Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Βγήκε η stable29 για το hongmi... Ακόμα V5, δεν πάνε καλά...
-
Κάπου πήρε το μάτι μου την stable 28 για hongmi 1... θα την δούμε την παρασκευή?
-
Xiaomi Arch
Atix - - Ο καφενές μας
Μήνυμαωχ... άρχισε τις υπερβολές και τα μεγαλεπήβολα σχέδια... Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν με ενοχλούν οι νέες συσκευές και η ανανέωση τους... Με ενοχλεί ο αποπροσανατολισμός της Xiaomi από την MIUI Rom!
-
Viber
Μήνυμαμάλλον θα σε απογοητεύσω... για δες εδώ... αλλά και εδώ και εδώ...
-
Lollipop
ΜήνυμαΜέχρι στιγμής επίσημα μόνο το ΜΙ2/2S/2A θα πάρουν lolipop κάπου μέσα στον Γενάρη... Λογικά μετά θα έρθει σε MI3/4...
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
Atix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Atix: “Από Αύγουστο, Οκτώβριο και από Οκτώβριο σε Δεκέμβρη, τώρα Μάρτη... σε όλα αυτά βάλτε ότι η V5 είναι καταργημένη με τελευταίες εκδόσεις κάπου τον Οκτώβριο... Την κατέστρεψε την RedMi σειρά... Μάλλον επηρεάστηκαν από την Kit-Kat και δεν έκαναν μόνο ένα διάλυμα... pillepalle” Και γω δεν έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για διάλειμμα... Μάλλον για επ'αόριστο αναβολή φαίνεται, αν και τελικά πιστεύω ότι κάτι θα δώσουν στο κόσμο. Μάλλον δύσκολο να αγνοήσουν τόσες …
-
Atix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΑπό Αύγουστο, Οκτώβριο και από Οκτώβριο σε Δεκέμβρη, τώρα Μάρτη... σε όλα αυτά βάλτε ότι η V5 είναι καταργημένη με τελευταίες εκδόσεις κάπου τον Οκτώβριο... Την κατέστρεψε την RedMi σειρά... Μάλλον επηρεάστηκαν από την Kit-Kat και δεν έκαναν μόνο ένα διάλυμα... pillepalle
-
Atix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΛογικό δεν είναι; Μετά απο τέσσερις μήνες αναμονής σου λένε περίμενε άλλους τρεις...
-
Βοήθεια με browser και δεδομένα
Atix - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Zep: “Παράθεση από Atix: “Παρόμοιο πρόβλημα που είχα και εγώ λύθηκε με την απενεργοποίηση του "οικονομία δεδομένων" απο το "Ασφάλεια" - Δεδομένα" - "Ρυθμίσεις Οικονομίας" - "Οικονομία Δεδομένων" σε V5...” Δώστε ο,τι επιβράβευση μπορείτε στον φίλο! Έδωσε λύση! Σε υπερευχαριστω!” thnx
-
Atix - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤην πατήσαμε... Δυστυχώς δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε αγαπητή Xiaomi... Κρίμα!
-
Βοήθεια με browser και δεδομένα
Atix - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαρόμοιο πρόβλημα που είχα και εγώ λύθηκε με την απενεργοποίηση του "οικονομία δεδομένων" απο το "Ασφάλεια" - Δεδομένα" - "Ρυθμίσεις Οικονομίας" - "Οικονομία Δεδομένων" σε V5...
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Atix - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά και καλά σε όλους μας!!!
-
Κάπου πήρε το μάτι μου για beta v6 για το hongmi... Ξέρουμε τίποτα περισσοτερο;;; θα είναι και για το 1 ή μονο για το s???
-
Greece... 12 points!!!
-
πιθανόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το upload... υπομονή
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!
-
Και απο μένα μια χαρά μέχρι στιγμής... Αν και λίγο βαριά παντα σε σύγκριση με την 3.15... Ίσως να θέλει wipe, δεν ξέρω... Ευχάριστου με για την καλη δουλεια!!! Θα δουμε και εμείς v6 ή πάμε για αργότερα???
-
Καλημέρες στην παρέα... Βγήκε στο hongmi η stable 17, να την περιμένουμε στην 3.19 ή πάμε για την επόμενη βδομάδα οπότε άκυρη η v6 για μας?