Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.

• Xiaomi mi4c swipe up

Fuzzy_123 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

οκκ να την περασω με mi flash ???

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

ποια απο της δυο να κατεβασω τελικα με mi flash =============== Φεβ 9th 2017, 10:02pm =============== τι πρεπει να κανωωω παιδια το κινητο γιατι δεν ανοιγει ????

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

δηλαδη αμα τα χασει τι γινετε?

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

libra_images_5.11.26_20151104.0000.4_5.1_cn =============== Φεβ 9th 2017, 9:50pm =============== το κινητο δεν ανοιγει

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Libra_THUNDER_MiUi8-6.10.27 (1) =============== Φεβ 9th 2017, 9:45pm =============== βασικα αυτην δεν την περασα γιατι δεν μπορεσα να παω το twrp mode

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Flash με το MiFlash (VIDEO) εκανα ακριβως αυτοο εδωωω στο videoooo =============== Φεβ 9th 2017, 9:40pm =============== φιλε αμα μπορεις να με βοηθησεις με skype με κατι στην αναγκη θα σε πληρωσω

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

το εχω κανει σου ειπα αυτο και φλασαρα μια developer rom οπως ελεγε ο οδηγος αυτος Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

ναι το εχω κανει αυτοο ηδη =============== Φεβ 9th 2017, 9:33pm =============== ναι αμα το κανω αυτο μετα τι πρεπει να κανωωω

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

φιλε δεν ξερω κατι επαθε το κινητο δεν ανοιγει παω να το ανοιξω μου δειχνει το logo και μετα αναβοσβηνει η οθονη εχω τρομαξει ρε φιλε

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

ρεε παδια σορρυ επειδη ειμαι ασχετος τι ακριβωςς πρεπει να κανω ?/? =============== Φεβ 9th 2017, 3:59pm =============== απο οτι ειδα υπαρχει οδηγος για το mi4c Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) =============== Φεβ 9th 2017, 9:07pm =============== λοιπον παιδια ακολουθησα αυτον τον οδηγο και εφτασα εκει που λεει να μπω στο recovery mode αρχικα δεν μπηκα ετσι οπως λεει δηλαδη με power button + power up πηγα about phone μετα system updates και πατησα πανω δεξια της τρεις γραμμουλες…

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Μου ήρθε ειδοποιήση τώρα τι να κάνω;;;

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

okkk ευχαριστωω παρα πολυυυ την εκαναα την αιτηση ελπιζω τωρα να πανε ολα καλα και την αλλαγη ρομ =============== Φεβ 6th 2017, 5:45pm =============== κατιι αλλο τωραα ποια ρομ μου προτείνεις να βαλω στο xiaomi mi4c

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

αυτος είναι καλός οδηγός; Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Δ εν καταλαβαίνω δεν σόρρυ κιόλας που σε πριζωω αλλά δεν γίνεται με official τροπο ;;;;

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

οκκκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω ευχαριστώ πολύ πάντως =============== Φεβ 6th 2017, 3:12pm =============== λοιπόν φίλε μου το έκανα και ο bootloader ειναι κλειδωμένος τωρα τι κανω ?/?

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Που να δω;;

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

ηρθεεε

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Ναι και βέβαια

• Xiaomi mi4c swipe up

Μήνυμα

Καλησπέρα πριν 2 μέρες παρέλαβα στα χέρια μου το Xiaomi mi4c και κάποιες φορές όταν πάω να το ανοίξω δηλαδή να κάνω swipe up δεν μου ανοίγει πρέπει να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω όχι reboot αλλά να πατήσω το power button

• Αλλαγή rom xiaomi mk4c

Fuzzy_123 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

- Γεια σας παιδιά λοιπον έχω ηδη παράγγειλη το xiaomi mi4c απο gearbest και πολύ φοβάμαι οτι θα έχει χαλιά rom μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορω να αλλάξω rom έχω βρει κάποιους τρόπους εδώ σε αυτό το site αλλά κάτι έχω ακούσει για booloader και βλακειες μήπως μπορεί να μου καποιος