Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
teorungr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα ξανα εχω κολλήσει στο βήμα γ) "adb reboot edl" και πατάς enter και θα δεις το κινητό να κάνει restart και να γίνεται μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει το φωτάκι κόκκινο σβήνει το κινητό αλλά κόκκινο φωτάκι δεν βλέπω Συνεχίζω στο βήμα 9 στο device manager δεν υπάρχει τίποτα στα Port μόνο στο usb γράφει QHSUSB_BULK και αυτό δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
teorungr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα εχω ξεκινήσει την διαδικασία ,εχω συνδέσει το κινητό Στο βήμα 5 και βρίσκομαι στο βήμα 7 και στην εντολή "adb devices" έχω κενό όπως στην φωτό ξέρει κανένας τι να κάνω; OK εκανα επανεκκίνηση και τη βρήκε
-
Παράθεση από babis17: “Παιδιά εγώ άλλαξα ROM και έβαλα την Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version και το κινητό πετάει τώρα. Ήταν KATE τελικά Ακολούθησα κατά βήμα τις οδηγίες στο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και όλα καλά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. *** Το μοναδικό πρόβλημα τώρα είναι που θα βρω θήκη για αυτό το KATE που είναι 2 χιλιοστά πιο ψηλό σε σχέση με το KENZO! *** ” Έφτιαξε και η κάμερα π…
-
Παράθεση από demakhs: “Τελικά πιο έχεις, το Kenzo ή το Kate?? Κατέβασε αυτό οπωσδηποτε: MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip κ επανεκκίνηση το pc για να δουλέψει. Ακολούθησα, κατά βάση, αυτόν Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) τον οδηγό, αλλά τα βήματα 7γ κ 9 δεν τα κανα- ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ EDL MODE-ΑΛΛΑ ΣΕ FASTBOOT MODE με το vol down & power button. Μετά με το miflash την Σβουντουριξα την 6.8.18 Fastboot, κοίτα να βρεις αυτήν την έκδοση για τη συσκευή σου, αν έχεις…
-
Παράθεση από demakhs: “Πριν λίγο την ξεφορτώθηκα την συγκεκριμένη παλιο-γρουσουζα, με μια πολύ απλή διαδικασια με το miflash-->Σβουντουριξα μια Fastboot global developer (την 6.8.18 που update-ιαστικε μόνη της στην 6.9.29), full Ελληνικά, play store, ota updates.... Τέλεια!! ” Μπορείς λίγο να μου στειλεις λινκ τον οδηγό που ακολουθησες?
-
Παράθεση από osalonikios: “8.0.1.0.0(LHOCNDG) = Μαιμου Rom. Βήμα 1. Τραβάς καντήλια στο μαγαζι που στο έστειλε. Βήμα 2. Αλλάζεις την Rom σε επισημη. Βήμα 3. Αν θέλεις βαζεις μια ελληνικη να ησυχάσει το κεφάλι σου. ” Σε ευχαριστώ πολύ ,μάλλον με το κατάστημα την πάτησα να δω πως θα ξεμπλέξω ... αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου βάλεις λινκ για την διαδικασία στο βήμα 2 και 3 - Οκ το βρήκα αυτός είναι Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
-
Παράθεση από babis17: “Γεια σας παιδιά, μόλις παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro από Banggood. Έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG). Έχω κάποια προβλήματα όμως, το πρώτο είναι ότι δεν ενεργοποιεί την SIM card κα μου βγάζει το εξης μήνυμα: "Activating SIM card... Preparing to send activation SMS... Sync call history" και το δεύτερο είναι ότι δεν ανοίγει η κάμερα καθόλου από καμία εφαρμογή και μου βγάζει "Camera error. Can't connect to camera". Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιο…