Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• ευχαριστώ πολύ ! Έψαξα αλλά άρχισα να μπερδεύομαι λίγο.. Τώρα τελικά μπήκε σε recovery mode.. (πατούσα το volume down αντι για up που το έβαζε σε fastboot).. Δηλαδή με developer rom μπορώ να έχω ρουταρισμενη συσκευή; (τελευταίο)

• Πώς το έκανες; Εμένα με πετάει στο twrp μόνο για να περάσει τις καινούριες dev rom. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κιν μου τώρα έχει την ελληνική dev rom που κάνει τακτικά update μέσα από τον updater. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να πάω στη stable έκδοση για να τη δοκιμάσω και να έχω twrp recovery μόνιμα καθώς και να ρουταρω τη συσκευή.. Το πρώτο βήμα από τον οδηγό που βρισκόμαστε, είναι το ίδιο σαν αποτέλεσμα με τον άλλο οδηγό που μου παρεθεσες; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπερα! Όταν πάω να κανω flash στο miphone την ρομ για το mi4c μου βγάζει σφαλμα με το που το παταω. λέει Ακαθόριστο σφάλμα...cannot load το ονομα της διαδρομης που έχω βάλει το αρχειο με την ελληνικη developer rom.. Καμία Ιδέα; Επίσης φοράει ήδη dev rom το mi4c μου, αλλα όταν πάω να τρεξω τη flashify μου λέει ότι το κιν δεν είναι rooted. δε θα έπρεπε να είναι rooted από τη dev rom?? Ευχαριστώ

• Ναι το ξέρω έχω κάνει backup.. Έχω και απορία σε ποιο σημείο της εγκατάστασης κάνω factory reset Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το πώς μπόρω να περάσω από την τελευταία developer ελληνικη rom στην stable ελληνική στο MI4c. Οι οδηγοί έχω την εντύπωση ότι αναφέρονται σε developer rom μονο.. Αυτός ο οδηγός με καλύπτει για stable rom? Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) Ευχαριστώ!

• Έχω κι εγώ την εντύπωση πως έρχονται καλύτερα απ την προηγούμενη έκδοση οι ειδοποιήσεις τώρα... Νομίζω ότι και στο παιχνίδι που είχα θέμα πλέον δεν έχω. Δεν ξέρω αν έφτιαξε λόγω της ρομ ή επειδή του έδωσα άδεια για να εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος, πάντως πρέπει να λύθηκε το θέμα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Milouthedog - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Milouthedog: “Συγκεκριμένα δε μου έρχονται notifications από το παιχνίδι clash of clans, παρόλο που του έχω δώσει φουλ πρόσβαση κλπ. ” Αν είναι μόνο η συγκεκριμένη εφαρμογή που έχει προβλημα τοτα μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι[/quote] Έχω δοκιμάσει οποία ρύθμιση μπόρεσα να βρω. Μου στέλνει μόνο κάποιες ειδοποιήσεις για το παιχνίδι που είναι πολύ λιγότερες απ τις κανονικές που είχα με το προηγούμενο κινητό μου (nexus 5) Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω κι εγώ παρόμοιο θέμα. Συγκεκριμένα δε μου έρχονται notifications από το παιχνίδι clash of clans, παρόλο που του έχω δώσει φουλ πρόσβαση κλπ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά κατέβηκε η ρομ, απλά δεν ψηθηκε ποτέ να μου δείξει ποσοστό. Προς το παρόν όλα καλά! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έχω βάλει κάμποση ώρα το update, αλλά ενώ βλέπω ότι έχει ταχύτητα downloading το κιν, δεν ξεκολλαει απ το 0%. Το αντιμετώπισε κάποιος άλλος αυτό; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου στην εκτιμηση σας το γεγονός ότι έχω ένα θεματακι με την αυτόματη φωτεινότητα. Δηλαδή αργεί πολύ να προσαρμοστεί και συνήθως πρέπει να παίξω λίγο με την γραμμουλα της φωτεινότητας για να πάρει μπρος ο σενσορας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Παιδιά επανέρχομαι καθώς τα στοιχεία που έδωσα για την μπαταρία ήταν ψευδή. Κατάλαβα ότι τα στατιστικά δεν μηδενιζονται αν δε φορτίσει εντελώς η μπαταρία κι εγώ είχα σίγουρα φορτίσει ενδιάμεσα χτες. Σήμερα φορτισα 100% στις 10:30 το πρωί και τώρα 8 ώρες μετά είμαι στο 56%. Βάζω και τα Screenshots. Θεωρείτε κανονική την κατανάλωση; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Χαχα οκ! Μάλλον πρέπει να χαλαρωσω λίγο με τον Κινέζοι γιατί τον πήρα απ τα μούτρα! :p

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

χαχα λες επειδη ειναι φρεσκο να μην το καταλαβαινω..;! θα κατεβασω και το προγραμματακι που μου είπες να τσεκαρω τι τρωει και θα δω καλύτερα τι χρήση κάνω! Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Καλό βράδυ!

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Milouthedog: “Βασικα είμαι λίγο χαμένος σχετικά με το τι μπορεί να φταίει. αυτή πάντως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. βλέπεις κάτι υπερβολικό λη διαφορετικό απ το δικό σου; ” Πάτα πάνω στην οθόνη να δούμε πόση ώρα ανοιχτή γράφει. (Στο δεξί Screenshot) ” λέει 3h 8λεπτα

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

φαντάσου ότι 40 λεπτά αφού τραβηξα τα screenshots, τωρα δηλαδη, έχει πέσει από το 55% στο 47% και απλά προσπαθούσα να ανεβασω τις φωτο απ το κιν.. ( τελικα ανοιξα pc)

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Βασικα είμαι λίγο χαμένος σχετικά με το τι μπορεί να φταίει. αυτή πάντως είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. βλέπεις κάτι υπερβολικό λη διαφορετικό απ το δικό σου;

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Ωπα ναι;; Απέχουν πολύ οι μπαταρίες μας. Θα τα τσεκάρω όλα! Σ ευχαριστώ φίλε! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Kernel για mi4c

Μήνυμα

Εσένα πόσο σου κρατάει; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk