Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-149 από 149.

• Παράθεση από tora33: “δεν είναι για το note με το updater , έβαλες την Ελληνική ? έχεις την Ελληνική rom ? αν ναι , χρειάζεσαι μόνο , TWRP recovery Redmi Note TWRP 2.7.0.0 looks better - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum το βάζεις χύμα στην καρτούλα , κ.λ.π. ” Έβαλα την ελληνική ναι μια χαρά όλα, το TWRP Recovery όμως σε τι μου χρησιμεύει εμένα; Άν μου είναι αχρείαστο τι να το βάλω!

• Έκανα το flash πολύ σωστά μέχρι και τα 7 βήματα! Απλά λέω... Απ' εδώ και κάτω... "Οι οδηγίες για το ΤWRP Recovery που ακολουθούν ισχύουν ΜΟΝΟ για τις Hongmi - Redmi 1 συσκευές Τώρα δημιουργήθηκε στην SD CARD ένα Zip αρχείο με το όνομα update.zip, και είναι το ZIP για το Recovery. Ακολουθούμε πάλι την ίδια διαδικασία όπως κάναμε πρώτα από το βήμα 3, και τώρα επιλέγουμε για flash το update.zip Mόλις ολοκληρωθεί το flash του αρχείου και ξαναμπείτε στην MIUI, έχετε πλέον στο Recovery σας το TWRP. Μέ…

• Έκανα την διαδικασία με επιτυχία. (Μέχρι το βήμα 7) Πρέπει να κάνω και τα υπόλοιπα για το TWRP Recovery για το Xiaomi Redmi Note μου; --> Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery

• Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεχή βοήθεια, θα σου γράψω αύριο περιληπτικά το τι σκέφτομαι να κάνω πριν το κάνω.

• Προσωπικά, έχω το Xiaomi Redmi Note (GSM, Dual SIM) μπορώ να βάλω αυτό εδώ που μου εμφάνισε στο κινητό μέσω OTA Updater; <---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Note-GTV-4-10-10-Rooted/ Και να εφαρμόσω αυτή τη διαδικασία; <---> Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από CyNote: “Είμαι αρχάριος περί αυτών προς το παρόν, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνω μια ενημέρωση. Μάλλον την δικιά σας ROM έχω. Το κινητό το πήρα από την εταιρεία καταστημάτων η οποία πήρε την αντιπροσωπία της Xiaomi στην Κύπρο. Στην αρχή μου είχε όλες τις γλώσσες να διαλέξω κλπ. Όπως είδα τώρα που θα κάνω το GTV-4.10.10 θα έχω μόνο δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά (Δεν με ενοχλεί :P)” από την Κύπρο , από τον Στεφανή το πήρες ? άρα μας παρακολουθο…

• Παράθεση από tora33: “άρα σου έβαλαν την δικιά μας , η τελευταία είναι η GTV-4.10.10 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-10-10-Rooted/#files μιας και έχεις ήδη την Ελληνική , τις αναβαθμίσεις θα τις κάνεις μέσω OTA Updater η κατεβάζεις όλη την rom και την φλασάρεις , ” Είμαι αρχάριος περί αυτών προς το παρόν, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνω μια ενημέρωση. Μάλλον την δικιά σας ROM έχω. Το κινητό το πήρα από την εταιρεία καταστημάτων η οποία πήρε την αντιπροσωπία της Xiaomi στην Κύπ…

• Η δικιά μου συσκευή έχει το Play Store όλα δουλεύουν κανονικά. Το μόνο που δεν κατάλαβα εγώ μέχρι τώρα είναι ότι: Το κινητό μου εμφάνισε ενημέρωση GTV-4.10.10 αν θυμάμαι καλά την κατέβασα μέσω OTA Updater αλλά επειδή δεν είχα MicroSD μέσα όταν έκανα update κλπ. Δεν έγινε. Μόλις το ενεργοποίησα όμως το MIUI Hellas με καλωσόρισε. Άρα τις ενημερώσεις να τις κάνω από το OTA Updater unofficial (της κοινότητας εδώ δλδ) ;;

• Καλημέρα παιδιά, πήρα το Xiaomi Redmi Note πριν δύο μέρες... Οι απορίες μου είναι, από πού πρέπει να κάνω τις ενημερώσεις; Από το OTA Updater ή απο το Update; Είμαι rooted εργοστασιακά ή άμα κάνω το OTA Update (Hellas) θα είμαι rooted; Οι OTA ενημερώσεις είναι unofficial και απο το update είναι official απο την Xiaomi; *** Μου εμφάνισε OTA Update (Hellas) ***