Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 296.
-
Παράθεση από pillopoulos: “Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη σημερινή stable που βγήκε για τη συσκευή μας (ελπίζοντας να μην είμαι off-topic), υπάρχει κάπου να δούμε το changelog απο την προηγούμενη ρομ,σε αυτή; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην 7.2.3.0 βάλανε 2-3 πραγματα μονο. Αναλυτικά: 1) New - Take photos using fingerprint scanner (04-25) 2) Optimization - IR stability (04-28) 3) Fix - Issues with incoming calls in some cases (04-25) Να σου πω την αλήθεια δεν πολυ …
-
Δοκίμασε να γυρίσεις το WiFi σε 5Ghz μήπως δώσει παραπάνω, γιατί έχουν αναφέρει στο αγγλικό φόρουμ πρόβλημα του WiFi στα 5Ghz με αποτέλεσμα ενώ είναι στο αυτόματο το κινητό να παραμένει στα 2.4Ghz και να μην παίρνει 5 εφόσον το ρουτερ τα υποστηρίζει(στην αναφορά του bug αναφέρουν πως οπότε γυρίζει στα 5Ghz manual τρώει συνεχόμενα disconnect) . Κάνε ένα κόπο αν μπορείς και ποσταρε ένα screenshot αν αλλάξει κάτι. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν κάνω αίτηση για unlock και την αφήσω απλά έτσι να υπάρχει, αν έχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια; Δεν ψήνομαι να φλασάρω πάλι απο την αρχή μονο και μόνο για να κάνω unlock τον BL απλά θέλω να την έχω μήπως καμιά μέρα μου την δώσει και βάλω την ελληνική ρομ (γιατί δεν με βλέπω να αντέχω και πολύ με την global "stable")
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ponaei8anasi: “Σχετικα με το δικο μου θεμα ολα καλα και δουλευει κομπλε το 4G μιας ειχε θεμα η nano sim με τον adapter. Πηρα μια micro και ολα αψογα. Ετρεξα και speedtest και ενω στους server ote/cosmote μου εβγαλε 18 down και 12 up στον grnet εβγαλα 59και 22. Γιατι τοσο χαοτικες διαφορες; ” Η nanosim σου δεν έχει θέμα απλά στο socket της Nanosim δεν υποστηρίζει 4G ή γενικά κάτι παίζει τέλος πάντων με εκείνη την υποδοχή. Όσο για τα ακουστικά που λέτε ότι δοκιμάζετε, δεν είπα πουθενά…
-
Παράθεση από coolgreek: “Για κοιτάξτε και αυτή και πείτε μου (Γιατί από το κινητό φαίνεται ωραία). HDR, με την Ελληνική stable Rom, όλα auto... flic.kr/p/GYVe7S Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει όντως το τριαντάφυλλο τόσο έντονο κόκκινο χρώμα; Ευτυχώς δεν το είδε η μάνα μου γιατί θα με έβαζε να σε ρωτήσω από που το πήρες Εξαιρετικά καλή η φώτο, γενικά σε καλό φωτισμό έχει πολύ καλή ανάλυση η κάμερα αλλά σε χαμηλό τα πίνει άσχημα. (Συγγνώμη πέρασαν 3 ώρες χωρίς να γ…
-
Συμφωνώ μαζί σου @lallasgr και έχουμε μιλήσει στο chat πολλές φορές για διάφορα θέματα. Δεν έγραψα ποτέ ότι έχω πρόβλημα με επεξεργαστή, lag spikes, VGA, RAM κτλ που πραγματικά θερίζουν αλλά ασχολούμαι εδώ και 2 εβδομάδες με 3 προβλήματα που έχω. Δεν δημιουργώ καινούργια από το μυαλό μου. Για τις ταχύτητες 4G και για τα ακουστικά που μόλις τα βγάζω παίζουν μουσική αναφέρομαι ξανά και ξανά. Βασικά συμμετέχω και αναφέρω καινούργια αποτελέσματα όπως εχτές που έγραψα ότι δοκίμασα το 4G σε Θεσσαλονίκ…
-
Τέλειες οι φωτογραφίες που έβγαλες @geoanto555 με το RN3. Πραγματικά καμία σχέση με το Meizu. Δεν μου ήρθε notification στο Tapatalk για αυτό δεν απάντησα νωρίτερα (μιας και μου την είπες στο άλλο ποστ ότι γράφω μόνο αρνητικά). Θα ήθελες να αναφέρεις και τις πληροφορίες της φωτογραφίας; Εστίαση κτλ για να τα δοκιμάσουμε και εμείς; Η είναι όλα στο αυτόματο; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
