Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 296.
-
Δεν έβαλα την 7.3.5.0 και γλύτωσα Απο χτες το βράδυ πάντως μετά που έπιασα το κινητό αφού φορτισε, το 4G χαροπαλευει και το βλέπω να γυρίζει αυτόματα σε 3G με μια μπάρα το πολύ ενώ μέσα στο σπίτι είχα πάντα φουλ σήμα στο 4G. Τώρα φταίει η Cosmote, φταίει κάτι άλλο δεν ξέρω. Καμία ιδέα κάνεις; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ποιο NFC ρε παιδιά;;;; Έχει NFC το RN3;;;;; from my RN3 pro” Ποιος μίλησε για NFC? Χρειάζεσαι οφθαλμιατρο!! Καταλαθος το έγραψα, διάβαζα ένα post για το Mi5 και κόλλησε το μυαλό μου haha. Το έσβησα! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Παράθεση από mrzoid: “7.3.5 Global Stable, ready for download... Απλά fixes είναι αλλά για να δούμε.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Σου εμφάνισε τίποτα περίεργο; Διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ότι αφαίρεσαν την επιλογή για LTE από τις ρυθμίσεις. Εν το μεταξύ μετά από 1 μήνα, έχουν τόσα πιο σοβαρά bugs να ασχοληθούν (σύμφωνα πάντα με τα reports στο en.xiaomi) και στέλνουν ΟΤΑ για να διορθώσουν χαζομάρες (βλ. Fixed a bug that sometimes you couldn't capture a photo with the fingerprint se…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Φίλε @DrSaG Επίσης άλλη μια λάθος συμπεριφορά είναι όταν κάποιος αναφέρει κάποιο bug ή την δυσαρέσκειά του σε κάτι του την πέφτουν μερικοί λες και έχουν μετοχές στην xiaomi, πιστεύω μια συζήτηση πρέπει να είναι σφαιρική.” Κατάλαβες ότι από αυτά που έγραψα πως είμαι crazy XiaomiFanBoy #Belieber και σας την λέω επειδή είπατε κακό λόγο για το κινητό; Ίσα ίσα αν διαβάσεις τα replies μου σε αυτό το ποστ θα δεις ότι πάρα πολλές φορές έχω γράψει τα προβλήματα που μου εμφανίζει το …
-
Καλησπέρα! Να σας πω λίγα πράγματα σχετικά με την ελληνική ρομ και το θέμα της αυτονομίας. Οι συνάδελφοι που κανουν release μια νέα έκδοση της ελληνικής rom δεν δημιουργούν από το μηδέν OS αλλά επεξεργαζονται τα αρχεία που παίρνουν. Οπότε το να τους κραζετε (με καλό λόγο πάντα) επειδή η ρομ πλέον σας ριμαζει την μπαταρία είναι ανούσιο. Είναι σαν να πηγαίνεις το αμάξι σου στο συνεργείο για service και να βριζεις τον μηχανικό επειδή το Seat σου έχει ελλατωματικο μπεκ ψεκασμού βενζίνης από τον κατα…
-
@pavlidisc Μετα την 7.3.5 Global stable η μπαταρία έπεσε δραματικά. Πλέον είμαι στις 4.5-6 ώρες SoT με το ζόρι ενώ με την 7.2.3.0 έπιασα 9 ώρες για πλάκα. Δεν έχω χρόνο να βάλω την ελληνική τώρα να την δοκιμάσω Έχει βρει κανείς λύση για την οθόνη που κλείνει κατα την κλήση; Πιάνει ο αισθητήρας, κλείνει η οθόνη για εξοικονόμηση αλλά μετά μόλις τερματίσω την κλήση δεν ξανά ανοίγει και πρέπει να την ξεκλειδωσω. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από DrSaG: “Όταν λέτε σούπερ ουαου φωτογραφίες βγάζει τι εννοείται; Με τι μέτρο σύγκρισης; ” Να πω πως δεν σου γράφει ποιο κινητό είχε πριν και τι κινητό έχει η αδερφή του θα βγω ψεύτης Να πω πάλι πως δεν έγραψε 10 γραμμές το παλλικάρι για το τι εννοεί καλές πάλι θα πω ψέμα Σκέφτηκα να σου ξαναβάλω από κάτω το ποστ του αλλά θα ήμουν κακός... :D” Έλα κακός δεν είσαι ούτε θα γίνεις (μην αλλάξεις, έτσι σε γνώρισα στο φόρουμ και έτσι πρέπει να μείνεις χαχα). Ξέρω ότ…
-
Όταν λέτε σούπερ ουαου φωτογραφίες βγάζει τι εννοείται; Με τι μέτρο σύγκρισης; Αν το προηγούμενο κινητό σας ήταν Τ68i τότε λογικό να τις θεωρείται ΣΟΥΠΕΡ αυτές του RN3. Δεν ζήτησε κάνεις επαγγελματικες φώτο, ένα απλό auto focus και μια νορμάλ ποιότητα ζητάμε οι περισσότεροι. Τέλος, θα συμφωνήσω με τον @Dante ότι σε κάθε update όλο και κάτι θα χειροτερεψει. Ναι μιλάμε για 200 ευρώ κινητό όχι για 700, δέχομαι τα προβλήματα του αλλά όταν διαβάζω πως οι φωτογραφίες του είναι εκπληκτικές μου κάθεται …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από referravag: “@hoyas συγνώμη κιόλας αλλά πάντα με φορτισμένη συσκευή τρέχουμε τα benchmarks... Είναι πολύ λογικό να ρίχνει τις λειτουργίες του το τηλέφωνο με λίγη μπαταρία ώστε να εξοικονομεί και δεν αποκλείεται να έχει υλοποιήσει κάτι τέτοιο η Xiaomi... Μια χαρά είναι το antutu. Αν δεν σε πείθει τρέξε benchmark σε Matlab. :)” Είπες την αγαπημένη μου λέξη... Matlab. Έχεις καταφέρει Data acquisition από τα sensors του κινητού; Με Samsung το έκανα συνέχεια αλλά με το RN3 δεν δίνει feed…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “μπορεί να μην έχει qc3 ή 2 αλλά με έναν φορτιστή 2Α + δεν φορτίζει και αργά” Δεν έχεις δει τότε φόρτιση με Fast Charging :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Υπάρχει τρόπος το κινητό να ΜΗΝ φορτίζει όταν το συνδέουμε στον υπολογιστή;” Όχι, η θύρα βγάζει πάντα ρεύμα. Χωρίς ρεύμα δεν θα μπορούσες να μεταφέρεις δεδομένα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk