Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Καλή επιτυχία σε όλους και να το κερδίσει ο καλύτερος!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από dimathio: “Μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό για το ίδιο τηλέφωνο; ” Σε καμία περίπτωση μην το δοκιμάσεις, θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα !!! Από υπολογιστή δοκιμάζεις να κάνεις επαναφορά ? Αν ναι, κάνε και έναν καθαρισμό της cache τους browser ” Δοκίμασα και το cash αλλά τίποτα. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου;
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπες.στο λογαριασμό σου από υπολογιστή. Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρεις νέο και να μπεις στο λογαριασμό σου. Αν μπεις πέρασε τα στοιχεία σου στο κινητό σου και έτοιμος... ” Ακολουθώ τις οδηγίες σου ..αλλά όταν βάζω το email μετά το ξέχασα τον κωδικό κολλάει με ένα κυκλάκι να γυρίζει. Μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό για το ίδιο τηλέφωνο;
-
Παράθεση από geotzia: “@dimathio ακόμη δεν υπάρχει aroma , το su το κάνεις install στο twrp(θα το βρείς στον εσωτερικό χώρο) και όσο γιά το χρόνο αναμονής με ανοικτή οθόνη θα το βρείς στο => Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια=>Χρόνος αδράνειας ” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εμείς θα πάρουμε το MIUI 10 (ANDROID 8);
-
Σε μένα δεν ήταν Άρωμα και δεν εγκαταστάθηκε ο superuser. Δεν βρίσκω τη ρύθμιση για το χρόνο αναμονής με ανοικτή οθόνη.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dimathio: “XTRV-ARΩMA 7.11.16. BETA ” Μάλλον έχεις την απλή XTRV και όχι την arΩma. Δες στο ποστ #279 τι πρέπει να βλέπεις. ”
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από dimathio: “Είμαι κάτοχος του Redmi Pro VIP μέλος, έχω περάσει όλες τις rom Αρωμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω λήψη με το ΟΤΑ. Με ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη αλλά ότα πατάω το κουμπί λήψη μου βγάζει το μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο. Έχω κάνει clear data την αναβάθμιση, φλασάρισα και το batch. Μπορείτε να με βοηθήσετε; ” Ποια rom εχει τώρα η συσκευή σου? @Cosmos Αν μπεις απο τον η/υ σου στο i.mi.com βλέπεις την συσκευη σου online ?? Sync κάνει η συσκευή σου?? ” XTR…
-
Είμαι κάτοχος του Redmi Pro VIP μέλος, έχω περάσει όλες τις rom Αρωμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω λήψη με το ΟΤΑ. Με ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη αλλά ότα πατάω το κουμπί λήψη μου βγάζει το μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο. Έχω κάνει clear data την αναβάθμιση, φλασάρισα και το batch. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
-
Με την Άρωμα rom δεν εγκατέστησα το άλμπουμ φωτογραφιών της MU και στην προσθήκη φωτογραφιών στις επαφές μου βγάζει το μήνυμα τι δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Τι μου προτείνετε;
-
Παράθεση από Mersey7: “OTA αν και έχω περάσει το patch εξακολουθεί να μου βγάζει μνμ ενημέρωσης για το patch, όπως επίσης δεν κάνει αναβάθμιση τελικά. Το link επίσης δεν δουλεύει για να κατεβάσω την rom. Redmi pro (omega) έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;; ” Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.
-
Καλημέρα. Είμαι VIP (REDMI PRO) ..7,10,12 αρωμα εχω την εγκατέστησα απο το λινκ για VIP .. δεν εχω ξανακανει ΟΤΑ update με το νεο συστημα... στην εφαρμογη μου βγαζει οτι ειμαι up to date!!! και δεν κατεβάζει.
-
Καλή επιτυχία!
-
Ψήφισα ως dimathio! Καλή Χρονιά!
-
Καλησπέρα σε όλους. Στο REDMI PRO Έχω δύο SIM. Υπάρχει τρόπος να γνωρίζω σε ποιο νούμερο απο τα δύο με καλεί κάποιος;