Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.

• RE:

Spy767 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@Spy767 Αν θες διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου, έχει δηλώσει το Redmi note αλλά αναφέρεσαι στο Redmi Note 3 pro, είναι διαφορετικές συσκευές :)” Ναι παλιά είχα το redmi note και πρόσφατα πήρα το 3 pro (το redmi note το έχω ακόμα) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Miui 7

Spy767 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ πως σου φαίνεται το miui 7 στο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Spy767 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Καταρχην μην κανετε μεγαλα quote ζαλιζομαστε μετα τα κρασια, μπυρες και ψητα που εχουμε φαει @Spy767 Χαιρομαι που ξεπερασες το βασικα προβλημα και εβαλες την ROM. Τωρα για το δαχτυλικο, γυρισε παλι το κινητο στα αγγλικα και πηγαινε να βαλεις κλειδωμα με κωδικο ή pin. Θα σε ρωτησει αν θελεις να διαγραψεις ολα τα αποθηκευμενα δαχτυλικα. Σβηστα ολα και ενω ειναι ακομα στα αγγλικα πηγαινε και ξαναδοκιμασε να τα περασεις. Σε περιπτωση που σου κανει κολπα και δεν τα περναει κα…

• Miui 7

Spy767 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Δοκιμασε κανενας την καινουρια ρομ για το xiaomi redmi note 3g; xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_Stable-V7.2.1.0 Το ειχα βαλει παλια και ειχε κολλησει; Το εχει δοκιμασει κανενας; Ειμαι ακομα με την 5.2.10. Αν υπαρχει καποιος που δοκιμασε την καινουρια ας μου απαντησει. Ευχαριστω

• RE: RE: RE:

Spy767 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από tsigpan: “ Και γιατί δεν αλλάζεις την γλώσσα από τις ρυθμίσεις σε Αγγλικά, σεταρεις το δάκτυλ. αποτύπωμα και ξαναγυρνάς σε Ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έκανα δεν γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Spy767 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από Spy767: “Παράθεση από Project_P: “@Spy767 Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP ” Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια Φίλε μου αποκλείεται να υπάρχει θέμα με το αποτύπωμα.Μόλις κάνεις το…

• Παράθεση από Project_P: “@Spy767 Αμα κρατησεις Vol+ & Power button λογικα θα σε ξαναβγαλει σε TWRP. Aν οχι, κανε την διαδικασια απο την αρχη με την συσκευη συνδεδεμενη με adb οπως λεει ο οδηγος για να ξαναφλασαρεις την TWRP” Ειχαμε επιτυχια! Περασα κανονικα την ελληνικη ρομ. Με μια πρωτη ματια ολα καλα. Αν και απο οτι ειδα εχω ενα θεμα με το δακτυλικο αποτυπωμα αλλα ειναι λεπτομερια

• 1 Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM. 2 Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery RN3_kenzo.img 3 Μετά θα Κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο Volume UP και θα δώσετε την εντολή fastboot reboot. 4 Όσο κρατάτε πατημένο το Volume UP το τηλέφωνο θα μπει κατευθείαν στο TWRP Recovery. 5 Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να απο…

• RE:

Spy767 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Κάνε λίγο υπομονή και μόλις περάσεις την ελληνική ρομ μάλλον θα διορθωθούν. Βλέπεις κι εσύ ότι την μπαταρία την τρώνε το media server και το media που δεν ξέρω καν τι είναι, δεν τις έχω δει στο δικό μου κινητό να τρέχουν. Redmi Note 2 Rom 7.2.3” Φίλε δες εδώ. Εδώ και δύο μέρες έχω λάβει από την xiaomi έγκριση για unlock και όταν ανοιγω το mi unlock μου λέει δεν υποστηριζεται. Wtf? f4429f1d33dabf5049603c27a331e02a.jpgf6c3d13131fcb0f716a4446cbbe9380b.jpg Sent from my Redmi No…

• Παιδιά εγώ όταν πήρα το κινητό μέσα σε 6 ώρες έχει σωθεί η μπαταρία. Και το πιο ανεξηγητο είναι ότι και όταν δεν το χρησιμοποιώ (όταν είναι κλειστή η οθόνη) πέφτει με τον ίδιο ρυθμό. Άλλαξα τη ρομ και έβαλα την κινεζική μέχρι να μου ξεκλειδωθει ο bootloader. Έχει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή να αρχίσω να ανησυχώ για τη μπαταρία του κινητού μου; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk c982e6a9cf9b90c91b727ce4a427a3ad.jpg

