Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Εχω εγκαταστήσει την τελευταία rom αφού έχω περάσει απο την 5 2 17 όλες τις Rom μέχρι την 6 3 24 Για πρώτη φορά δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος Μήπως κάποιος γνωρίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως μπορώ να μεταφέρω τα apk σε sd Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mkasapidis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Όταν πατάς power button πάνω δεξιά βγάλει έναν κύκλο με τέσσερα φυλλαράκια, πάτα πάνω και μπες settings, από εκεί ρύθμισε τι θέλεις. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω περάσει την 6.2.25 σε Redmi note 2 Το πρόβλημα μου είναι το ότι δεν μπορώ να βάλω την ταπετσαρία που θέλω Δεν μου βγάζει και την προεπισκόπηση Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tamtam: “Παράθεση από makis1024: “Ενεργοποίησε το usb debugging από developer options, που για να τα κάνεις ορατά πρέπει να πατήσεις 8 φορές την miui version που θα βρείς στο settings, about phone (τέρμα κάτω), miui version. Πας πίσω aditional settings, developer options και ενεργοποιείς το usb debugging. ” ανοιχτο είναι αλλα δεν το βλεπει” Και σε μένα με windows 7 δεν το βλέπει το REDMI NOTE 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “GR_Macedon περίμενε, δεν σου είπε ότι έκανε καθαρή εγκατάσταση, μπορεί να του ήρθε έτσι. Δεν ξέρουμε πως του την πέρασαν. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Έτσι ήρθε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ

• Εχω το REDMI NOTE 2 εδώ και ένα μήνα με την GTV 5.12.17/Developer Θέλω να περάσω την GTV 6.2 18 Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις του τηλεφώνου?

• Eυχαριστώ