Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Δεν έχω την XTRV φίλε. Επίσης από τότε που το πήρα δεν δούλευαν τα δεδομένα απλά δεν με είχε πειράξει ως τώρα. Πλέον έχω την Chinese Dev ROM.

• Κάτι άλλο... Όταν ανοίγω τα data δεν ανοίγουν καθόλου. Δοκίμασα να σβήσω τα apn settings αλλά δεν δούλεψε. Ξέρει κανείς τι παίζει και αν φτιάχνεται?

• Τελικά δοκίμασα να το βάλω σε άλλη πρίζα και δουλεύει μια χαρά πάλι καλά

• Καλησπέρα! Είχα φλασάρει την [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20, αλλά δεν μου άρεσε και έβαλα την chinese dev για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Μόλις έβαλα όμως την ελληνική ρομ, το κινητό αργούσε πάρα πολύ να φορτίσει. Όταν άλλαξα τη ρομ είχε το ίδιο θέμα και δεν ξέρω αν το κινητό μου πεθαίνει ή αν είναι φυσιολογικό. Πάντως κάνει γύρω στη μια ώρα να φορτίσει 10-15%, ενώ πριν φόρτιζε φουλ γύρω στη μιάμιση ώρα

• Ευχαριστώ φίλε =============== Νοε 29th 2017, 4:53pm =============== Καλησπέρα και πάλι! Φλάσαρα τη ρομ που λέω πιο πάνω, δηλαδή την ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20 , δυστυχώς έχει bugs, αλλά το διάβασα μετά τo install. Λέτε να την αλλάξω, αν ναι ποια και μπορεί κάποιος να βάλει Λίνκολν για κάποιο ποστ για το πώς να κάνω unlock τον bootloader γιατί μου κλείδωσε? Επίσης, μια ακόμα ανησυχία, έβαλα το κινητό να φορτίζει το πρωί πριν φύγω, και γύρισα σπίτι 4 γύρω στ…

• Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να φλασάρω την [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi8-6.10.20 στο κινητό μου. Όλα πηγαν καλά μέχρι στιγμής, αλλά μόλις πάτησα το fastboot flash command μου βγάζει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46396/ Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ή αν είναι φυσιολογικό;