Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλησπερα!!! αναρωτιομουν αν μπορω να κανω μεταβαση απο αρΩμα ρομ 7.5.25 σε xtrv stable 8.2.1.0...??? και αν ναι ποια διαδικασια χρειαζεται; απλα κατεβαζω τη ρομ και εγκαθιστω με twrp? και μονο wipe ή factory reset? θελω να δοκιμασω την αυτονομια της μπαταριας μ αυτη τη ρομ ... σε redmi note2
-
-
Παράθεση από gkalen: “@spi8askap Περίπου έτσι θα είναι .. XTRV δεν θα πάρετε μέχρι να δώσει η μάμα xiaomi update .. ARΩΜΑ όμως πιθανώς θα πάρετε αφού τελειώσουμε με όλες τις διορθώσεις .. ” @gkalen φιλε μου εχω μπερδευτει.... μας εχουν τσακισει και τα 40ρια...χεχεχεχεχε οκ καταλαβαινω οτι XTRV δεν θα παρουμε εως τον Αύγουστο λογω αναστολης απο τη μαμα xiaomi. στην ανακοινωση λεει οτι ολοι οι βιπς θα παρουν μεηλ με την τελευταια Αρομα τελος του μηνού... το hermes ομως ειναι στη λιστα με τα αναστε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από spi8askap: “δεν μου εχει ερθει κατι στο mail... ισχυει αυτο με την αναστολη απο την xiaomi και για τις ελληνικες ρομ; redmi note 2 ” Και φυσικά ισχύει αφού όλοι έχουμε ως πηγή τις ROM από την μαμά Xiaomi. ” Αρα δεν θα παρουμε ουτε Αρωμα ρομ,ουτε XTRV οσοι εχουμε τις συσκευες που ανεστειλε η xiaomi??? ρωταω γιατι ουτε για xtrv εχω παρει mail απο τις 8 του μηνα... και με τρωει το χερι για update... χεχεχεχεχε.....!!!!!
-
δεν μου εχει ερθει κατι στο mail... ισχυει αυτο με την αναστολη απο την xiaomi και για τις ελληνικες ρομ; redmi note 2
-
Παράθεση από gkalen: “@spi8askap Γιατι χανεις συνομιλιες σε viber μετα απο update ?? Γιατι να κανεις ανακτηση μετα απο update ?? Με το "ανακτηση" , εννοεις οτι τις επαναφερεις καπως , αν καταλαβα καλα ? Συνηθως μετα απο update μιας ρομ δεν χρειαζεται να κανουμε κατι , οι εφαρμογες μας ειναι στη θεση τους με τα δεδομενα τους , δεν εχω χασει ποτε κατι .. Στη προκειμενη ομως περιπτωση της αρομα επειδη θα πρεπει να γινει factory reset , καλο θα ειναι να εισαι στο χωρο σου , οπως σου λεει κι ο @Bodai…
-
Για το redmi note 2 υπαρχει καποια προβλεψη ποτε θα γινει διαθεσιμο το αντιστοιχο update? θα βρισκομαι εξωτερικο για δουλεια για λιγες μερες και δεν θελω να ρισκαρω να κανω update οσο θα ειμαι μακρια απο τον υπολογιστη μου με τα backups.... συν οτι χρησιμοποιω εξω τα viber whatsapp που μετα τα update οταν τις κανω ανακτηση χανω δεχομενα οπως συνομιλιες κτλ --------
-
Παράθεση από zt654: “Καλα φίλε μου εσυ είσαι άτυχος! ” γιατι το λες αυτο φιλτατε;;;
-
Αποτελεσματα εως τωρα με την αρομα ρομ για το RN2. το battery drain δεν μειωθηκε. οι θερμοκρασιες παραμενουν ως ειχαν με παρομοια περιπου χρηση κ ισως λιγο πιο πολυ τα δεδομενα ανοιχτα. ενα και μοναδικο ανεξηγητο ριμπουτ. η καμερα στο η ημερα μου του φουμπου κανει κατι περιεργα φλικερινγκ στο πρωτο φιλτρο.(δεν με πολυνοιαζει γιατι δεν το χρησιμοποιω αλλα το αναφερω.) ΣΤΟ MESSENGER ομως δεν μου ανοιγει την εφαρμογη μεσα απο τις ειδοποιησεις ενω κατεβαζω μπαρα παταω πανω στην ειδοποιηση δεν την αν…
-
[fn]Ωπωπωπωπω λεμεεεεεεεεεε!!!!!! ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ UPDATES ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Ετσι..... για να βρισκω τα φιλαρακια με τα σαμυ και τα ελτζι και να τα τρολλαρω λιγακι.... χεχεεεεεεεχεχεχεχεχεχεχε.....!!!!!! PROUD TO BE A MEMBER OF THIS FORUM!!! PROUD OWNER OF XIAOMI SMARTPHONE!!!!!
