Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μπουτάρει το κινητό στο σύστημα ή έχει πέσει σε bootloop; ” Tο κινητο δεν μπουταρει οχι. για λουπ δεν βλεπω κατι. Η ιδια οθονη για παντα! Σε fastboot μπαινει. Στελνω εντολες κανονικα. Κατι αλλο δεν κανει.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Δεν πιστεύω να ξεκινήσεις τα τσίπουρα και να μην βγάλουμε άκρη. ” Δεν ειμαι "γερο ποτηρι". Καμια σφηνα θα πιω σαν φαρμακο. Σας διαβαζω με προσοχη! Προσεχω τι κανω και δεν ξεφευγω απο τον οδηγο. Λοιπον, εκανα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και το κινητο εχει μεινει στην ιδια οθονη. Δοκίμασα και με τα 3 κουμπια πατημενα...τιποτα! Να ψαξω το σφυρι που εχω στο παταρι?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πατημενο power και volume + ” Το ιδιο μου κανει. Ιδιο αποτελεσμα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@prodigy τι έκανες , την πέρασες; Σήμα έχει; ” Δεν ξεκιναει με τιποτα σε TWRP. Εκανα USB Debugging. flash με το Recovery.img που μου εδωσες, κανω reboot με πατιμενω το κουμπι της φωνης στο +, αλλα τιποτα. Κολλαει σε οθονη με το λογοτυπο MI και κατω κατω της οθονης γραφει το unlocked.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@prodigy τι έκανες , την πέρασες; Σήμα έχει; ” Οχι δεν εκανα κατι. Ειχε ερθει η ωρα για τσιπουρο και τσιπουρες. Τωρα κατεβαζω οτι μου εγραψες και ενημερωνω. Ευχαριστω Ψαχνω καμια ωρα τωρα να βρω που ειναι το USB Debugging σε αυτην την εκδοση. Παταω πανω στην εκδοση MIUI μου γραφει εχω γινει προγραμματιστης, αλλα μετα? Που παω να βρω το usb debugging?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Θα ξαναπεράσεις όμως μετά την xtrv από υπολογιστή σε περιβάλλον twrp στο κινητό, γιατί με το format data θα σβήσει από το κινητό , ή την βάζεις σε εξωτερικό φλασάκι ή σε external sd ” Ευχαριστω για το χρονο σας για τις απαντησεις σας. Λοιπον. Ναι ευχαριστω, το γνωριζα αυτο και εβαλα σε δευτερο χρονο μια εξωτερικη SD. Η εγακατασταση εγινε κανονικα και χωρις προβληματα. Ομως η ROM πρεπει να εχει θεματακια μιας και σημα απο GSM στις SIM γιοκ. Πηγα στο Play Store να κανω λογ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το twrp το δοκίμασες από το πρώτο link; ” Μολις εκανα αυτο που μου εγραψες. Μου ζειταει PAssword. Στην περίπτωση που με το που ανοίξει το TWRP μας ζητάει κωδικό τότε πατάμε cancel και κάνουμε τα βήματα που θα βρείτε στο τέλος του οδηγού. ok. προχωράω. Ο οδηγος που διαβαζω μου λεει να κανω format Data. Σε αυτο το TWRP δεν βρίσκω τετοια επιλογη. το προσπερναω? Την βρηκα οκ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από prodigy: “Παρακαλω για Redmi YSL ποιο TWRP χρησιμοποιω? Ευχαριστω ” Δοκίμασε αυτόrecovery-20190802.img | by Revanth_24 for Redmi S2 Ή εάν δεν θέλεις , κατέβασε την xtrv για redmi s2 από εδώ xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_XTRV_Stable_V10.2.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Και πάρε από μέσα μόνο το twrp , θα το βρεις σαν recovery.img. Πέρασε το με fastboot εντολές και μέσα από αυτό περνάς την xtrv μετά από factory reset. Το twrp σε official Rom θα…
-
ΜήνυμαΠαρακαλω για Redmi YSL ποιο TWRP χρησιμοποιω? Ευχαριστω
-
ΤΙ κινητο εχω?
ΜήνυμαΕυχαριστω για τις απαντησεις. Εκεινο που θελω να κανω εγω με αυτο το κινηο, ειναι να βγαλω τις διαφημησεις που εχουν εγκατασταθει σε καθε μα καθε εφαρμογη μετα απο μια αναβαθμηση. Ετσι λοιπον σκεφτηκα να το κανω jailbreak ετσι ωστε να αφαιρεσω ολα αυτα τα σκουπιδια που εχουν εγκατασταθει με την αναβαθμηση που εκανε. Root θελω να το κανω. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να κανω Root την συσκευη αυτη? Ευχαριστω Επισης στην λιστα με τα TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI , δεν υπαρχει …
-
ΤΙ κινητο εχω?
