Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Άρχισε ν πέφτει η μπαταρία ενώ τ ειχα στην μπριζα...γνωρίζουμε που ν τ πάω;δν θ ήθελα ν τ στείλω Κίνα...κ μπορεί ν αλλάξει η μπαταρία;
Τι διάφορα έχει απο κομπιούτερ;αλλιως π ν πάω ν τ δούνε;
Υπαρχει τρόπος ν επισκευαστεί;ειμαι από Θεσσαλονίκη..π θ μπορούσα ν πάω ν τ δούνε;
Με 4 μήνες χρήση τ έπαιξε η μπαταρία;port dock τ είναι;
Κακο;:-( τ μπορεί ν είναι;δν έχω υπολογιστή για ν δοκιμασω
Ο φορτιστής ναι ο δικός του.δοκιμασα κ μ άλλους αλλά τπτ..
Ουτε σήμερα..τ βάζω ν φορτισει κ δν αναβει ούτε τ λαμπακι
Καλημερα κ χρονια πολλά!!κάτοχος του redmi note 3..χθες καθώς τ φορτιζα κ ήταν σχεδόν πλήρης η μπαταρία ενώ ήταν στην μπριζα άρχισε ν πέφτει η μπαταρια..ν καίει τ τηλέφωνο.. Κ μετά από λίγο έκλεισε κ δν ανοίγει.. Τ μπορεί ν φταίει;
καλησπερα!που κάνουμε αίτηση για ν ξεκληδωσουμε τον bootloader;
καλησπερα!παρελαβα χθες το redmi note 3 ..να περασω την ρομ;
θα τ ξαναδοκιμασω.επειδη ουτε το google installer κατεβασα.απο υπολογιστη τον κατεβαζω;ή απευθειας απο τ κινητο συγχωριτε αλλα κατεχω κ πολλα
τ μονο προβλημα ειναι οτι δν μπορω ν συγχρονισω τις επαφες μ.τ κινητο τ εχω μολις 2 ωρες στα χερια μ
Οχι οχι δν εβαλα τπτ..απο που τ κατεβαζω;
παιδια καλησπερα!παρελαβα κ εγω το redmi note 3 να αλλαξω ρομ;κ δν μπορω μ τπτ ν συχγρονισω τις επαφες μ τ gmail.
καλησπερα μολις μοθ ηρθε το redmi note 3 με ρομ MIUI77 stable 77.0.11.1 (LHNCNCJ)ποια ρομ να βαλω?