Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤον λογαριασμό τον έχω δημιουργήσει, μα οταν πατάω unlock now Apply for unlocking Mi devices με πετάει κατευθείαν σε αυτήν την σελίδα Apply for permissions to unlock Mi devices τι κάνω λάθος;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδια. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το Link για την αίτηση που κάνεις για το ξεκλείδωμα του bootloader; Εκ των προτέρων, σας λέω ότι δοκίμασα προηγόυμενα Links αλλά με πετάνε στην σελίδα για να κατεβάσείς το -mi ulock tool, και δεν βρίσκω καποιο link για να κάνω την αίτηση. Εκτός αν δε χρειάζεται πλέον. Βασανίζομαι εδώ και 2 μέρες!!!
-
Καλημέρα, έχω το redmi note 3 εδώ και δύο μέρες και το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συνδέω το κινητό στο pc μέσω usb δεν το αναγνωρίζει. Έχω κατεβάσει όλους τους πιθανους drivers ( έτσι πιστεύω ) απο τα links που υπάρχουν μέσα στο site αυτό αλλά και απο άλλα sites. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων. Όταν το συνδέω ξεκινάει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού και δεν βρίσκει τίποτα, με τελικό μήνυμα απο τα xp ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβημα κατα την εγκατάσταση του υλικού κτλ κτλ Καμι…
-
Καλημέρα, έχω το redmi note 3 εδώ και δύο μέρες και το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συνδέω το κινητό στο pc μέσω usb δεν το αναγνωρίζει. Έχω κατεβάσει όλους τους πιθανους drivers ( έτσι πιστεύω ) απο τα links που υπάρχουν μέσα στο site αυτό αλλά και απο άλλα sites. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων. Όταν το συνδέω ξεκινάει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού και δεν βρίσκει τίποτα, με τελικό μήνυμα απο τα xp ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβημα κατα την εγκατάσταση του υλικού κτλ κτλ Καμι…