-
ηρθε mail για την XTRV 7.5.25 χωρις ομως το αρομα σκριπτ. εχω περασμενη την Αρομα 7.5.11 ... να περασω απο πανω την απλη 7.5.25 που μου ηρθε σε μεηλ ή να περιμενω την 7.5.25 Αρομα????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@spi8askap σε Aroma θα λάβετε την νέα XTRV-7.5.25 μόλις είναι έτοιμη... ” spi8askap25.05.2017 22:42:17 [list][/list]θα δοκιμασω και τη βαθμονομηση οθονης μπας κι αλλαξει κατι... θα μεγαλωσω και το υψος του πληκτρολογιου και την αλλη και μετα την 25 θα εγκαταστησω σουιφτκευ
-
εν αναμονη λοιπον για την 7.5.18 για redmi note 2 η 7.5.11 μου εβγαλε προβλημα στη σιμ1 δεν δεχοταν το πιν οταν απενεργοποιησα τη συσκευη οντας σε λειτουργια πτησης... wipe dalvik cache και εστρωσε. επισης η δονηση δεν πιανει σε ολα τα πληκτρα του πληκτρολογιου google δεν δοκιμασα ακομα το swiftkey. αλλο ειναι οτι η αφη δεν δουλευει παντα στο "τ"και αντι για "ν" και "μ" πατιεται το κενο διαστημα και η "." αντιστοιχα ενω αρκετες φορες χρειαζεται επαναλαμβανο.ενη πιεση για να βγει το γραμμα. η θερ…
-
καλημερα σε ολους!!!! non rooted AromaROM up and running στο redmi note 2 εδω κ 12 περιπου ωρες... του ηπια το αιμα σε καθε χρηση εκτος: 4g, gaming mode, και camera φωτο-βιντεο. παρατηρησεις: 1.στη μπαρα ειδοποιησεων εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο ολες τις εφαρμογες αλλα η μοναδικη που δεν μου ανοιγει με ταπ ειναι το messenger. ολες τις αλλες τις δουλευει κανονικα. 2.διαφορα στις θερμοκρασιες που αναπτυσει η συσκευη ζεσταινεται λιγο γρηγοροτερα και περισσοτερο αλλα δεν πιστευω οτι ειναι μονο η…
-
Παράθεση από NasDriver: “Όλα καλά σε Redmi Note 2 αν και δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση...δεν είχα χρόνο. ” NasDriver τι διαφορα εχει το clean install απο την εγκατασταση που κανουμε καθε Παρασκευη; το mail με το λινκ ερχεται σε μνμ πμ στο προφιλ ή στο e mail που εχω δωσει κατα την εγγραφη; ειμαι ανυπομονος ....
-
νταξ αυτο εχει καταντησει ειρωνια..... χεχεχεχε..... Να εχεις μια συσκευη 2 ετων.... και να μη σε αφηνουν να τη βαρεθείς!!!! φοβερη δουλεια παιδια!!! ενα ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...!!!! Xiaomi redmi note2... VIP done.... waiting for link..... let's play!!!!!!
-
Συγχαρητηρια παιδια!!! θα βθελα πολυ να ειμαι κι εγ μελος αυτης της προσπαθειας αν υποστηριζεται η συσκευη μου!!! Αν ισχυει για το redmi note 2 τοτε δηλωνω VIP συνδρομη αμεσα...!!! keep surprising us!!!
-
Παράθεση από spi8askap: “Παιδια καλησπερα! δεν μπορω να βρω πουθενα το αρχειο για redmi note 2 αλλα ουτε και το updater μου βγαζει διαθεσιμο update....„“ οοοοολα οκ.... το βρηκα!!!!! ”