Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Σε εμενα οι παλμοί είναι ότι να ναι, καμια σχεση με την πραγματικοτητα... Πάντα δειχνει αρκετά παραπάνω.

• Παράθεση από igavio: “Παράθεση από makis1024: “Την τελευταία έχεις , εάν είχε βγεί μεταγενέστερη της 8.7.3 για Kenzo σε official global dev θα είχαν βγάλει τα παιδιά και αντίστοιχη xtrv. ” Και μενα γιατι η μαμισια MIUI 9 Global beta εχει μεινει στην 8.5.19; Ζηλευω, αλλά κανω υπομονη μεχρι τον Αυγουστο οποτε θα βγει λεει η MIUI 10... Στάλθηκε από RN3P ” Και εγώ με μαμισια MIUI 9 Global beta εχει μεινει στην 8.5.19 Εχουν αρχίσει λίγο να το παρατανε το κινητό ή είναι η ιδέα μου...

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από the_dynamite: “Περιμένω και γω με ανυπομονησία την αναβάθμιση. Ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Όταν τελειώσει η αναβάθμιση θέλει ξανά να κάνεις pairing του ρολογιού με το κινητό; Και αν ναι, τότε οι προηγούμενες δραστηριότητες (running, walking κτλ) που είχε αποθηκευμένες το κινητό διαγράφονται; ” Όταν τελειώσει η αναβάθμιση σου βγάζει πάλι qr code οπότε εγώ έκανα pair ξανά, αλλά δεν χάθηκε τίποτα από τις δραστηριότητες. Πάντως η καινούρια είναι σαφώς βελτιωμένη στα αθλήματα.

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Όταν το χρησιμοποιείς για τρέξιμο και θέλεις να δεις την ώρα γίνεται; Όποτε πάω να το κάνω αυτό κάνει Pause...

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Τελικά είναι θέμα ακουστικών. Κατάφερα να συνδέσω τελικά μετά από διάφορα που δοκίμασα

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Τι να πω οσα εχω δοκιμασει δεν τα βλεπει καν. Ταυτοχρονα δοκιμασα και με το κινητο να ψαχνει και στο κινητο εμφανιζονται ενω στο ρολόι όχι

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Με ακουστικα συνδεεται κανονικα; Εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα και τιποτα

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Από σήμερα κάτοχος του Amazfit Πρώτο τρέξιμο με το ρολόι και είχα και το κινητό μαζί, δεν είδα μεγάλη διαφορά με το Endomondo. Ερωτήσεις τώρα. Όταν τρέχεις και θέλεις να δεις την ώρα υπάρχει τρόπος; Όποτε το προσπαθούσα σταματούσε το χρονόμετρο και έπρεπε να το ξανά ξεκινήσω. Με Strava δεν κατάφερα να το συγχρονίσω. Βεβαιά γράφει ότι συγχρόνησε μια φορά αλλά το τρέξιμο δεν το πέρασε.

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Εγώ το πήρα με απλό ταχυδρομείο και βλέπουμε. Και τελωνείο να περάσει πιο φτηνά θα βγει από να το πάρεις από κατάστημα Ελλάδα

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

GearBest

• AmazFit bt Xiaomi

pyxtatolis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από johnnyman: “Εγώ μόλις το έβγαλα από το κουτί έκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Ήθελε μετά και factory reset? Don't mess with Max 2 ” Γειά σου Γιάννημαν25 και από εδώ! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ το εργαλείο. Θέλω να πάω να το δω κάπου από κοντά για να δω το μέγεθος. Οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο με μπερδεύουν. Μερικές φορές το βρίσκω normal...άλλες φορές πάλι μοιάζει τεράστιο! 45mm μου είπαν τα παιδιά είναι η "κάσα" έξω έξω. Δυτικά το έχει…

• Παράθεση από amavroudis: “@pyxtatolis: αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι η quickcard. Μπες μέσα στο Homescreen and recents και απενεργοποίησε τη quickcard.” Ναι quickcard είναι αλλά δεν εχει επιλογή απενεργοποίησεις στο Αρχική Οθόνη & Πρόσφατα

• Παράθεση από amalag: “Μπήκε η 7.11.2 σε kenzo. Όλα φαίνονται ρολόι. Επίσης η χρήση του android έπεσε στο 20%. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με την αναβάθμιση ενώ έχω 4 σελίδες στην αρχική οθόνη, έγιναν πέντε. Την πρόσθεσε αριστερά από την πρώτη δική μου. Πως φεύγει αυτή η σελίδα;

• Παράθεση από 3ftw: “Η 7.1.19 μου βγάζει αυτονομίες καλοκαιριού (7-8 ώρες sot). Όσοι έχουν αμφιβολίες ας την δοκιμάσουν. Για μένα η καλύτερη όσον αφορά την μπαταρία μετά από πολύ καιρό. ” Σε εμένα με ίδια χρήση βγάζει 7-8 και άλλες φορές 4-5. Παράξενο...

• Παράθεση από spideman3: “έτσι το βλέπει ο broswer του υπολογιστή? ” Ναι δυστυχώς

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28673/

• Παράθεση από anexitilos: “Παράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από spideman3: “@anexitilos Και εμένα με συμβαίνει αρκετές φορές και αν δεν με ξεγελά η ασθενείς μνήμη μου είναι κατά 98% στο laptop win10/64. Αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επανεκκίνηση υπολογιστή, κινητού, αλλαγή θυρών και καλωδίων ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό (ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η λύση) Γρήγορη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής MIUI μέσω WiFi. ” Μεταφορά από τον υπολογιστή στο κινητό με αυ…

• Παράθεση από spideman3: “@anexitilos μόλις μετέφερα ενα video 223mb μια χαρά. το ftp άνοιξε το απο windows explorer οχι απο browser Αλλά όπως είπα δεν μπορείς να μετακινήσεις αρχεια εντος κινητού απο φάκελο σε φάκελο ” Windows Explorer... Κάτι μου θυμίζει αυτό. Α ναι ένα πρόγραμμα είναι που δεν το έχω ανοίξει ποτέ. Οκ ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω...

• Παράθεση από spideman3: “@anexitilos Και εμένα με συμβαίνει αρκετές φορές και αν δεν με ξεγελά η ασθενείς μνήμη μου είναι κατά 98% στο laptop win10/64. Αλλά επειδή δεν θέλω να μπω στην διαδικασία επανεκκίνηση υπολογιστή, κινητού, αλλαγή θυρών και καλωδίων ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό (ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η λύση) Γρήγορη μεταφορά αρχείων μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής MIUI μέσω WiFi. ” Με αυτόν τον τρόπο μπορεις να κάνεις μεταφορά από τον υπολογιστή στο κινητό; Εγώ δεν το καταφερα