Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Mi USB wifi

prodigy - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

δεν μπορω να κανω copy το μηνυμα για να το κανω μεταφραση. ειναι flash. εψαξα και youtube για κανενα σχετικο βιντεο αλλα τιποτα. Δεν ξερω τι αλλο μπορω να σας πω για να εχω μια βοηθεια.

• Mi USB wifi

prodigy - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Γεια σας Μολις πηρα αυτο το μικρο USB wifi. Κανω την εγκατασταση αλλα αντι να μου αναγνωρισει την συσκευη μου βγαζει ενα θαυμαστικο. 302tbvq.jpg Μια βοηθεια παρακαλω.

• Προβλημα με digitizer

prodigy - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Αλλαξα digitizer. Εκανα κανα μισαωρο να το λυσω και κανα δυοωρο να καθαρισω τις κολλες που ειχε αναμεσα στην οθονη και στο digitizer. Γενικοτερα ηταν ευκολη διαδικασία. Παρακατω εχω και καποιες φωτο. facebook.com/media/set/?set=a.…852.42491290990928&type=1

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

εγραψες οτι δεν κουρασα κανεναν σας. Μιλησες για πολλους. Τελος παντων. Δεν νομιζω οτι χρειαζετε επαγγελματιας ηλεκτρονικος για να μας πει αν το αντικείμενο που ειδα στο ebay κανει για μενα. Ο διαχειριστης μου απαντησε. Τον ευχαριστω

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

γιατι δεν απανταει κανεις? σας κουρασα?

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

Τελικα θελει αλλαγη το digitazer. Εχω δει αυτο στο ebay. Κανει για το δικο μου? Να το παρω να το αλλαξω?

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

-Ναι τωρα που θα επιστρεψουμε στην δραχμη θα παρουμε απ ολα-. Ευχαριστω πολυ ολους οσοι βοηθησαν οταν το χρειαστηκα.

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

οι μυστικες δυναμεις σας επιτρεπουν τωρα να το δειτε. Τελος καλο? Που το ειδες? Με το παλιο θα μεινω. Ηθελα καινουργιο

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

Το τηλ εχει φρικαρει. Δεν μπορω να απαντησω σε κλεισεις. Δεν μπορω να το ξεκλειδώσω, να μπω στις ρυθμίσεις, να κανω οτιδοιποτε γενικοτερα. Χθες εκει που έτρωγα με την παρεα μυστικές δυνάμεις το κατέλαβαν! Το χτυπισα δυνατα στο τραπεζι, με τα δαχτυλα στην οθονη δυνατα, νευριασα και προσπαθουσα να το στραβωσω με τα χερια μου. Δεν καταφερα τιποτα στο να βελτιωθει η κατασταση που βλεπετε. Το εκλεισα και ηρθα σπιτι. Σημερα πηρα την αποφαση να το ανοιξω. Δεν θα αλλαζα την οθονη, ηθελα καινουργιο. Ε ει…

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

Σε ευχαριστω για την απαντηση. 100 ευροπουλα εχει νεο τηλ. να δωσω 45 για να το φτιαξω? Δεν νομιζω. Γνωμη μου. Εσυ τι πιστευεις?

• Προβλημα με digitizer

Μήνυμα

Εχω θεμα με το ριζι μου. Δεν ξεκλιδωνει με την μια, αλλα μετα απο πολυ προσπαθεια. Δεν μπορω με ευκολια να απαντησω σε κληση. Καλα στο FB γινεται το ελα να δεις. Στην κατω περιοχη της οθονης φαινεται να εχει προβλημα. Μπορω να αλλαξω digitizer. Ξερετε τιποτα?Απο που να αγορασω ενα, μαζι με οθονη που οπως θυμαστε ειχα θεμα. Την αλλαζω μονος μου? Ευκολακι ή θελω μαστορι? Ευχαριστω και χρονια πολλα

• Απ: FMRadio

Μήνυμα

Τι ήθελα και μίλησα. Μου κάνει νούμερα από χθες.

• FMRadio

Μήνυμα

Το ράδιο είναι άψογο. Το δουλεύω κάθε μέρα στην δουλειά. 8 ώρες παίζει μια χαρά και δεν τρώει καθόλου μπαταρία. Τα ακουστικά που έχω είναι της Trust, on ear, αυτά που είναι σαν κορδόνια από παπούτσια τα καλώδια. Πολύ καλό γενικότερα το ρύζι

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Γεια σας. Χρειάζομαι μια συσκευή. Ριζακι. Κάπως πιο άμεσα, όχι μετά από ένα μήνα από Κίνα. Έχετε υπόψιν τίποτα? Μεταχειρισμένο καινούργιο. Κάτι. Ευχαριστώ

• ιδρωτας μεσα στην οθονη

Μήνυμα

Παράθεση από nassosp: “Υπάρχει περίπτωση να έχεις ζελατίνα (προστασία οθόνης) τοποθετημένη στο τηλέφωνο? Αν Ναι, αφαιρεσε την διότι αυτή έχει την υγρασία πιθανόν. Στάλθηκε από το IdeaTab A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι αδερφέ. Δεν έχω ζελατίνα. Ευχαριστώ πάντως

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση caeser. Ξέρεις που θα βρω κανέναν οδηγό για να το ανοίξω? Γιατί έκανα μια προσπάθεια λίγο μετά το ποστ αλλά δεν κατάφερα να βγάλω το πίσω καπάκι που κρατάει την μπαταρια

Μήνυμα

Δύο φωτογραφίε. Συμβουλές για το πως ίσως το φτιάξω παιδιά! Φενξς

Μήνυμα

Γεια σας. Σημερα ηταν μια πολυ κουραστικη μερα στην δουλεια και ιδρωσα τοσο πολυ που το hongmi μεσα στην τσεπη του παντελονιου μου βραχηκε. Δεν εδωσα σημασια οταν απαντησα σε μια κληση που το ειδα ετσι υγρο απ εξω. Πολλες φορες εξαλλου εχει συμβει στο παρελθον και το ειδα ετσι νοτισμενο. Σημερα ομως οταν καθησα για διαλημμα ειδα οτι μεσα στην οθονη ειχε υγρασια. Το αφησα στον ηλιο να στεγνωσει ηρθα σπιτι αναψα χαμηλα καλοριφερ το εβαλα πανω ... τιποτα. Καμια ιδεα τι να κανω? Το κινητο εκτος απο …