Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 149.

• brick ?

CyNote - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Φίλε! Είμαι και είσαι καθηγητής. Ήταν το επόμενο βήμα που σκέφτηκα! Μπήκα recovery και έκανα full wipe/reset και τώρα άνοιξε!!! Να σαι καλά!!! :)))

• brick ?

Μήνυμα

Είχα στο κινητό μου Xiaomi Redmi Note 3G την 5.5.15 Developer έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετα πήγα να βάλω την Global ROM απο en.miui.com μέσω updater. Κόλλησε στο MIUI λογότυπο... τι κάνω; Θέλω downgrade! V5 !!!

• Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του Xiaomi Redmi Note 3G Enhanced με την MIUI-Stable40-GTV-5.2.10 ROM. Θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στην Developer ROM v6 5.5.1 (KitKat). Κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετα επιλέγω τη ROM που κατέβασα μέσω updater miui; Δεν είναι rooted όπως είδα η Developer ROM.

• Πάντως η Ελληνική 5.2.10 τρέχει τέλεια στο Xiaomi Redmi Note Enhanced WCDMA Να προτείνω κάτι αν θέλετε Όπως γνωρίζει και ο MIUI_ART έκανα ένα μικρό ταξιδάκι με την Official Global ROM της Xiaomi και τελικά επέστρεψα στα μισά του ταξιδιού πίσω στη δικιά μας. Η Official Global ROM για μένα, άποψη μου φυσικά έχει αρκετά προβλήματα ακόμη για να είναι Stable. Όπως για παράδειγμα: Δοκίμασα να κάνω Hardware και Software Reset και με τους 2 τρόπους, όλα έφυγαν εκτός απο τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσ…

• χαχαχα γιατί όμως να έχω 2 recovery;

• Δεν έχω φούβού :P

CyNote - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

ESET Set it and forget it

• Απο τις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές (Βρες την Κάμερα και κανε κλίκ πάνω της και θα δείς αυτό που ψάχνεις)

• Παρόλα αυτά, τυχαία σήμερα αντί να κάνω volume down + power, έκανα volume up και... Βγήκαν κινεζάκια Γνωρίζει κανείς ποιός τα έχει χάσει;

• Σε υπέρ-ευχαριστώ.

• Updated to 5.1.18 - Redmi Note 3G

Μήνυμα

Παιδιά μόλις έκανα την αναβάθμιση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Στην καρτούλα MicroSD μετά την αναβάθμιση μου εμφάνισε ένα φάκελο TWRP και μέσα το Aroma FM σε αρχείο .zip Πρέπει να το φλασάρω και αυτό ή έγινε αυτόματα ήδη με την αναβάθμιση;

• Πλοηγός ή internet

CyNote - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από loutas: “Το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα με τον πλοηγό... ” Απλά περιμένουμε fix :-)

• Όλα ΟΚ, περιμένουμε fix :)

• Πλοηγός ή internet

CyNote - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, γι' αυτό σκέφτομαι το Hard Reset/Soft Reset. Δεν μπορούμε να πάμε στην 5.1.16 διότι δεν έχουμε το 4G αλλά το 3G (Octa-core).

• Γεια σας Έλληνες φίλοι μου, Σκέφτομαι να κάνω Hard Reset το Mi μου διότι μετά την αναβάθμιση Stable38 5.1.14 το Browser δεν δουλεύει. Φυσικά χρησιμοποιώ Google Chrome, αλλά γιατί να μη δουλεύουν όλα; Hard Reset κάνω με το Volume Down + Power Button για να μπω recovery mode; Δεν θα χάσω το root έτσι η οτιδήποτε άλλο; Αυτά!

• Φίλοι μου, εμείς υπάρχει περίπτωση να πάμε πάρακάτω; πχ. MIUI v6

• Apps to MicroSD - Xiaomi Redmi Note

CyNote - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Υπάρχει εύκολος τρόπος μεταφοράς εφαρμογών στην καρτούλα MicroSD; santa

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από StavrosHL: “Να ρωτησω κατι επειγον; τι ΣΙΜ περνει ; απο οσο γκουγλαρα περνει μινι σιμ που εχω ηδη. την βαζω μπενει αρκετα μεσα ( δεν την σπρωχνω τελειως γτ δε θα βγενει μετα με τπτ αλλα παιζει αρκετα μεσα στη θεση του. ειναι αρκετα χαλαρη.” παίρνει την κανονική sim ,μεγάλη , όχι την micro , κι εγώ μικρή είχα , την έβαλα όπως την έβαλες και δεν έχει πρόβλημα αν την αλλάξεις θέλει 5 ευρώ (μπορείς να έχεις 2 sin με τον ίδιο αριθμό με 10 ευρώ , έχω μια μικρή και μι…

• Μπράβο ρε μάγκες !!!

• Στο About --> Octa-core1.7 χρειάζεται space πχ. Octa-core 1.7 κλπ Όταν κάνω Install μια νέα εφαρμογή λέει "Instal" και όχι "Install" Αυτά για την ώρα ως προς τα αγγλικά στο Stable37 GTV-4.10.10 για το Xiaomi Redmi Note.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από CyNote: “Έβαλα την ελληνική ναι μια χαρά όλα, το TWRP Recovery όμως σε τι μου χρησιμεύει εμένα; Άν μου είναι αχρείαστο τι να το βάλω!” Και μόνο το γεγονός ότι μπορείς να έχεις ένα nandroid backup και να επαναφέρεις την συσκευή σου σε 5 λεπτά με το ρολόι αν συμβεί κάτι κακό είναι νομίζω αρκετός λόγος. ;)” Σωστός! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας !!!