Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Μήνυμα1 Καλησπέρα παιδιά. Στις τελευταίες εκδόσεις ρομ δεν γίνεται η προειδοποίηση των μηνυμάτων. Πάω στις ρυθμίσεις για να τα εμφανίζει και μου λέει ότι στη λειτουργία επισκέπτη δεν επιτρέπεται η προεσκοπιση των μηνυμάτων. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Τέλος πως διορθώνεται;
-
Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται;[procontra][/procontra] Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Spy767: “Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται; ” Βάλε την συσκευή που έχεις στο προφίλ σου ” Done . Νόμιζα ότι το είχα προσθέσει
-
Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται;
-
Καλημέρα έχω το redmi note 3 pro. Είδα που λέτε στο άρθρο για το super user ότι πρέπει να μη το εγκαταστήσω από την αρχή αλλά ξεχωριστά. Σε αυτή τη ρομ είναι κομπλέ το super user η πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά;
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Spy767 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔηλαδή η αναβάθμιση δεν γίνεται απλά μέσω update της νέας rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά όλα κομπλέ με την μπαταρία αλλά τώρα παρατηρώ θέμα με τα Led της ειδοποίησης. Δεν ανάβουν όταν παίρνω κάποια ειδοποίηση. Έχει εμφανιστεί σε κάποιον άλλον; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@Spy767, ίσως να έχεις θέμα με κάποια εφαρμογή, δοκίμασε να κατεβάσεις το GSam Battery Monitor και δες στο "App usage " ποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρία.” Τώρα εμφανίστηκε το θέμα. Παλιότερα δεν είχα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
8e51fe3f36c70a5e9c22aced959746a8.jpg Παιδιά και στην προηγούμενη έκδοση αλλά και σε αυτή μου εμφανίζει πάλι πρόβλημα στη μπαταρία. Με 3-4 φορτώσεις θα φύγει ή είναι bug? Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hidden albums
ΜήνυμαΠαιδιά help! Έκανα απόκρυψη κάτι φωτογραφίες και δε μπορώ να τις βρω. Πάω στο file Explorer και σέρνω προς τα κάτω και όταν μου βγάζει τα Hidden files οι φωτογραφίες δεν είναι εκεί; έχει κανένας ιδέα πάνω στο θέμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα έβαλα αυτή τη ROM στο redmi note 3 pro αλλά έχω πάλι θέμα με το finger point. Όταν πατάω στο finger point με πετάει. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά κάτι άσχετο. Όταν μου στέλνουν μήνυμα στο messenger, viber και what's app στο notification bar μου εμφανίζει το τελευταίο μήνυμα και όχι όλα τα μηνύματα. Προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν. Στο redmi note 3g που είχα μου εμφανίζε όλα τα μηνύματα. Ξέρει κανένας πως να το ρυθμίσω; ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κανένας άλλος θέμα με το finger point? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έβαλα κι εγώ σήμερα αλλά το πρόβλημα με το finger point δεν διορθώθηκε (redmi note 3 pro) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Project_P Τζίφος φίλε δεν άλλαξε κάτι το media της μπαταρίας είναι σε χαμηλά επίπεδα ακόμα (23%) Αλλα όσο έχω ανοιχτό το κινητό μπορεί να ανέβει. Αν μείνει εκεί θα περιμένω την νέα developer που είδα ότι έχει φτιάξει το θέμα με το αποτύπωμα η θα βάλω την stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
Spy767 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “@Spy767 Για αρχη μπες παλι στο TWRP (κλεισε κινητο και μετα Vol+ & Power) και πηγαινε κανε Wipe Cache / Wipe Dalvik και μετα reboot. Τσεκαρε μετα παλι το fingerprint και κοιτα και αν εστρωσε το θεμα με την μπαταρια. Αν δεν εχουν στρωσει μαλλον θα θελει πιο 'ριζικη' διορθωση.” Λέω να βάλω την stable μπας και νιώσει η μπαταρία. Εσύ τι λες; Η να δοκιμάσω πρώτα το wipe που μου προτείνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk