριά....χρήστες όμως, που χουν κινητά 2 & 3 χρόνια, δεν αντιμετώπισαν θέματα με τη διάρκεια της μπαταρίας!!!! ” Εμένα η δικιά μου μπαταρία του Redmi Note 3G μετά από 2 χρόνια τελειώνει εντός 1 …