@Vangelis Chatzigeorgiou και μένα το ίδιο παθαίνει αλλά για όλους τους ήχους κλήσης κλπ. Στα άλλα έβαλα ήχους από αλλού αλλά για τα μηνύματα δεν μπόρεσα να βρω από κάπου. Κι εγώ με aroma dev 8.3.1 είμαι
Παράθεση από antouaa: “Παράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? ” Αυτό το κιτρινάκι στην οθόνη είναι φίλε tasosko ” Φίλε τελικά βρήκες καμία λύση;; Γιατί μόλις το έπαθα και γω στο ίδιο σημείο ακριβώς όπως την φώτο σου... Θυμώνουν το περιστατικό σου και λέω δεν γίνετε ακριβώς το ίδιο.. Παίζει…
Παράθεση από amavroudis: “το OnePlus έχει AMOLED οθόνη και η "επισκευή" έχει να κάνει με διέγερση των ιόντων φοσφωρου, αν καταλαβα καλά... Το gemini έχει LCD ips. Άλλο πράγμα... ” Ναι δίκιο έχεις. Οπότε άκυρο. Αυτό έγραφε κάπου για το φώσφορο αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες.
Παράθεση από tasosko: “@darkshadowman που βρηκες το fix burn? το εχει δοκιμασει κανενας? ” Σε forum του oneplus λέγανε για uv light ότι μπορεί να φτιάξει ή έστω να μειωθεί. Τώρα δε ξέρω φοβάμαι κι εγώ να το δοκιμάσω.
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? ” Αυτό το κιτρινάκι στην οθόνη είναι φίλε tasosko