Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.

• RE:

psycookies - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Γιατί δεν περνάς από τον updater την global dev για να ξεκλειδώσεις;” Για να το δοκιμασω και αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Φεβ 18th 2017, 2:38pm =============== Παράθεση από psycookies: “Παράθεση από Thracia: “Γιατί δεν περνάς από τον updater την global dev για να ξεκλειδώσεις; ” Για να το δοκιμασω και αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τα καταφερα και περασα την global dev.τωρα συνεχιζω με τον …

• RE:

psycookies - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από psycookies: “μου βγαζει μηνυμα'' αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης''you're allow to flash the newest develop version published by niui forum from stable version only ” Ωραία...έχεις global stable και βαζεις china developer. Σε ποιο σημείο ακριβώς διέκοψες το flash με το pc suite που διάβασα παραπάνω;” Την ωρα που περναγε την global την εκοψα στην μεση. Μετα το κινητο brickare ασχημα. Καταφερα και το εβαλα σε recovery mode και περασα την global stable γιατι μονο…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από psycookies: “Παράθεση από dnomikos: “Αφού έχεις ήδη official ROM, γιατί παιδεύεσαι με το Pc Suite; Πέρασε την official china dev που θέλεις μέσα στο κινητό και κάνε εγκατάσταση από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater). ” μπορω απο global να βαλω china κατευθειαν? ” Δεν αναφέρει κάπου η Xiaomi ότι δεν μπορείς... φτάνει να περνάς official σε official ” μου βγαζει μηνυμα'' αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης'' you're allow to flash the newest develop version published …

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από psycookies: “ε τοτε θα αφησω την global stable που περασα με το pc suite.εχει και ελληνικα ελπιζω να μην εχει προβληματα ” Αφού έχεις ήδη official ROM, γιατί παιδεύεσαι με το Pc Suite; Πέρασε την official china dev που θέλεις μέσα στο κινητό και κάνε εγκατάσταση από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater). ” μπορω απο global να βαλω china κατευθειαν?

• Παράθεση από mixaliscy: “Είναι πολύ καλή ρομ, αλλά το θέμα είναι γιατί σου κάνει όλα αυτά το κινητό Να μην τα βρούμε στην πορεία ” δεν ξερω ρε γαμωτο και η πλακα ειναι οτι περιμενω αλλο 3 s για αλλο φιλο και φοβαμαι μην εχω τα ιδια.κριμα να μην μπορω να το ξεκλειδωσω.παντως οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη μπας και μπορεσω να το λυσω το προβλημα

• Παράθεση από mixaliscy: “Λογικά συσκευής 99% ” ε τοτε θα αφησω την global stable που περασα με το pc suite.εχει και ελληνικα ελπιζω να μην εχει προβληματα

• Παράθεση από mixaliscy: “Εδώ ” τιποτα παλι το ιδιο. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ενω φορτωνει για να μου βγαλει το update μονο του χωρις να κανω εγω τη διαδικασια με το shift ,παταω το πρωτο κουμπι οπως λενε οι οδηγιες αλλα με παει κατευθειαν στο φακελο για να επιλεξω εγω το αρχειο οπως θα εκανα με το shift χειροκινητα =============== Φεβ 18th 2017, 11:22am =============== να κανω μια τελευταια ερωτηση γιατι δεν μπορω να ασχοληθω αλλο.αν αλλαξω pc μπορει να την δει την port com ή ειναι θε…

• Παράθεση από mixaliscy: “Με άλλο MiPcSuite? Πιο παλιό μοντέλο ίσως? ” που μπορω να βρω πιο παλια εκδοση?

• Παράθεση από mixaliscy: “Δοκίμασε αλλά θα έπρεπε να σε αφήνει ” παλι το ιδιο μου βγαζει.δεν μπορω να περασω ουτε παλαιοτερη

• Παράθεση από mixaliscy: “Αν την περάσεις χειροκίνητα? Με το R. Flash και το shift? ” ουτε ετσι.βασικα οταν μου πεταει το το update και παταω το πρωτο κουμπι μου βγαζει κατευθειαν να την επιλεξω απο τα αρχεια μου αλλα δεν την δεχεται.να δοκιμασω να καποια παλαιοτερη?

