Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• Καλημέρα και χρόνια σας πολλά ποια ρομ από αυτές που έχετε δοκιμάσει σας έχει αφήσει περισσότερο ικανοποιημένους ειδικά στο θέμα της μπαταρίας? Έχω την xtrv 6.12.1 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παραγγελια redmi pro απο yeso521...Απο 14-12 μ λεει οτι ειναι transport to country destination!!! Ν ανησυχησω η ακομα να του δωσω χρονο??

• 8ffd7999fde9b4675a2ecdcc5dc99d59.jpg 9f441c284168c7d9eb24e92c7c8c8dd3.jpg Την ολοκλήρωσα την διαδικασία αλλά μ εχουν μείνει κάποιες κινεζικες εφαρμογές όπως φαίνεται... Έγινε κάποιο λάθος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω ενεργοποιησει USB debugging... Αυτο με το device manager με συγχωρείς δεν το κατάλαβα Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• 1599065d7820260c135e36519dbdb8e9.jpg Μπορεί να μ βοήθησει κάποιος μ αυτο? Προσπαθω ν περασω την ελληνική ρομ σύμφωνα μ τν οδηγό αλλά δεν μ βγαζει καποιον κωδικό και δίπλα device... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Ανοιχτο.Πιο κατω λεει ο οδηγος να μπει σε fastboot γ αυτο δεν το εχω βαλει ακομα...

• Ωραια την συνεχιζω την διαδικασια Στα πρωτα βηματα που ανοιγουμε το cmd και παταμε adb devices μου βγαζει αυτο σαν αποτελεσμα deamon not running.starting it now on port 5037 deamon started successfully list of devices attached δεν μ βγαζει καποιον κωδικο και διπλα devices οπως γραφεται στον οδηγο...εχω κανει το usb debugging on. Με συγχωρειται για τις ερωτησεις αλλα καθε πρωτη φορα και δυσκολη...:)

• Ειχα παραλαβει και εγω προσφατα ενα redmi pro x20 με unofficial rom και σμρ αποφασισα να του την αλλαξω για πρωτη μ φορα...ειχα ξεκλειδωτο bootloader και εκανα τα βηματα για να περασω την china developper και περαστηκε μετα ξανα εκανα ελεγχο του bootloader αλλα και παλι ειναι ξεκλειδωτος...να συνεχισω την διαδικασια για την ελληνικη η οχι?

• Xiaomi Redmi PRO

Alex-dent - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

ef5f5a86a216436bf20ea60318125eeb.jpg Καλησπέρα σας, παρέλαβα σήμερα ένα redmi pro x20 από τον yeso! Του ζήτησα να μην ανοιχτεί και να μου έρθει με τη official και μου είπε ότι θα το κάνει... Παρόλα αυτά με ήρθε από ότι κατάλαβα με unofficial... Επειδή είμαι τελειως αρχάριος μπορεί κάποιος να με καθοδηγησει? Έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pvalas: “REDMI PRO GOLD [X20] 3/32 από Banggood 159E με κουπόνι redm ” φτοουυυυυ και ημουν ετοιμος να παραγγειλω το kate!!! τωρα που η διαφορα ειναι τοοσο μικρη ποιο θ προτεινατε??

• Παράθεση από demakhs: “Το κινητό είναι ίδιο με το RN3 PRO, δηλαδή συσκευάρα, ΣΥΝ: 1) είναι πανέμορφο 2) έχει δακτυλικό αποτύπωμα εμπρός-βολικότατο και ακαριαίο. 3) έχει διπλές ηχειάρες από κάτω που και εμφανισιακά αλλά και ηχητικά μ@μ@νε 4) έχει οθονάρα oled 5) έχει διπλή κάμερα sony+samsung 6) και έχει και tap (την οθόνη) to wake α, ξέχασα το βύσμα usb type-c....δεν χρειάζεται να ψάχνεις ποιο είναι το "πάνω' και ποιο το "κάτω" (αρκετά σοβαρό θέμα )...όπως και να το βάλεις, μπαίνει γιατί είναι σ…

• το Kate εχει fm ραδιο? γτ εκει στις αποριες στο gearbest λεει οτι δεν εχει....