• Παράθεση από lallasgr: “Το restore εννοείς ότι δεν σου κάνει? Που το είχες κάνει το backup? Στο Mi Account? Όταν συνδέεις το λογαριασμό σε ρωτάει αν θες να κάνεις το restore ή όχι!!” Το restore μου το εκανε αλλα μονο στα αρχεια στις εφαρμογες οχι αυτο εννοω

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι κομπλέ θα είσαι αλλά μπορείς και σε αυτή να βάλεις τα gapps εύκολα και γρήγορα..Υπάρχει οδηγός στους οδηγούς του σάιτ! :)” Οκ τοτε αφηνω αυτη τη ρομ και περναω τα gapps και μετα περιμενω να μου ξεκλειδωσουν τον bootloader για να περασω την ελληνικη ρομ. Κατι τελευταιο ειχα κανει back up αλλα δεν μου περναει τις εφαρμογες. Πρεπει να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες και να περασω τα google apps και μετα θα μου κανει το back up πως το ειχα;

• Παράθεση από lallasgr: “Τι εννοείς πάλι? Έχεις κάνει αίτηση?” εχω κανει αιτηση ναι, αλλα περιμενω. νομιζα οτι παιρνοντας αυτη τη ρομ την κινεζικη που γραφεςι θα ξεκλειδωσει ο bootloader. Και τωρα δεν εχω το playstore. Αν περασω την global developer θα ειμα ι ενταξει;

• Παράθεση από lallasgr: “@Spy767 το γράφω ξεκάθαρα με τα πορτοκαλί γράμματα: Έχει αναφερθεί ότι η διαδικασία δουλεύει και σε Windows x86 αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να brickάρει η συσκευή γιαυτό το λόγο δεν το συνιστώ να προχωρήσεις αν δεν έχεις x64 windows. Μπορείς άνετα να δοκιμάσεις αλλά αν brickάρει το κινητό το επόμενο βήμα είναι να βρεις x64 για να μπορέσεις να φλασάρεις με επιτυχία. Υπάρχουν παιδιά από το φόρουμ που φλασάρανε κανονικά σε χ86 Windows χωρίς πρόβλημα αλλά το ποσοστό αποτυχ…

• x86 windows

Spy767 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

εγω που εχω χ86 windows?

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από Spy767: “Παιδια εκτος απο το ξεκλειδωμα του bootlaoder (περιμενω εγκριση στην αδεια ξεκλειδωματος) εχω μεγαλο προβλημα στην μπαταρια. Το ειχα 100% το πρωι και στις 15.00 εκλεισε απο μπαταρια χωρις τρελη χρηση. Φταει η μπαταρια η φταει η συγκεκριμενη ρομ. Τελος επειδη δεν ειναι root δεν μπορω να κλεισω τα autoruns με αποτελεσμα να τρεχουν απο πισω οι εφαρμογες, μηπως φταιει αυτο; Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μου απαντησει. Ευχαριστω ” Δωσε παραπανω πλ…

• Παιδια εκτος απο το ξεκλειδωμα του bootlaoder (περιμενω εγκριση στην αδεια ξεκλειδωματος) εχω μεγαλο προβλημα στην μπαταρια. Το ειχα 100% το πρωι και στις 15.00 εκλεισε απο μπαταρια χωρις τρελη χρηση. Φταει η μπαταρια η φταει η συγκεκριμενη ρομ. Τελος επειδη δεν ειναι root δεν μπορω να κλεισω τα autoruns με αποτελεσμα να τρεχουν απο πισω οι εφαρμογες, μηπως φταιει αυτο; Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μου απαντησει. Ευχαριστω

• Καλησπερα παιδια, αγορασα το redmi note 3 pro (ειχα το redmi note 3g) και εχω προβλημα στο πως να περασω την ελληνικη ρομ. Μπορει να με βοηθησει καποιος; Ευχαριστω εκ των προτερων

• Εχω το Redmi Note 1 3g. Περασα την ρομ 7.2.1 stable και δεν ανοιγει καν; το εχει δοκιμασει κανεις αλλος; Τι πρεπει να κανω για να ξανα ανοιξει;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Spy767: “Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια; ” Διάβασε από εδώ => [Ενημέρωση 6-1-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! και κάτω... Όσο έχεις ενεργό TWRP recovery, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αν βρεις την παλιά ROM στην συσκευή σου κάνε την Flash.. ”…