Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Root MI4

dkmtb - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Μετά το δικαιώματα, δε λέει πουθενά προνόμια root, παρά μόνο αυτόματη έναρξη και δικαιώματα.. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Root MI4

dkmtb - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Έχω την τελευταία stable στο mi4, αλλά ενώ προσπαθώ να εγκαταστήσω το xposed framework μου βγάζει ότι δεν είμαι root.. Τι πρέπει να κάνω? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dkmtb: “Παράθεση από dkmtb: “Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?” Δυστυχώς μου το ξαναεκανε και κάτι πρέπει να κάνω.. Λέτε να έφταιγε που όταν έβαλα τη ρομ έκανα wipe cache και όχι full? Αν έκανα full θα έπρεπε να τα κατεβάσω και στήσω όλα από την αρχή?” Παιδιά δυστυχώς υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν ακούω τίποτα όταν μου τηλεφωνουν.. Ακόμα και αφού έκανα full wipe και ξαναπερα…

• Παράθεση από dkmtb: “Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?” Δυστυχώς μου το ξαναεκανε και κάτι πρέπει να κάνω.. Λέτε να έφταιγε που όταν έβαλα τη ρομ έκανα wipe cache και όχι full? Αν έκανα full θα έπρεπε να τα κατεβάσω και στήσω όλα από την αρχή?

• 3 γραμμες να φταιγαν μαζεμενες?? 2 διαφορετικα κινητα και ενα σταθερο... το φορτιζω σβηστο τωρα και θα δω το βραδυ τι γινεται.. ελπιζω να μη ξανακουσετε νεα στο θεμα μου.. και το βραδυ θελω να προτεινω κ μαλλον να κανω κ το νταραβερι κιολας, για δυο κολλητους να αποκτησουν την ιδια καταπληκτικη συσκευη!

• Την έβαλα και γω χθες, όλα καλά πάνε, αλλά σήμερα σε 3 κλήσεις που με πήραν, δεν ακουγόταν τίποτα.. Σε κάποιες άλλες ήταν εντάξει.. Ξέρουμε κάτι?

• Ναι, την ελληνική έχω.. Αν εννοείς τη διαδικασία εργαλεία - αντίγραφα, την έχω ήδη κάνει!

• Πώς το κάνω αυτό κ πως επαναφέρω τη παλιά αν χρειαστεί? Είχα βάλει μια v6 προ καιρού αλλά δεν είδα καμιά βελτίωση τότε πέρα από καλύτερη διαχείριση μνήμης, που κ πάλι δε με ωφέλησε πουθενά..

• Κάποιος που γνωρίζει συγκεκριμένα αυτό που ρωτάω..?

• Ποια rom προτεινετε για το Mi3 αυτη τη στιγμη με τα λιγοτερα προβληματα, οσοι εχετε δοκιμασει και τις δυο? την 4.11.14 η' την stable?

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ευτυχως καποια στιγμη επιασε το up+power και μπηκα στο μενου κ εκανα wipe και ολα κομπλε, εκτος απο το οτι τα αντιγραφα που ειχα δημιουργησει χαθηκαν, αφου δεν τα ειχα αποθηκευσει και στο pc.. οποτε παλι ολα απο την αρχη..

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τελικα βρηκα την επιλογη update στην v6 και πηγα στην 3.13 stable που την ειχα μεσα στο φακελο downloaded rom ως update και την περασα.. τωρα ομως το τηλεφωνο δε δουλευει κανονικα.. κανει επανεκκινησεις συνεχως, δε πιανει σημα, δε σβηνει η οθονη του ποτε ουτε με το power button, δε μπαινει στο γνωστο μενου με το συνδυασμο πληκτρων up+power, και τελος δεν το βλεπει ο υπολογιστης οταν το συνδεω, που δοκιμασα για να ξαναγυρνουσα στην v6 αφου τα εκανα σκ@τ@.... Παρακαλω πολυ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ !!!

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από dkmtb: “πηγα και γω στη v6 αλλα απογοητευτηκα απο πολλα κ διαφορα και θελω να γυρισω πισω.. ειχα μια που τη λεγαν stable 3.13 ... το μονο θεμα μου εκει ηταν η οχι καλη εναλλαγη απο 2G σε 3G στο αυτοματο.. λυθηκε αργοτερα σε καμια παρομοια με αυτη που ειχα? αν ναι, παρακαλω ενα λινκ να τη κατεβασω, αλλιως παρακαλω τον συνδεσμο της 3.13 γιατι δε μπορω να το βρω..” λοιπον, ευχαριστω τη κατεβασα αλλα δε μπορω να τη βαλω τωρα καθως το μενου της v6 ειναι διαφορετικο! παταω στις ''ρυθμισει…

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

πηγα και γω στη v6 αλλα απογοητευτηκα απο πολλα κ διαφορα και θελω να γυρισω πισω.. ειχα μια που τη λεγαν stable 3.13 ... το μονο θεμα μου εκει ηταν η οχι καλη εναλλαγη απο 2G σε 3G στο αυτοματο.. λυθηκε αργοτερα σε καμια παρομοια με αυτη που ειχα? αν ναι, παρακαλω ενα λινκ να τη κατεβασω, αλλιως παρακαλω τον συνδεσμο της 3.13 γιατι δε μπορω να το βρω..

• Παιδια ποτε να περιμενουμε σταθερη εκδοση της v6 για το Μι3 ???

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γιατι αραγε δεν εχω καμια απαντηση? μηπως επρεπε να το ειχα ποσταρει αλλου για να το δουν αυτοι που γνωριζουν?? στο αλλο φορουμ παντως καποιος απαντησε οτι ειναι γνωστο προβλημα κ δυστυχως πρεπει να χρησιμοποιω τον μπακαλιστικο τροπο του να αλλαζω καθε τοσο ρυθμιση αναλογα αν θελω κυριως να σερφαρω η' να εχω καλο σημα για κλησεις!!! αν ειναι δυνατον τετοια τηλεφωναρα να εχει τετοιο γελοιο θεμα που ηταν λυμενο μεχρι κ στο Jiayu που ειχα... ειναι της ρομ θεμα? θα επιλυθει συντομα??

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ας πάμε σε σοβαρότερα προβλήματα.. Στα προτιμωμενα δίκτυα, αν επιλέξω "προτιμήστε τα δίκτυα 3g", τότε με ανοιχτά δεδομένα δε μεταπηδά πότε σε 3g ενώ πιάνει στη περιοχή.. Αν επιλέξω "μόνο δίκτυα 3g", τότε πάει καλά στο ίντερνετ με τα δεδομένα αλλά μες στο σπίτι πχ δεν έχει το ίδιο καλό σήμα της προηγούμενης ρύθμισης..

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

εβαλα αυτο εδω χθες -πολυ καλη ποιοτητα κ συσκευασια μεταλλικη!- αλλα δε πολυπετυχα την εφαρμογη του λογο λαθους μου.. την εβγαλα 2 φορες με αποτελεσμα στην 3η εγκατασταση, η γωνια κατω δεξια που σηκωνα για να τη βγαλω, να εχει στραβωσει ισως ελαφρως κ να μαζευει λιγο αερα.. προτεινεται κατι για αυτη τη περιπτωση ωστε να μεινει 'κολλημενη' κατω κ να φαινεται κομπλε οπως το υπολοιπο??? New Der 0 2D 9H Tempered Glass Screen Protector Film Guard for Xiaomi 3 MI3 M3 | eBay

• xiaomi mi3

dkmtb - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ποιες όμως είναι οι εφαρμογές που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του τηλεφώνου και δε πρέπει να πειραχτουν?