• Redmi note 3 pro vs mi5

Alex-dent - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα,ειμαι ετοιμος γ την 1η παραγγελια xiaomi κινητου και συγκεκριμενα του rn3pro kate! Παρατηρησα ομως οτι αυτην την περιοδο εχει πεσει το θηριο mi5 στα 240 κοντα,περιπου ενα κατοσταρικο πανω απο το kate...Δεν λεω μεγαλη διαφορα στην τιμη αλλα ααααααμα τα αξιζει ας στριμωχτουμε λιγο αφου μπαινω στην διαδικασια αγορας κινητου απο εξω...Οσοι γνωριζετε και τις 2 συσκευες θα λεγατε οτι αξιζει αυτο το 100αρικο πανω?Να το κανω το ανοιγμα? Ευχαριστω εκ των προτερων γ τον κοπο σας...

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

Μήνυμα

Παράθεση από vardeos: “Μου ήρθε με Stable Global έκανε και ένα update και όντως δεν έχει Καθόλου Ελληνικά μέχρι και στα Locations δεν Υπάρχει Ελλάδα. Τώρα έχω περάσει Global Developer 6.9.8 και έχει Ελληνικά όχι όμως παντού. ” σ ευχαριστω πολυ! την ελληνικη ρομ δεν την παιρνει η απλα δεν εχεις δοκιμασει?

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

Μήνυμα

Καλημερα σας, να κανω μια ερωτηση...το rn3 pro international παιρνει την ελληνικη ρομ η οχι ακομα? εχει κανεις βαλει την official dev να δει μηπως εχει καθολου ελληνικα?? γιατι καπου διαβασα οτι δεν εχει καθολου ελληνικα και ουτε την ελληνικη ρομ υποστηριζει ακομα....

• Παράθεση από linuxilakis: “Και η κακιά να σου έρθει...εδώ έχει τόσο κόσμο...Μην αγχώνεσαι.. Όλα τα φτιάχνουμε εδώ....Παρόλα αυτά ζήτα επίμονα official rom redmi note 3pro thunder gkalen rom Edit : Και γιατί κολλάς στο συγκεκριμένο μαγαζί...τόσα και τόσα υπάρχουν που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν καλύτερα ” ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση Απλα θελω να γλιτωσω οσο πιο πολυ παιδεμα μπορω σαν αρχαριος που ειμαι... Στο geekbuying απλα το βρηκα πιο φθηνο γ αυτο...

• Κ εγω σε μια παρομοια φαση με τον φιλο πιο πανω βρισκομαι...θελω να ολοκληρωσω την παραγγελια αλλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει με official rom...http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Dark-Gray-362397.html το συγκεκριμενο αμα το παραγγειλω θα μου ερθει με την multi την 'κακια'? μπορω καπως να τους πω να μου βαλουν μια οφφισιαλ? Προσπαθησα να επικοινωνησω μ το τσατ τους αλλα το μον…

• Πως παει το κινητο με την international version? εχεις δει καποιες διαφορες? πχ οι διαφορες στις διαστασεις που αναγραφονται εχει ως αποτελεσμα να μην μπαινει στις θηκες? το προτεινεις γενικοτερα? Αυτες τις λιγες ερωτησεις ειχα να θεσω

• Το redmi note 3 pro με την international version με ποια ρομ σου ερχεται? ειναι unofficial? Αξιζει λετε? τα ιδια λεφτα το εχει στο geekbuying με το κανονικο.... Tελος στο site του geekbuying πως επιλεγεις την ρομ που θες οπως πχ γινεται στο vickmall? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

• Με συγχωρειτε αμα ειναι χαζη η ερωτηση αλλα σαν πρωταρης που θελει να αγορασει το note 3 pro, με ποιον τροπο καταλαβαινεις ποσα ευρω θα πληρωσεις? γτ πχ αλλη ειναι η μετατροπη που σου κανουν τα site και αλλη ειναι η πραγματικη...