Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.
-
Ενδιαφέρον, να φανταστώ επειδή εμένα στο άρθρο φαίνεται κάπως κομμένο ότι η έκδοση με 6Ram k 128ROm είναι αυτή που κάνει 423$. Μήπως πάνε να χτυπήσουν το ONE PLUS 3 ?
-
Ήθελα να ρωτήσω το εξής αυτή την αλλαγή μπορούμε να την κάνουμε συνέχεια ? Δηλαδή αν αγοράσω κάτι σε $ κάνω την αλλαγή όπως λέει ο οδηγός και αν θέλω κάτι σε Ε κάνω το αντίστροφο?
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Εμένα προσωπικά μου την δίνει η χρήση του μεσετζερ, θεωρώ ότι πρέπει να γίνει όπως ήταν στις αρχές. π.χ γιατί να έχω δυο εφαρμογές για το ίδιο πράγμα? Απαράδεκτοι...
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Για να δούμε...
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
ΜήνυμαΧρόνια πολλά πολυαγαπημένε κ σοφέ Admin... Να τα 100στησεις πάντα με υγεία.... !
-
Να πω πληροφοριακά ότι το αυτό το κάνει κ σε μένα.. Ηχογράφηση στο μεσεντζερ δεν μπορώ να στείλω.
-
έμενα σύζευξη κάνει το κινητό κ λειτουργεί μια χαρά... απλά δεν φορτίζει όταν το συνδέω στη θύρα υσβ !
-
Τώρα έχω προβληματιστεί δεν ξέρω τι να κάνω να βάλω stable? ή να παραμείνω στην απροβλημάτιστ 5,1,16 ??
-
Κάτι ολίγον τι άσχετο-σχετικό ξέρουμε οι 2 πρώτες χώρες πόσες ψήφους πήραν ώστε την επόμενη φορά να δούμε αν μπορούμε να τις καλύψουμε κ να τους "κερδίσουμε"??Συγχαρητήρια στους νικητές..
-
σπασμενη οθονη mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ulvergr: “Παράθεση από koulouras: “Θα πάρεις τ ανταλλακτικά κ θα το κάνεις μόνος σου. How to Replace the Xiaomi Mi3 (WCDMA) Screen - YouTube” το ειδα και ψιχοπλακωθηκα!ελλαδα δεν υπαρχει κανενα μαγαζι?” Το είχες για εύκολο ; Υπάρχει κάποιος στο περιστέρι νομίζω μπορείς να ρωτήσεις εδώ Επισκευές - Αναβαθμίσεις ” Πάντως αν απευθύνεσαι σε μένα, όσο δύσκολο κ να ήταν θα προσπαθούσα να το κάνω μόνος μου, μιας κ όλοι που επισκευάζουν 99% θα δουν κάποιο παρόμοιο βί…
-
Παράθεση από maddoctor: “ΜΕ άλλο φορτιστή δοκίμασες ή με άλλο κινητό? Αλλιώς φορτίζει χωρίς πρόβλημα?” Με το ίδιο καλώδιο δεν έχω θέμα με σαμσουνγ κ htc φορτίζουν κανονικότητα. Και για να γίνω πιο κατανοητός δεν εννοώ usb που μπαίνει στον αναπτήρα, εννοώ κανονική θύρα usb σαν αυτές που έχουμε στους υπολογιστές.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από koulouras: “Παράθεση από ryk: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από koulouras: “Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εχθές,(δεν ξέρω αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος) ήταν ότι δεν μπορούσα να στείλω "κενό" σμσ σε 5ψηφιο αριθμό.” Το επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο μου συνέβη πήγα να στείλω μήνυμα σε πενταψήφιο και δεν μπόρεσα.” Μία από τα ίδια! Έστειλα μια τελεία (όχι του Γκλέτσου!) και ησύχασα! Για να δούμε πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα με το ΟΤΑ update...” Ναι το…