Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 81.
-
Παράθεση από ryk: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από koulouras: “Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εχθές,(δεν ξέρω αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος) ήταν ότι δεν μπορούσα να στείλω "κενό" σμσ σε 5ψηφιο αριθμό.” Το επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο μου συνέβη πήγα να στείλω μήνυμα σε πενταψήφιο και δεν μπόρεσα.” Μία από τα ίδια! Έστειλα μια τελεία (όχι του Γκλέτσου!) και ησύχασα! Για να δούμε πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα με το ΟΤΑ update...” Ναι το ζήτημα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις χρειάζετα…
-
σπασμενη οθονη mi3
ΜήνυμαΘα πάρεις τ ανταλλακτικά κ θα το κάνεις μόνος σου. How to Replace the Xiaomi Mi3 (WCDMA) Screen - YouTube
-
Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εχθές,(δεν ξέρω αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος) ήταν ότι δεν μπορούσα να στείλω "κενό" σμσ σε 5ψηφιο αριθμό.
-
Επιτέλους διορθώθηκε το θέμα που υπήρχε με τα 4ψηφια κλπ νούμερα , καθώς κ με την επιλογή ήχου κλήσης και ξυπνητηριού. Ευχαριστούμε τους develops. Ένα θέμα που υπήρχε στην προηγούμενη ρομ (σύμφωνα με το κινητό μου πάντα) κ υπάρχει κ σ αυτή, δεν είναι εφικτή η εισαγωγή των επαφών από κάρτα σιμ στο τηλέφωνο.
-
Παράθεση από plapla: “Καλημέρα! Μετά την αναβάθμιση σε 5.1.9 (1ος τρόπος & wipe cache - dalvik) δεν μπορώ να στείλω sms σε 4ψήφιο αριθμό. Επίσης όταν ανοίγω τον φάκελο αρχεία (μουσική, βίντεο, εικόνες...) όλα τα δείχνει 0 παρόλο που υπάρχουν και δεν έχουν διαγραφεί.” Επειδή αντιμετωπίζω κ εγώ αυτό το πρόβλημα και σε 4ψηφιους αλλά κ σε 5ψηφιους, με την νέα ρομ υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια ADB - Fastboot (εντολές από Windows Commander fastboot flash boot boot.img & fastboot flash system system.img & fastboot flash recovery recovery.img **TWRP**). To Mi-Flash & ADB sideload δεν μπορούσαν να δουλέψουν.” Τελικά απ' όλα τα βήματα που μου στείλατε υπάρχει άλλο ένα η καλοσύνη κ η γνώση του admin που κάθισε 4 ώρες ώστε να φτιαχτεί το κινητό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στο Δημήτρη, καθώς κ όσους προσπάθησαν για να αναστηθεί…
-
Παράθεση από tora33: “είσαι σε fast-boot , και προσπαθείς να περάσεις την rom ?” Εννοώ έβγαλα την μπαταρία να σβήσει το τηλέφωνο, την έβαλα κ γρήγορα πάτησα το vol+ & power off ακολούθησα την διαδικασία κ απέτυχε. Τώρα μόλις έκανα το επόμενο βήμα που είπε ο admin με το MIflash k Μου έβγαλε "ακαθόριστο σφάλμα (0xffffff01:)..
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από koulouras: “το κινητό κ να το συνδέσω στο Pc είναι νεκρό. Βάζω σε άλλο κινητό την sdcard βάζω το αρχείο κ μετά ξανα βάζω την sdcard στο Note gia να τρέξω το ρεκαβερι.” μετέφερε το αρχείο της rom , απο την καρτούλα στην εσωτερική του κινητού και προσπάθησε πάλι να φλασάρεις” Γιώργο αυτό πως θα το κάνω? Επειδή μπορεί να μην έχεις καταλάβει ή μπορεί να μην το μεταφέρω σωστά. Το κινητό έχει "κολλήσει" στην εικόνα του Fastboot που σε σας βγαίνει όταν κλείσουμε το κι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από koulouras: “Δυστυχώς τίποτα..... :evil:” ¨Οπως είπε και ο Γιώργος ποιό πάνω,,,, ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση είναι να έχεις μπαταρία φορτισμένη. Αν και πάλι δε γίνει τίποτα...... Τότε θα κατεβάσεις αυτό το αρχείο => dior_images_KHICNBH15.0_4.4_cn_f4b50306ae.tgz Και θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο προσαρμόζοντας τις οδηγίες στα δικά σου αρχεία (fast-boot ROM)” ¨Εχω βάλει το κινητό για να φ…