Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑυτα ειναι οκ?? Settings και version Miflash? Νατο προχωρησω?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασες με παλιό miflash? ” Νομιζω οχι τελικα.. Υπαρχει καποιο λινκ να το βρω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από bilakospap: “Παράθεση από lallasgr: “πες μου ποια ρομ κατέβασες από τον οδηγό να δω πως θα σε κατευθύνω! Βασικά αν η ρομ που κατέβασες είναι παλιά τότε κατέβασε να την φλασάρεις με ένα παλιότερο miflash. Ψάξε για το 2015.10! Αλλιώς κατέβασε την τελευταία official rom που υπάρχει στο σάιτ της Χιαομι και δοκίμασε με το νέο tool αλλά και την τελευταία ρομ!! Ρίξε και ένα print screen από τον φάκελο του ido να δω τι έχει μέσα! ” Κατέβασα το πιο παλιό Miflash και την ρομ από το λινκ σου, …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “πες μου ποια ρομ κατέβασες από τον οδηγό να δω πως θα σε κατευθύνω! Βασικά αν η ρομ που κατέβασες είναι παλιά τότε κατέβασε να την φλασάρεις με ένα παλιότερο miflash. Ψάξε για το 2015.10! Αλλιώς κατέβασε την τελευταία official rom που υπάρχει στο σάιτ της Χιαομι και δοκίμασε με το νέο tool αλλά και την τελευταία ρομ!! Ρίξε και ένα print screen από τον φάκελο του ido να δω τι έχει μέσα! :D” Κατέβασα το πιο παλιό Miflash και την ρομ από το λινκ σου, όχι την τελευταία. Το Mi…
-
Μήνυμα@lallasgr Λοιπον εχω νεα απο το μετωπο, ελπιζω να εχεις γερα νευρα! 1) Με το πρωτο Guide, αν ανοιξω το Mipcsuite και μετα συνδεσω το redmi, παιρνω το πορτοκαλι update_error.png Εαν εχω το Redmi συνδεδεμενο και ανοιξω το pcsuite μετα, παιρνω error το recovery.png Εννοειται οτι το τηλεφωνο αναγνωριζεται στο Device manager σαν Xiaomi Composite MDB Interface 2) Στο δευτερο guide, ολα τα εχω ακολουθησει by the book, και οταν παταω το flash, μου εμφανιζει το miflash_error.png Στην εικονα φαινεται και …
-
ΜήνυμαΓκραθιας αμιγκο! Κάτσε να πιάσω μία τα γυαλιά μου και επανέρχομαι.... Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΓεια χαρα σε ολο το community! Ειμαι νεος εδω και κατοχος ενος Redmi 3 Pro (32GB) me MIUI 7.2.99.99(LHPCDB) Ακολουθω κατα γραμμα το -εκπληκτικο ομολογουμενως! Post σου για το Unlock BL αλλα σταματαει στο 50% του veryfIng. Εχω ηδη παρει κωδικο ξεκλειδωματος απο την xiaomi, μολις σημερα το πρωι! Εχω ηδη βαλει στη μνημη του κινητου την China developer rom (miui_HM3_6.9.8_9cc112959c_5.1.zip), αλλα επιλεγοντας update package απο το κινητο, το μηνυμα που ΠΑΝΤΑ βγαζει ειναι το couldn't verify update (o…