Σας ζητώ χίλια συγγνώμη που γράφω αρνητικά σχόλια για την συσκευή, υπόσχομαι να αναφέρομαι μόνο στα θετικά από δω και πέρα και να κάνω τα στραβά ματια που μόλις αποσυνδεσω τα ακουστικά παίζει μουσική μόνο του για παράδειγμα. Έτσι απλά μόνο θα σας αναφέρω ότι μπορεί εγώ να έχω πέσει στην πιθανότητα σφάλματος και να έχω ελλατωματικο Hardware, είναι και αυτό μέσα στον κώδικα παραγωγής (είναι ένα γράφημα σφάλματος προς ποσότητας που είναι αποδεκτό μέσα σε μια εταιρεία). Αν λοιπόν ισχύει κάτι τέτοιο,…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@DrSaG υπάρχει κάπου αναφορά ότι είναι παγκόσμια εταιρία? Ρωτάω επειδή δεν το έχω διαβάσει κάπου. Μόλις βρεις χρόνο μπορείς να βρεις κάνα άρθρο να το δούμε? Δεν υποστηρίζω ότι δεν έχουν σημασία αυτά τα προβλήματα. Απλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα φτιαχτούν μελλοντικά με αναβαθμίσεις. :)” Μία εταιρεία χαρακτηριζεται παγκόσμια όταν πουλάει εκτός της χωρας της. Δεν χρειάζεται να βάλω κανένα άρθρο, μια απλή γνώση είναι αρκετή για να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε. Και ο αγαπητός σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παιδεια cool.Οι Κινέζοι δεν μας το πουλάνε,εμείς το αγοράζουμε. Δεν απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή αγορά,οπότε δεν τους απασχολεί για τα προβληματα μας.Τουλάχιστον κάποιοι ενδιαφέρονται να μας τα λύσουν :)” Δεν κράζει κάποιος το ελληνικό φόρουμ. Καμία σχέση, αν καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο. Από άποψη βοήθειας που δίνει το ελληνικό φόρουμ, όπως έχω ξαναπεί, είναι ότι καλύτερο έχω δει στο ίντερνετ τα τελευταία 15 χρόνια. Οτι κάνουμε παράπονα για την ποιότητα της συσκευής, είναι απ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι σίγουρα...Πιστεύω όμως αυτά με τον καιρό θα βελτιωθούν. Είναι ένα κινητό με καινούρια τεχνολογία και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί ψάχνοντας πάνε. Τώρα στο ερώτημα γιατί το βγάλανε χωρίς να έχουν κάνει το ψάξιμο πρώτα, πολύ απλά γιατί αν είχαν κάνει την έρευνα πρώτα θα το πλήρωνες 800ευρώ και όχι 200 (βλέπε samsung/apple) :D” Ποια είναι η καινούργια τεχνολογία που αναφέρεσαι; Επειδή δεν βλέπω κάτι που δεν υπάρχει ήδη. Επίσης τις ίδιες μπάντες χρησιμοποιεί και η Κίνα σε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παιδια πιστευω οτι ολα ειναι θεμα software. Απο σημα οπου το εχω δοκιμασει και με τις 2 καρτες ειναι μια χαρα (οπου δεν επιανε καλα δεν επιαναν ουτε παλιες μου συσκευες οι φιλων). Τωρα το θεμα με τις ταχυτητες ειναι υπαρκτο (οπως και η απουσια 4G εντελως στην SIM1 σε καποιες συσκευες...)” Το πρόβλημα παρουσιαζεται σε όλες τις ρομ για αυτό πιστεύω είναι απίθανο να είναι θέμα Software. Ίσως ελλατωματικη παρτίδα hardware. Who knows. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapat…
-
Έχεις δίκιο @sprkrt για το calibration, κάθε εταιρεία έχει ελαφρώς διαφορετικό, δεν είναι πάνω από 3-4db η διαφορά όμως. Δεν μπορεί η μία εταιρεία να σου εμφανίζει 5 μπάρες και η άλλη 2. Στα 4G τα db αλλάζουν, δεν είναι ίδια με 3G frequencies. Και τέλος, δεν είναι calibration της Xiaomi αλλά του κατασκευαστή GSM @fanatic Απο επαρχία είμαι και έχω φουλ σήμα 4G. Έχω μιλήσει και με Cosmote για τον χάρτη κάλυψης στην περιοχή μου και με επιβεβαίωσαν πως υποστηρίζει 4G. Πιο πολύ πρόβλημα με 4G αντιμετ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Πολύ φοβάμαι οτι φταίει το GSM module Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εγώ αυτό πιστεύω μιας και το εμφανίζει σε όλες τις Ρομ. Εντάξει δεν περίμενα με 200 ευρώ να πάρω ναυαρχίδα αλλά τουλάχιστον τα βασικά να δουλεύουν σωστά (πχ 4G, Camera κτλ). Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk