Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.
-
scater file
Μήνυμακαι παλι ευχαριστω για την απαντηση......οπως σ ειπα και στο προηγουμενο μνμα το εχω βρει αυτο το αρχειο και οπως μ ειπες το τοποθετησα μεσα στον φακελο με το φλασ.....δυστηχως οταν τρεχω το φλασ μ βγαζει παλι το ιδιο μνμα οτι δεν υπαρχει δηάδη το σκειτερ......δοκιμασα το μτ6592 να το βαλω και στον σκληρο c οπως μου πρωτεινες αλλα τιποτα......φυσικα το ζιπ της ρομ δεν το εχω αποσυμπιεσει
-
scater file
Μήνυμαειναι το ζιπ που δινει το σαιτ εδω στην σελιδα του Κατεβάζουμε την τελευταία Ελληνική ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.10.10.zip Κατεβάζουμε το zip που περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε. => note_unbrick.zipΣτο παραπάνω ZIP, υπάρχουνΤο Flash_tool (τελευταία έκδοση) Τα images που χρειάζονται για το Flash_tool Tους Drivers για όλες σχεδόν τις Version των Windows
-
scater file
Μήνυμαευχαριστω για την αμεση απαντηση....δεν μπορω να βρω πουθενα το σκετερ μεσα στους τρεις φακελους...και σε ενα search που εκανα στο κομπιουτερ δεν μ εβγαλε κατι....υπαρχει περιπτωση κατεβαζωντας το ζιπ να μην το κατεβασα?αδυνατο το βλεπω.......που βρισκεται το ριμαδι........βρηκα ενα αρεχειο mt6592 android scatter το οποιο και το εβαλλα στον φακελο με το φλασ τουλ...εκανα και επανακιννηση....τιποτα το ιδιο μνμα
-
scater file
Μήνυμαγεια σε ολους και καλη χρονια......στην διαδικασια τρεξιματος του flash tool μου βγαζει μνμα the scatter file canot found με συνεπεια οταν κλικαρο μετα το σκειτερ να μη μου βγαζει τα αρχεια....τι κανω λαθος??