Μήνυμαευχαριστω μπαχαλο. Μηπως γνωριζει κανεις τι κινητο εχω?
-
ΤΙ κινητο εχω?
ΜήνυμαDevCheck Report Xiaomi Redmi S2 Dec 05, 2020 10:23 Uptime: 37m 20s Deep sleep: 6m 14s (16%) HARDWARE Qualcomm® Snapdragonâ„¢ 625 Hardware: MSM8953 Cores: 8 CPU: 8 x Cortex-A53 Process: 14 nm Frequencies: 652 MHz - 2016 MHz 652 MHz - 2016 MHz Governor: interactive GRAPHICS Vendor: Qualcomm GPU: Adreno (TM) 506 OpenGL: OpenGL ES 3.2 [email protected] (GIT@4e21c4c, I21281c58c8) (Date:03/01/19) Resolution: 1440 x 720 Screen density: 268.32816 ppi Screen size: 6.0 in / 152 mm RAM RAM size: 4 GB Type: LPDDR3 9…
-
ΜήνυμαΖητω συγγνωμη. Δεν καταλαβα τι μου γραψατε. Θα γραφω εκει, ναι. Ευχαριστω
-
ΜήνυμαΒγαζετε καμια ακρη? DevCheck Report XiaomiRedmi S2 Dec 05, 2020 10:23Uptime: 37m 20sDeep sleep: 6m 14s (16%) HARDWAREQualcomm® Snapdragonâ„¢ 625Hardware: MSM8953Cores: 8CPU:8 x Cortex-A53Process: 14 nmFrequencies:652 MHz - 2016 MHz652 MHz - 2016 MHzGovernor: interactive GRAPHICSVendor: QualcommGPU: Adreno (TM) 506OpenGL: OpenGL ES 3.2 [email protected] (GIT@4e21c4c, I21281c58c8) (Date:03/01/19)Resolution: 1440 x 720Screen density: 268.32816 ppiScreen size: 6.0 in / 152 mm RAMRAM size: 4 GBType: LPDDR3 93…
-
Μήνυμαευχαριστω. Δεν γνωριζα οτι εδω εχει νημα. Νομιζα οτι ειναι μονο οδηγος. Το ειδα μετα την αναρτηση μου στα γενικα. Μου απαντησε καποιος στα γενικα. Να εγκαταστησω το devchek για να δω τι κινητο εχω. κατι που εκανα αλλα και παλι, δεν βγαζω ακρη.
-
ΜήνυμαΓεια σας. Σας παρακαλω δεν ειμαι βεβαιος για το ποιο κινητο εχω ετσι ωστε να περασω το σωστο TWRP. Αυτο που γνωριζω ειναι τα εξης: Xiaomi Redmi 2S. 4Gb μνημη, 64 εσωτερικη. Δεν ξερω αν πρεπει να περασω το wt88047 ή το wt86047. Ευχαριστω!
-
ΤΙ κινητο εχω?
ΜήνυμαΓεια σας. Σας παρακαλω δεν ειμαι βεβαιος για το ποιο κινητο εχω ετσι ωστε να περασω το σωστο TWRP. Αυτο που γνωριζω ειναι τα εξης: Xiaomi Redmi 2S. 4Gb μνημη, 64 εσωτερικη. Δεν ξερω αν πρεπει να περασω το wt88047 ή το wt86047. Ευχαριστω!
-
TurboX μοντελο ς
ΜήνυμαΓεια σας. Σας παρακαλω θελω να περασω αλλη ρομ απο αυτη που εχει το τηλ μου. Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Να σας πω καποια χαρακτηριστηκα του μπας και βρω καμια ακρη για να βγαλω την ρομ που εχει πανω γεματη με διαφημησεις? Ευχαριστω
-
Mi USB wifi
ΜήνυμαΤο θεμα λυθηκε. Λυση βρηκα εδω. Ευχαριστω πολυ το forum
-
Mi USB wifi
ΜήνυμαWi Fi 网络仓u建失败 l Αυτο γραφει στο κατο μερος. Μεταφραση Google -> Wi Fi δίκτυο απέτυχε να χτίσει αποθήκες u l