Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.
-
Xiaomi Redmi Note 4: Αποκαλυπτήρια στις 25 Αυγούστου και πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά.
ziaba - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμααν ήταν μτκ χ25, 4giga ram, 64rom, dual, μπαταρία 5000mah, 800άρα μπάντα και τιμή 150ευρώ θα το χτυπάγα αλλιώς θα περιμένω την pro έκδοσή με snap 652
-
REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!
Μήνυμαέστειλα email στο geek αν είναι σε στοκ το Redmi Note 3 Special Edition και όντως ειναι έκδοσή με την 800άρα για να το χτυπήσω θα δούμε την απάντησή τους
-
Antutu score από τα xiaomi
ziaba - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμια χαρά λειτουργούν όλοι οι πύρινες στο mi4c μου
-
Η Xiaomi ρίχνει τις τιμές του Mi5 ελπίζοντας ν' αυξήσει τις πωλήσεις της
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “αυτό που λες για την πτώση τιμής το δέχομαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το ότι δεν υπάρχει εκεί έξω κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά με αυτόν τον επεξεργαστή και γενικώς έχω διαβάσει πάρα πολλά για την ποιότητα αυτού του κινητου να γκρινιάζουν οτι δεν είναι αντίστοιχη με τον προκάτοχο του ” συμφωνώ πολλές γκρίνιες για την ποιότητά ότι λυγίζει για πλάκα, κάτι με το gps όταν το συνδέσεις στον φορτιστή, προβλήματά με σήμα, με πλήκτρα, με φόκους στις στις γωνίες που δεν λειτ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Και ποιος ο λόγος να πάρει κανείς το 3/32? Μόνο για τον snapdragon 820? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οποίος θέλει μονό τον 820 πάει άλλου σε πιο οικονομικές προτάσεις
-
Μήνυμακαι μόλις μπεις στο geek η τιμή δια μαγείας γίνετε 265 που παίζει εδώ και αρκετό καιρό 0258f06affc04e329fc2049e9b7cf31c.png άρα προβλέπετε να πέσει κ άλλο κατά πολύ γιατί με αυτά που διαβάζω για το mi5 δεν αξίζει ούτε 200
-
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
ziaba - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “γιατι προσπαθουν να ξεκλειδωσουν με ανεπισημο τροπο. αν θες το δοκιμαζεις με τον καταλληλο οδηγο, ειναι θεμα προσωπικης επιλογης. θα ελεγα να μην το κανεις. διαβασε προσεχτικα τις οδηγιες και απο τους δυο οδηγους, επισημο και ανεπισημο ξεκλειδωμα και αποφασισε. ” όσο περιμένουν κάποιοι μήνυμά από την xiaomi και όσο έχουν πρόβλημά με το 50% μέχρι να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της εταιρίας σαν προσωρινή λύση ( ή μόνιμή για οποίον γουστάρει) είναι μονόδρομος ο συγκεκριμένος …
-
ziaba - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από forumkid: “Παράθεση από ziaba: “Παράθεση από sixela: “παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω! ” όχι δεν θέλει αίτηση τπτ ακολουθείς τον οδηγό άπλα ” Εχω ακριβως την ιδια ρομ.Γιατι δεν χρειαζεται αιτηση ο φιλος? Το ιδιο θα ισχυει και για το δικο μου? ” διάβασες πουθενά για αίτηση στον συγκεκριμένο οδηγό?
-
Μήνυμαεδώ και 2 βδομάδες παίζει το 32/3 σ αυτή την τιμή μας δουλεύουν ?
-
ziaba - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sixela: “Παράθεση από ziaba: “Παράθεση από sixela: “παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω! ” όχι δεν θέλει αίτηση τπτ ακολουθείς τον οδηγό άπλα ” Ειναι επισημη αυτη που φοραω?εκανα αιτηση ηρθε το μνμ.πρεπει να περασω πρωτα καποια dev η stable επισημη? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φιλα…
-
σε mi4c καθαρή εγκατάστασή από κινέζική 6.8.11 όλα λειτουργούν ρόλοι
-
ziaba - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sixela: “παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω! ” όχι δεν θέλει αίτηση τπτ ακολουθείς τον οδηγό άπλα
-
Παράθεση από char_anes: “fainetai euxristo kai aksiopisto alla ligo tsimpimenh h timh sto redmi 3s pou koitousa. se ellada to vriskeis 25 eurw ligotera. episeis leei mexri kai 10 meres kanei na er8ei, opote mporeis na to pareis kai apo eurwpaikh apo8hkh sta 50 euro ligotera ” +1 οι τιμές είναι στον Θεό ακόμα και για ελληνικά δεδομένα
-
Παράθεση από mitsoxrist: “Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black Ceramic Body” με αυτό το ποστ δεν συμμετέχεις διόρθωσε το
-
Xiaomi Headphone Black Καλη επιτυχία!