• εκανα factory reset και δειχνει να εστρωσε.ευχαριστω παρα πολυ φιλε geoanto555 τωρα θα προσπαθησω να κανω σωστα τα βηματα αυτη τη φορα! =============== Φεβ 18th 2017, 9:51am =============== παιδια καλημερα ξανα μετα τον χθεσινο μαραθωνιο.προσπαθω να κανω τον οδηγο αλλα στο download mode οταν παταω download και συνδεω τη συσκευη κανει επανεκκινηση μπαινει κανονικα στο μενου αλλα δεν αναγνωριζει το ports στην διαχειριση συσκευων.βασικα δεν μου εμφανιζει καθολου Ports com.κανω το τελευταιο βημα του…

• Παράθεση από geoanto555: “μπορεις να μπεις στο μενού να κανεις επαναφορά εργοστασιακών; ” μπορω να μπω στο μενου που παω να το κανω αυτο?

• παιδια τη περασε αλλα οταν μπαινει μου βγαζει καποια bug report για το process android.pr,gmail,google play.γνωριζεται τ ειναι αυτο?και εχει επιλογες για report ή cancel αλλα οτι και να πατησω μου το ξανα πεταει

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από psycookies: “Παράθεση από geoanto555: “Τώρα πας με mipc suite όπως ξεκίνησες πριν... ” το θεμα ειναι τωρα οτι οταν επιλεγω την china stable rom που εχω κατεβασει μου βγαζει κατι κοκκινα γραμματα στο κινεζικο pc suite κι δεν την περναει(δεν μπορω να καταλαβω τι λεει).κατεβαζω την global παλι πας και την περασει.καμμια αλλη ιδεα? ” Στο κινητό όμως μήπως φορτώνει η μπάρα; ” οχι δεν φορτωνε.τωρα περναω αυτην που ειχα κανει τη βλακεια. παει καλα για να δουμε

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε την ίδια που πήγες να περάσεις... ” στην αγγλικη εκδοση μου βγαζει το μηνυμα rom package's signature cannot verified. θα προσπαθησω με αυτη που πηγα να περασω

• Παράθεση από geoanto555: “Τώρα πας με mipc suite όπως ξεκίνησες πριν... ” το θεμα ειναι τωρα οτι οταν επιλεγω την china stable rom που εχω κατεβασει μου βγαζει κατι κοκκινα γραμματα στο κινεζικο pc suite κι δεν την περναει(δεν μπορω να καταλαβω τι λεει).κατεβαζω την global παλι πας και την περασει.καμμια αλλη ιδεα?

• Παράθεση από mixaliscy: “Ποιο άλλο τρόπο ???? Εντολή fastboot? ” πατημενο volume up και power button και μετα πατας συνεχεια το volume down

• Παράθεση από geoanto555: “Άνοιξε την διαχείριση συσκευών να βλέπεις αν εμφανιστεί στις θύρες com και κάνε δοκιμές... Ενώ είσαι σε fastboot mode τρέχεις το cmd που σου δωσα με κρατημένο vol + , vol+ vol - ή και χωρίς... Αν δεν γίνεται τιποτα απο αυτά μάλλον πρέπει να κόψεις ένα καλώδιο και να το βραχυκυκλώσεις.. Μου κάνει εντύπωση το να μην μπαίνει.... ” καταφερα με αλλο τροπο να το βαλω σε recoveery mode.τωρα τι μπορω να κανω?

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε και με αυτό... Απλά ΄τρέχεις το edl.cmd σαν διαχειριστής.... Αν δεν πιάσει κράτα και τα 2 vol... dropbox.com/s/53hhacxvplgn2kc/fastboot%20edl.zip?dl=0 ” και με τους δυο τρπους το ιδιο γινεται φιλε μου

• Παράθεση από geoanto555: “Κρατάς τα 2 volume και τρέχεις το αρχείο σαν διαχειριστής ” ναι κανονικα.κραταω και τα δυο volume και παταω enter αφου εχω γραψει fastboot reboot και κανει επανεκκινηση και βγαζει το mi logo και μενει εκει =============== Φεβ 17th 2017, 7:22pm =============== παιδια υπαρχει λυση?κοντευω να καραφλιασω γιατι δεν ειναι δικο μου το κινητο. =============== Φεβ 17th 2017, 7:47pm =============== παιδια μηπως παιζει ρολο που μου λεει c:/programm files (x86)\minimal adb and fast…