Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 149.

• Παράθεση από mixaliscy: “Για να καταλάβεις το πήρα 100 και το πουλάει μετά από ένα χρόνο 190 !!! ” Εγώ το πήρα 194 απο Στεφανή, δούλευα εκεί. Το Redmi Note 3G Enhanced. Τις περισσότερες πωλήσεις Xiaomi στην Κύπρο εγώ πρέπει να τις έχω κάνει. χαχαχαχα Δεν τ' αλλάζω με τίποτα πλέον!

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από CyNote: “Άλλο το Redmi 3 και άλλο το Redmi Note 3 ?? ” Ναι, είναι η σειρά Redmi που έχει και ο Στεφανής το 2 (190 ευρώ - έλεος) και είναι και η σειρά note. Δεν έχουν σχέση. Το redmi είναι ας πούμε η φτηνή σειρά της xiaomi. ” Ναι σωστά το είχα! Μου το ξεκαθαρίσατε! Σιγά μην του δώσω 190! Μια χαρά είμαι με το Note Enhanced.

• Άλλο το Redmi 3 και άλλο το Redmi Note 3 ?? Redmi Note 3G εδώ.

• Παράθεση από mixaliscy: “4-5νομίζω και αν δεν κάνω λάθος οι άλλοι μπαίνουν μόνο κάθε Παρασκευή ή όταν τους προκύψει πρόβλημα Χρειάζεται όντως έτσι τόπικ? ” Στον καφενέ ανοίγω θέμα! Χαλάρωσε Μιχάλη

• Release 7.1

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από ahassiotis: “When should we expect to see greek 7.1 release on this site? MIUI 7.1 Global Stable Build To Roll Out On January 5, 2016! - News - Xiaomi MIUI Official Forum ” Άν έγραφες στα Ελληνικά, ίσως και να σου απαντούσε κάποιος. Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα βρείς την απάντηση μόνος σου.

• Παράθεση από sanceliken2000: “ευχαριστω πολυ! Έχω πείσει για τα xiaomi καμια 8αρια άτομα ακουγα xiaomi και δεν είχα ποτε πήρα το δικο μου και το είδαν και θέλουν κι άλλοι αλλά δεν έχουν ιδέα σε σχέση με αγορες και ποσο μάλλον απο εξωτερικο. Και έτσι ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γρήγορες και "ανωδυνες". Και παλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! ” Εγώ όταν πρωτοπήρα το δικό μου απο Κύπρο όλοι μου έλεγαν "- Τι κινεζιά πήγες και πήρες;" Τώρα που έμαθαν όμως ότι ενα κινητό αξίας 194 ευρ…

• Πόσοι Κύπριοι είμαστε στην Ελληνική κοινότητα του MIUI;

• Παράθεση από mankap: “Παράθεση από CyNote: “Χώρις να σβήνω τίποτα κλπ σωστά; Απλά την περνάω απο πάνω μέσω updater; ” ” Τέλεια! Απο αύριο στην 5.12.10, βαρέθηκα να μη δουλεύει το μπλέ δόντι.

• Χώρις να σβήνω τίποτα κλπ σωστά; Απλά την περνάω απο πάνω μέσω updater;

• Μια απλή ερώτηση, Τώρα που θα βάλω την 5.12.10 για το Redmi Note 3G, άμα βγεί για παράδειγμα 5.12.24 θα πρέπει να κατεβάσω ολόκληρη την ROM ξανά ή θα πάρω μερική αναβάθμιση;

• Ωραίος, τώρα που τα εμπέδωσα στο μυαλό μου 101% ότι χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας. Αν το σκεφτείς καλά, δοκίμασα όλων των ειδών τις ROM. Stable/Beta/Developer Η δικιά μας (Έλληνες), χωρίς παρεξήγηση *αμάει !!!

• Σε ευχαριστώ MIUI_ART, φαντάζομαι για λόγους ασφαλείας μπαίνει και στον εσσωτερικό χώρο αλλα και στην MicroSD; Παρόλα αυτά, το update.zip Θα το επιλέξω από τον εσσωτερικό χώρο σωστά;

• Αγαπητοί μου φίλοι σας χαιρετώ, Έχω βάλει στο κινητό μου την αγγλοκινέζικη ROM αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλω να επανέλθω εδώ όπως πρωτοπήρα το κινητό μου και να υποστηρίξω όσο μπορώ την Ελληνική κοινότητα. Για να βάλω στο κινητό μου την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.11.26.zip Να μπώ στο Mi Recovery: 1) Διαγραφή - Τα πάντα - Wipe/Reset Cache/Data 2) Να ξαναμπώ στο MIUI7 και να μεταφέρω την 5.11.26 στον εσσωτερικό χώρο κινητού 3) Ξανά Mi Recovery και επιλέγω το update.zip Στο αγγλι…

• Εγώ παίδες τις δοκιμάζω όλες! Μέχρι στιγμής με την Global ROM απο en.miui.com δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μπαταρίας. (Draining) Το μόνο που πρόσεξα ελατωματικό, είναι το Brightness δεν ρυθμίζει σωστά. Για να καταλάβετε, τώρα σκέφτομαι να βάλω τη δικιά μας! Άμα βαριέσαι και δεν έχεις τι να κάαανεις!!! -_-

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ένα Mi Note Pro με 500 :lol:” χαχαχαχα είσαι δυνατός ! Το θέμα είναι "οικονομία"

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι απλά η γραμματοσειρά. Είναι όλο σχεδόν τον φάκελο με το default theme που πρέπει να αλλάξεις..” Άμα είναι να πάρει επιπλέον χώρο, άστο καλύτερα! Αλλά άμα μπορώ να το βρω πες! Τι πρέπει να κάνουμε για να προσθέσουν στο Global ROM τα ελληνικά; Ρωτάω σε περίπτωση που το πουλήσω σε αρχάριο για να πάω εγώ σε κάτι πιο πάνω

• Πάντως φίλοι μου, σκέφτομαι καμιά φορά... Άμα πήρα το Redmi Note Enhanced 3G με 200 ευρώ... Αυτό το θηρίο... Το επόμενο μου τι θα είναι;

• Παράθεση από Bodai: “Ναι είναι η γραμματοσειρά ..” Γνωρίζεις ποια είναι η δικιά μας;

• Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι, Όπως γνωρίζει και ο φίλος μου ο Δημήτρης (MIUI_ART) είμαι στα πειράματα μου με το Redmi Note 3G, δοκιμάζω Developer ROM, Stable ROM, Global ROM, κάθε τρείς και λίγο! Για την ακρίβεια τώρα είμαι στο Global ROM του en.miui.com το πρόβλημα είναι τα Ελληνικά! Δεν φαίνονται όπως εδώ άμα διαβάζω κάτι στα Ελληνικά ή άμα γράφω. Φαίνονται έτσι: Μ ε λ έ ν ε Δ η μ ή τ ρ η ! ! ! Είναι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν; Επειδή στο Viber και WhatsApp μπορώ να γράφω και να διαβάζω …

• brick ?

CyNote - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Χρειάζεται; Δουλεύει σα ρόδα! Τέλεια δηλαδή!