Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Εγω εχω το redmi note 3g. Μου εγραψε fail και δεν ανοιγει το κινητο. Μπηκα recovery αλλα προσπαθω να κανω install αλλη ρομ και λεει fail παλι. Oyte factory reset γινεται. Ολο failed μου βγαζει. Τι μπορω να κανω παιδια;
-
Παράθεση από caeser: “Τι εννοείς δεν στο βγάζει το μήνυμα? Δεν σου έρχεται το μήνυμα καθόλου ή πρέπει εσύ να ανοίξεις την εφαρμογή για να δεις το μήνυμα?” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Spy767: “Παιδια εχω το redmi note 2. εβαλα την ρομ 5.9.18 Κατεβασα το facebook και το messenger αλλα το messenger δεν λειτουργει. Δηλαδη οταν μου ερχεται καποιο μηνυμα δεν μου το βγαζει και οταν παταω καποιον στο τσατ δεν μου βγαζει να του μιλησω. Εχει γινει και σε αλλους;” Τι εννοείς δεν στο βγάζει το μήνυμα…
-
Παιδια εχω το redmi note 2. εβαλα την ρομ 5.9.18 Κατεβασα το facebook και το messenger αλλα το messenger δεν λειτουργει. Δηλαδη οταν μου ερχεται καποιο μηνυμα δεν μου το βγαζει και οταν παταω καποιον στο τσατ δεν μου βγαζει να του μιλησω. Εχει γινει και σε αλλους;
-
Για το Redmi note 2 δεν εχει βγει stable?
-
Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμυσεις χωρις να μπω στο κινητο πως γινεται; Γιατ εψαξα και ο τροπος που βρηκα ειναι μονο μεσα απο το κινητο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπερα στο ρεκοβερι μπορειτε να βγαλετε και εναν οδηγο σε κινεζικη εκδοση το ρεντμι νοτ 3g θα παρει αυτην την εκδοση η θα περιμενουμε?” Όλες οι συσκευές θα πάρουν update σταδιακά από σήμερα, άρα και το RedMi Note 3G Παράθεση από Spy767: “Παιδια μια μικρη βοηθεια. Εβαλα αυτη τη ρομ χωρις να δω οτι ειναι developer, μετα εβαλα την stable αλλα μολις την εβαλε το κινητο δεν ανοιγει. Παω στο recovery αλλα μου τα βγαζει στα κινεζικα. Τι μπορω να κα…
-
Παιδια μια μικρη βοηθεια. Εβαλα αυτη τη ρομ χωρις να δω οτι ειναι developer, μετα εβαλα την stable αλλα μολις την εβαλε το κινητο δεν ανοιγει. Παω στο recovery αλλα μου τα βγαζει στα κινεζικα. Τι μπορω να κανω για να το ανοιξω; Εχω το Redmi note 3g ευχαριστω
-
Μεταφορα εφαρμογων στην SD
Spy767 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ
-
Spy767 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστω για την απαντηση. Το εχω κοιταξει αυτο απλα ηθελα να δω αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος μεσα απο το κινητο πχ. Εχω το Redmi note
-
Spy767 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα στα παιδια της ομαδας. Δεν μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες μου στην καρτα SD. Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει; Ευχαριστω εκ των προτερων