Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
Αυτή κάνει όλη την δουλειά.
-
Γειά σας και από μένα, περάστηκε σε mido όλα καλά, με έκανε μια μαγκιά με τις επαφές αλλά το διόρθωσα εύκολα. Η διαχείριση μπαταρίας δεν παίζετε, με βαριά χρήση όπως πάντα, σε μια μέρα η μπαταρία έπεσε στο 50%. Μια ερώτηση, το mido θα πάρει Android 8?
-
[MIUI Fan Site Awards 2017] Ζωντανή κλήρωση ενός RedMi 5 για όσους μας ψήφισαν στον διαγωνισμό.
ΜήνυμαΕγω και μόνος μου να έτρεχα πάλι δεύτερος θα έβγαινα, οπότε που τέτοια τύχη να το κέρδιζα. Καλορίζικο στον τυχερό.
-
Γειά και από μένα. Περαστηκε στο mido πριν μια ώρα με wipe μόνο τα chace, όλα καλά, αλλά... 1) που είναι το remote? οεο 2) ενώ επέλεξα να μη εγκατασταθουν browser mail mi drop συλλογή αυτά με έγραψαν και εγκατασταθηκαν. 3) σε 15 λεπτα η μπαταρία από 48% πήγε 37% με ανοιχτό fb messenger και το forum. Θα έχει και συνέχεια...
-
Καταργουν λεει τα καλαμακια...να δω τι θα τρωτε εκει κατω
-
Total bricked redmi 4 pro
ΜήνυμαΦίλε @petran64 επειδή βλέπω παιδεύεσαι καιρό και είσαι από Θεσσαλονίκη, αν δεν καταφέρεις κάτι πετάξου μέχρι τον Εύοσμο να το δει και να το φτιάξει ο @GR_Macedon, είναι τσακαλακος σε αυτά.
-
Χρόνια πολλά σε όλους, Χριστός ανέστη.
-
Παιδια φρεσκα νεα, εκει που ετοιμαστικα να κανω την κηδεια του κινητου μου και να παω γιαλλα, τσουπ... ζωντανεψε,αυτα δεν γινωντε. Και ομως, ο παλικαρος ο Σακης απο το Qubestores παρολο που παιδευτικε το εφτιαξε, μου εξιγησε πως τα καταφερε αλλα εγω τα ακουγα κινεζικα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο τον Σακη που με βοηθησε και με γλητωσε απο τα εξοδα αγορας νεου κινητου. Τωρα θα περναω τις Rom καθε μερα αν ξαναστραβωση ξερω που θα τον βρω.