Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
angbass - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Τελικά πήρα το ρίσκο και κατάφερα να περάσω την China Developer (V6.4.14).Αρχικά είχα κολήσει στο βήμα που περνάμε την ρομ και μου έβγαζε έρορ αλλά στην Global Dev (V6.3.31) έκδοση.Με το που έβαλα την άλλη την δέχτηκε αμέσως.Νομίζω ότι ή Global Dev V6.3.31 δεν φλασάρεται έτσι η εγώ δεν έκανα κάτι καλά. Αυτή που έχω τώρα έχει αρκετές κινέζικες εφαρμογές αλλά είναι προσωρινή μέχρι να ρθουν οι κωδικοί για ξεκλείδωμα. Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
angbass - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈχω κάποια εμπειρία με υπολογιστές αλλά με τα λίγα Αγγλικά που ξέρω φοβάμαι μην το μπρικάρο είναι και καινούργιο εργαλείο.Ευχαριστώ όπως και να χει.
-
angbass - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά.Μόλις παρέλαβα το note 3 pro.Έχει την έκδοση κινεζικη 7.1.9.0.0 LHOCNCL και θέλω να περάσω την Global Dev (V6.3.31),έτσι ώστε να μπορώ και να ξεκλειδώσω μόλις έρθει η έγκριση.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω Αγγλικά,έχει κάποιο Ελληνικό οδηγό.Ευχαριστώ.